Volt már valaha olyan érzésed, hogy arra vágytál és azt kívántad bárcsak meghalnál? Ha igen, mi volt az oka?
Figyelt kérdés
Akár szuicid hajlamok megléte nélkül.#Halál, halálvágy
2023. febr. 9. 03:09
31/37 anonim válasza:
Abban a sötétsegben amiben mi vagyunk,nem jön egyhamar világos....sőt még sötétebb lesz csak. Aztán valóban jön a vilagos, de azt hiszem hogy nem lotto ötös formájában (amugy ~20milla megtenné) hanem a rottyon lévő és anyagi romlásba taszító csaladtag halálával...bármilyen szőrnyü ezt kimondani.
Ha beüt a szar (tetézve a jelenlegi helyzetet) amire marhanagy esély van...akkor évekre jegelehetem önmagam elliminálását.
Meg minden mást sajátmagammal kapcsolatban,amugy is egyre több dolgot jegelhetek vagy inkább kukázhatnék magam kőrül,de remélem a világosságot. És még beteg is vagyok hurrá!
32/37 anonim válasza:
Nagyon nagyon sajnálom,hogy ennyira szar a helyzet! Megkérdezhetem,hogy mi vezetett idáig? Ha szeretnél,nyugodtan írhatsz privátban! Szeretnék segíteni!
33/37 anonim válasza:
#28 "csak szedjétek össze magatokat" a depresszió és az öngyilkossági hajlam mentális betegség (a depresszió pl ki is mutatható az agyi működést vizsgálva). Neked kéne a legjobban tudni, hogy egy beteg ember nem tudja csak úgy "összeszedni magát". Tököm ki van már,hogy ebben az országban ha nem fizikai bajod van, akkor biztos csak hisztizel, meg szomorú vagy, és mindenki hozzád vágja, hogy szedd már össze magad ember.
34/37 anonim válasza:
33. Ne haragudj,nem így gondoltam! Tudom mi az,mert megjártam én is,és nem a betegségem kapcsán!Ez nemrég jött.Azt is tudom,mi a mérgező szülő,és azt is,hogy milyen amikor kilátástalan az ember élete! Sajnálom,hogy félreértettél! Nem akartam észt osztani! Csak sajnálok mindenkit mert benne voltam,és megértem,és rossz,hogy azon más is keresztül megy amin én egykor! Borzasztó ezt látni,és érezni!! Én kérek elnézést!
35/37 anonim válasza:
,,Akik észreveszik a vihart a szemeidben,a csendet a hangodban és a nehézséget a szívedben,ők azok akiket közel kell engedned magadhoz."
36/37 anonim válasza:
#34 Én kérek elnézést akkor! Csak már annyiszor hallottam ezt rosszmájúan mondva, hogy az ember automatikusan negatív jelentést tulajdonít neki. Bocsánat mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!