Mi volt a legdurvább, leggyomorforgatóbb videó/kép amit valaha láttatok?
Nemrég volt hír belőle hogy valaki ellen eljárás indult mert erőből földhöz vágott egy macskát. Sajnos láttam a videót.
Meg valahol régebben láttam egyet amiben egy kutyát beledobnak a préselős szemetes kocsiba 😰 ezt tényleg sok éve láttam de sajnos beleégett az agyamba.
Az ilyen állatkínzós videók nagyon felkavarnak.
+ gyerekkoromból emlékszem mennyire megviselt a 9/11 közvetítés, kifejezetten a zuhanó emberek, kicsi voltam még azért, rémálmaim voltak utána.
#6 azok tényleg olyanok! Az ember nehezen bírja hányás nélkül 🤢
Kezdő gyakoris voltam, amikor egy "szép arca van ennek a lánynak?" kérdésnél megnyitottam a linket... Borzalmas lecke volt, hogy bizony komment olvasás előtt képet megnyitni tilos!
Végső stádiúmú mellrák deadhouse.org-on.
A 228922-es nhentai.net-en.
Amúgy én direkt járok ilyen helyekre, de a haláleseteseket pont hogy meg se pepsizem...
Én többször is kivertem már a 2girls 1cupra, de a 2 girls 1 fingerre és a 8 girls fingerpaintre is. Nem hatnak meg az ilyesmik.
Láttam balesetes képeket is. Nem szépek, de ez van.
Ami viszont felkavart nagoyn az két dolog:
1. ISIS kivégző videó. Nem az, hogy levágják egy ember fejét... illetve hát az, de nem a gore-sága miatt, hanem az emberi aljasság és erőszakosság miatt. A tény, hogy egy ártatlan ember hal ott meg azért, mert mások fanatikusan követnek valami radikális baromságot...
2. Egy kép egy harkályról, aminek lefűrészelték a csőrét. A madár élt, de nyilván életképtelen volt csőr nélkül. Azt hiszem kb happy end volt a sztori vége, mert állatmentők csináltak neki csőr-protézist, de banyek.. pusztán szórakozásból lefűrészelni egy harkály csőrét? Csak mert olyan vicces ahogy szenved akár napokig, hetekig?
A test törékenysége és "gusztustalansága" csak egy dolog, ez nem hat meg. Az emberi gonoszság, ez az, ami a végletekig elborzaszt.
Régen volt egy puruttya nevű weboldal. Na ott aztán voltak képek.. Balesetek, gyilkossági helyszínek stb. Szerencsére az oldal már nem elérhető.
Nem vagyok különösebben érzékeny lelkű de nem bírtam nézni a képeket.
#17 miért szerencsére? Tudom hülyén hangzik, de rám olyan szempontból jó hatással vannak, hogy sokkal, de sokkal elővigyázatosabb vagyok minden szempontból.
Sokkal meggondoltabban vezetek, mert láttam rengeteg videót, ahogy az emberi maradványokat emelik ki az autókból.
Sokkal jobban megválogatom, hogy hogyan viselkedek más emberekkel, mert láttam videókat, hogy 1-1 triviális dolog miatt az emberek képesek egymást megkéselni vagy agyonlőni.
Sokkal óvatosabban közlekedek, mert tudom hogy milyen veszélyek leselkednek rám, és hogy azok a veszélyek mit okozhatnak.
És szerintem nagyon sok emberre ráférne hogy oktatási célzattal megnézzék 1-1 brutális baleset képeit, mert lehet, hogy utána ők is meggondoltabban közlekednének mondjuk.
Volt egy videó arról, amikor a csávó magasról bele akart ugrani a vízbe, de elmérte a távolságot, és arccal találta el a járda vagy mi peremét, és úgy toccsant a vízbe. Utána mutatták, hogy a kórházban van szétnyílt fejjel, a doki meg próbálja összeilleszteni. Közben a faszi még életben van.
Az elég megrázó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!