Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kövérek és akik már nem azok,...

Kövérek és akik már nem azok, nektek szóltak be valaha az utcán a kövérségetekre?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Igen. 40-es méretű ruhákat hordtam, amikor mellettem elsétálva 2 melós elkezdett azon röhögni, hogy "ennek nagyobb bele van, mint neked, bammeg"! Fogalmazzzunk úgy, hogy nem esett jól.
2023. jan. 30. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Utcának vehető mikor a ház előtt a pizzafutár bácsi megjegyezte, hogy fogyni kellene?

70kg körül voltam és pár hete szültem... 😒

2023. jan. 30. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Egyszer kaptam csak "beszólást" az sem rosszindulatból született, jót nevettünk, amikor a kolléganőm is szívesen evett volna valami sütit amit én meg akartam venni éppen, és annyit mondott, hogy 'jó neked, neked már mindegy'. Mármint, hogy nekem már nem árt, már úgy is kövér vagyok. :)

2023. jan. 30. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

2es ez a legundorítóbb. A pizzafutár bácsi közel se tudja milyen egy terhesség aztán a szülés végképp. Felkötném egy vajúdásifájdalmakat kibocsájtó készülékre az ilyet. De csak egy 10-15 órácskára...

Alapból az, ha valakit leszólnak nem szép. Nem tudják milyen személyiség, miért néz ki úgy ahogy, és amúgy meg különben is ha valaki jól érzi magát a bőrében mi van akkor?! Mindenki úgy nézzen ki, ami mellett boldog marad és természetesen az egészségét ne kockáztassa mindemellett.

2023. jan. 30. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

-Egyszer mentem egy üzletbe ruhát venni. Nadrágot próbáltam, amikor a szabó megjegyezte: "Ejj, ha ilyen lábakon állna Magyarország...!".

-Lomtalanításkor vittünk le a 3. emeleti lakásunkból egy kanapét a ház elé. A kidobált lomokat már ott turkálta két vékony testalkatú, fiatal, huszonéves "cgány gyerek". Az egyik nevetve mondja a másiknak: "Odanézz, milyen karja van a csávónak! Biztos "eddzik" a csávó! Valami értékes nincs, főnök?" És röhögtek rajtam. (Nyilván nem az izomtól volt vastag a karom...)

-Temetés, 10 éve nem látott távoli rokon odalépett hozzám: "Azta krva, de meghíztál, b+! Nem ismertelek meg!"

Na, ezek után döntöttem el, hogy lefogyok. Két évvel ezelőtt 143-ról indultam, most 95 körül járok. Olyan 80-83 a cél, azzal már elégedett leszek. 187 a magasságom.

2023. jan. 31. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Konkrétan utcán csak pár beszólás megjegyzés volt, úgy szemtől szembe több. Az elhízás előtt is elég nagydarab voltam, alapból volt egy izmos fizikumom aztán évek alatt feljött egy +35 kiló, akkor voltam 140 kg körül.

Egyszer futottam a buszhoz és egy talán gimis/egyetemista társaságból beszólt az egyik srác hogy nézzétek hogy fut a dagadék. Volt hogy egy elviteles mekis zacskó volt nálam, sétáltam és közbe ettem, akkor egy vén fószer tett megjegyzést, hogy “talán nem kéne ennyit zabálni”. Velencébe meg a szűkebb ilyen sikátor/utcában volt hogy nem lehetett mellettem igazán elférni és egy német faszi tette a megjegyzéseket, hogy milyen kövér vagyok, biztos éttermet keresek ahol tudok enni, vagy valami ehhez hasonlót és akkor oda szóltam neki németül, hogy az éttermen már túl vagyok, de ha ajánl valami jó helyet kipróbálom. Erre már nem válaszolt, hanem lefagyott xD.

De az öltönyeim miatt a szabó is beszólt, hogy örül hogy sok munkát kap tőlem, de nem gondolom hogy túl gyakran járok hozzá... ételfutáros sztori is volt, amúgy egy társasággal rendeltünk kb 5 pizzát, én mentem le átvenni és a srác gondolom azt hitte egyedül eszem meg, mert valami olyasmit mondott hogy jó étvágyat a kiadós vacsorához. Kollégám, inkább viccből de azt mondta hogy tök jó lennék ilyen fitnesz motivációnak ha megcserélnénk nálam a before after képeket.

2023. febr. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!