25 éves nőként hogy lesz valaha esélyem saját lakást venni?
Más fiataloknak ez hogyan sikerül? Annyit tudnak adni a szülők, vagy örökölnek?
Mert a magadra megtermelt fizetés az erre nem elég. Így hacsak nem ér valami klassz ajánlat sok pénz keresésére, akkor nyugodtan elfelejthetem?
Vannak fiatalok, akiknek a szülei gazdagok.
Vannak fiatalok, akik szülei, vagy ők maguk örököltek.
Vannak fiatalok, akik maguk is sokat keresnek, nem lehetetlen jó szakmában ma a nettó 6-700 ezer.
Vannak fiatalok, akiknek van párjuk és kettejük munkájából, vagyonából össze jön elég pénz.
Vannak fiatalok, akik garzont vesznek, vagy falura költöznek, így spórolnak.
Vannak fiatalok, akik felvesznek babavárót, vagy épp 20 millió hitelt 30 évre.
Az ilyenek miatt, mint az első nem lesz. A másokra mutogatás. Ez bezzeg annyit meg tud keresni. Annak bezzeg gazdag a szülője, amannak párja van, az hitelt vesz fel. Keress te is 700at, nem baj, ha gyűlölöd azt a melót, dögölj bele, de lesz pénzed, házad.
Véletlenül sem a valóságot nézi, hogy te ezek közül egyik sem vagy, ezért a kérdés.
Mi a munkád, mik a lehetőségeid? Van-e kedved tanulni még mellette? Esetleg külterületen, ha veszel egy kis kocsit, nem olcsóbbak a házak?
6
"Más fiataloknak ez hogyan sikerül?"
Első vagyok. Erre a kérdésére válaszoltam. :) Ez egyben a fő kérdésre is válasz. Ha ezek közül semelyik nem teljesül, akkor nincs saját lakás, ház.
#2 Azért kell saját lakás, mert szeretnék. Bakancslistás, mondjuk azt. Legyen egy saját fészkem, mert nekem ez fontos. Szimplán ezért.
#6 Grafikus vagyok, vállalkozó. A tanulmányaimat is most fogom befejezni egyetemen, de már valamennyire így is keresek egész jól. De amit előre tudok jelenleg vetíteni, az biztosan nem annyi bevétel ami elég egy lakáshoz. Nem is akarnék nagyot, 40, max 50 nm. Nem is feltétlen a fővárosban.
Autót se szeretnék, vezetni se szeretnék. Tömegközlekedéssel sincs bajom. Úgy érzem nincsenek nagy igényeim, és ez még így is távoli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!