Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a szemüveg?

Nagyon gáz a szemüveg?

Figyelt kérdés
Most 27 éves vagyok, és kb 2 éve van szemüvegem. Előtte nem kellett. Kb 1,5 éve bnőm sincs. A szakítás oka és a szemüveg miatt nagyon nincs önbizalmam, ez miatt pedig el is hagytam magam kicsit. El akartam menni szemműtétre, de úgy tűnik nem vagyok alkalmas rá, így meg kell békélnem ezzel a dologgal. Azóta, hogy szemüvegem van hiába próbálkoztam ismerkedni, szinte abban a pillanatban el is halt a dolog. Tényleg ennyire gázok a szemüveges emberek vagy csak érezni rajtam, hogy nincs önbizalmam, ezért nem sikerül semmi?

tegnap 10:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz. Kontaktlencse nem jöhet szóba?
tegnap 10:16
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Emiatt ne legyen semmi gondod magaddal !

Aki igazán szeretni fog, az szemüveggel is fog. Aki nem, annak meg mindegy amúgy is.

Férfi vagyok, olvasáshoz szemüveget hordok.Sosem okozott lelki gondot a viselése. Sőt, nekem minden párom, barátom szemüveges volt ugyanis nagyon kedvelem a szemüveges embereket.

tegnap 10:17
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan van egy internetes meme/copy pasta ami arról szól hogyszemüveg mennyi jó divateszköz, tudja növelni a kinézeted
tegnap 10:29
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

A szemüveg, már ha olyanod van, ami illik hozzád és nem néz ki nevetségesen, akkor nagyon karakteres vagy vonzó tud lenni.

Ha valaki emiatt nem jön veled össze, az annyit is ér.

tegnap 10:31
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Szemüveges vagyok, tök okosnak nézek ki tőle pedig sose voltam az 🤓
tegnap 10:33
 6/25 A kérdező kommentje:

#1-es

Kontaklencse semmiképp. Állandóan kivenni, visszatenni, ha kiesik, akkor vagy elhagyom vagy nem. Meg drágábbra is jönne ki nem?

#2-es

Úgy vagyok vele, hogy szerintem a lányoknak/nőknek valahogy jobban is áll vagy nem tudom.

tegnap 10:36
 7/25 anonim ***** válasza:
69%
Fiam szemüveges, sosem volt gondja az ismerkedéssel.
tegnap 10:51
 8/25 anonim ***** válasza:
46%
Nem a szemüveg gáz, hanem ez a siránkozás, főleg ennyi idősen. Tényleg ennyire éretlenek és felszínes gondolkodásúak a fiatalok?! (Költői kérdés)
tegnap 10:55
 9/25 anonim ***** válasza:
38%

Én 12 éve vagyok szemüveges. Mikor az lettem gyerekként nekem is nagy érvágás volt, és szerintem szemüveg nélkül sokkal szexisebb vagyok. Nem áll jól nekem abszolút, pedig volt hogy felpróbáltam vagy 50 félét. Macerás is, stb. De páromnak tetszem így is, viszont az ágyban egyáltalán nem használom. Szokott is viccelődni, hogy két csaja van, és én vagyok mindkettő, mert annyira másképp nézek ki szemüvegben meg anélkül. Kárpótlásul ő is szemüveges, de csak vezetéshez használja, és úgy néz ki benne, mint egy szexi tanárbácsi. :D

Egyik szemműtétre sem vagy alkalmas? Vannak már egész modernek is. Igaz elég drágák.

Illetve Bates módszert tudom javasolni. Én egy ideig csináltam, és nekem segített picit, úgy éreztem. De lehet hosszútávon is csinálni nyugodtan. Nekem is tervben van újra elkezdeni.

Vagy vársz arra, hogy hátha betoppan neked is egy nő, akinek lehetsz a szemüveges szexi tanárbácsija. Exemnek -8-as szeme volt, és mégis vele voltam, szóval aki szeret annak ez nem számít.

tegnap 10:58
 10/25 anonim ***** válasza:
30%
A lencsét próbáld ki, ha ezen múlik az önbizalmad. Nem esik ki a szemből, nem tudod elhagyni. Egyébként csak bebeszéled magadnak, hogy emiatt nincs nőd.
tegnap 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!