Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább, leggyomo...

Mi volt a legdurvább, leggyomorforgatóbb videó/kép amit valaha láttatok?

Figyelt kérdés
Sokszor járok gore oldalakra (Aki nem tudná, ott mindenféle videók/képek fellelhetőek ami a halállal kapcsolatos, legyen azok kivégzések, balesetek, gyilkolások, halottak.) és érdekelne hogy egy átlag ember aki nem jár direkt ilyen oldalakra, miket láttak?

2022. nov. 29. 12:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
Valami autóversenyes (véres) halálos baleset videójába futottam bele egyszer véletlenül. :(
2022. nov. 29. 12:14
 2/26 anonim ***** válasza:
77%

#1 vagyok

Mondjuk a legdurvább nekem az apollo-1 rádiófelvétele volt. De az csak hang.

2022. nov. 29. 12:15
 3/26 anonim ***** válasza:
73%
18 én trauma ambulancia után sok minden nem tud meglepni.
2022. nov. 29. 12:16
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Two girls one cup 😆
2022. nov. 29. 12:18
 5/26 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az amikor felkerültek a képek azokról a románokról akik kisbusszal baleseteztek itt Magyarországon mert a sofőr élőben bejelentkezett miközben vezetett. Olyanok voltak a képek mint egy twd forgatás
2022. nov. 29. 12:21
 6/26 anonim ***** válasza:
73%
orbán viktor győzelmi beszéde (bármelyik)
2022. nov. 29. 12:21
 7/26 Metionin ***** válasza:
77%
Egy fickó fejest ugrott egy szikláról de sajnos rosszul landolt és konkrétan kettényílt a feje. A kórházban még egy kis ideig élt, volt róla videó. ÁOK-ra jártam, voltam boncolni, a koliban rendszeresen műtéteket néztünk kaja közben és akkoriban ment a gore is rendesen de a sok egyéb között ez volt, ami a mai napig megmaradt.
2022. nov. 29. 12:26
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

the birdge 2006 dokumentum film.

Én láttam, engem nem traumatizált mert hasonló helyzetben vagyok.

De valódi felvételeket mutatnak ahogy emberek ugranak le egy hídról öngyilkossági célból.

csak véletlen találtam rá redditen, azt írták az első 1 percnél már egy idős embert mutattak ahogy ugrik le, és ott hagyták abba a nézést.

Viszont, egy tökéletes dok. film arra, hogy milyen súlyos a mentális betegség.

Megj: sok kritiák kapott a film, mert túl "nyers" volt és valódi és az öngyilkosságot mutatta fel mint megoldás.

Szerintem nem csak egy ilyen dokumentum filmet kéne csinálni, hogy felnyissuk az emberek szemét a major depresszióra meg a mentális betegségre és ne csak úgy könyveljék el mint "lustaság".

2022. nov. 29. 12:28
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
A rokonaink nyaralós videói amit mindig kötelező megnézni.
2022. nov. 29. 12:29
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Oroszoknál esztergagép feltekeri a csávót és szanaszét szál a testrészei. Angolul ha beirod googlebe fent van...elég durva
2022. nov. 29. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!