Láttatok valaha élőben 250 kilós embert?
Az USA-ban a Grand Canyon környékén egy szálloda recepcióján volt egy hapsi minimum 250 kg volt. Fura volt, mert éjjel-nappal ő ült a pult mögött. Két napig voltunk ott.
De az USA-ban egyébként is sok meglehetősen túlsúlyos embert láttam.
Igen. Egy cégnél dolgoztunk, de nem egy csoportban. Szerintem 300-at is elérte már a férfi.
Nagyon lassan tudott csak sétálni. Nem is nagyon állt fel. Külön fotele volt, nem az a gurulós szék, ami mindenkinek. A cipőjét bent levette. Amikor meetingre ment és mindenki állt, ő akkor egy gurulós székre ült. Egyszer rosszul lett, de akkor sem ment ki a wcbe hanem egy vödörbe hányt (azt nem tudom hogyan szerezte, gondolom vitték neki).
De amúgy felesége és gyerekei is voltak. De vajon hogy tudott részt venni ő bármilyen eseményen? Illetve 100% hogy a felesége volt mindig felül :D Ja és még ő bántott egy lányt mert alacsony és vékony volt és ilyeneket mondott neki hogy le akarja fotózni, mert a felesége nem hiszi el, hogy létezik. Bezzeg ő megsértődött volna ha valaki szól neki hogy neked meg 5 éved van hátra olyan dagadt vagy :D
Afikában biseness class-on egy fekete nő két helyet foglalt, fel volt hajtva a karfa. Legalább 250 kiló volt, ha nem több.
A szomszédom, egy fekete srác "el volt ájulva" hogy milyen szép. Mondta, hogy náluk minél kövérebb egy nő, annál szebb.
Olvastam valahol valami "tudományosabb" írásban, hogy meglepően sokan vannak, valami 1-2%-a is akár a magyar társadalomnak, de a többség egyszerűen nagyrészt otthon van, ezért a mikrokörnyezetén kívül nem találkozik senkivel.
Az Budapesten az Ázsia centerben van egy extra mérteket forgalmazó ruhabolt, ott láttam egyszer egy hatalmas pasit.
#6 a dagadtak mindig piszkálják a vékonyakat. Mert valójában magukkal nem elégedettek. Én meg vékonyként szarok rájuk, még arra sem méltatom őket, hogy visszaszóljak :D Pedig porig lehetne alázni őket.
Amúgy én szerintem még nem láttam élőben ennyire kövér embert, a műsorokban is szokták mondani, hogy évek óta nem mozdultak ki a házból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!