Volt már valaha olyan érzésed, hogy arra vágytál és
azt kívántad bárcsak meghalnál? Ha igen, mi volt az oka?
#Halál, halálvágy
Nekem teljesen félrecsúszott az életem, nincs nap, hogy ne erre gondolnék.
2023. febr. 11. 22:17
22/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm 21-es az őszinte választ.
Minden nap ezt érzem. Az az oka, hogy nem találom a helyemet a világban sem szociálisan sem karrier tekintetében. Ami érdekelne, szívesen csinálnám, jó lennék benne, abból nem tudnék megélni, amiből meg tudnék, abban meg nem vagyok elég jó hogy alkalmazzanak. Még csak tanulok de előre látom hogy a fent említett okból egész életemben csak tengődni fogok. Az emberekkel nem találom a közös hangot, nem lelek örömöt a tipikus viccelődős, hangos, sztorizgatós beszélgetésekben. Emiatt kiutálnak mindenhonnan. Summa summárum, kilátástalannak érzem az életet.
2023. febr. 11. 22:39
Kérdező! Mi a Te történeted, problémád ami miatt gondolkodsz rajta?
2023. febr. 11. 23:00
25/37 A kérdező kommentje:
#23 köszönöm a részletes válaszod.
#24 nem sikerül mindig önmagamnak maradni és lenni ebben a fizikai-anyagi világban és minőségben.
14éves korom óta ez van. Utáltam a szakmunkást az osztálytarsaimat. A gimi jó volt de ...2év a munkáim sem nyerők. És most aztán végképp elvan baszva minden. Munkám nincs. Egészségem soha nem is volt. csak rosszabb lehet (atyai őrökségem nem milliok és gyár birodalom hanem szívbetegség...)
Kapcsolat is off.
Ès a család is rottyon van.
Nem jó az életem. Igazáböl a módszeren gondolkodok...mert pisztolyt/puskát tartani nem lehet.
2023. ápr. 5. 01:18
Persze, minden egyes nap kívánom, de sajnos újra felébredek. Egyszer úgyis eljön a nap, hogy elpatkolok.
Én inkább nem mesélek semmit, de ilyen fos életet senkinek nem kívánok, mint amit én kaptam.
2023. máj. 9. 05:46
27-es,és többiek! Nagyon szar látni hogy ilyen sok lelkibeteg ember van,és ilyen sok embernek szar az élete! Bevallom időnként nekem is eszembe jut,de én nem látom ilyen borúsan az életet. Sőt,inkább csodás,és varázslatos! Pedig utolsó stádiumos mellrákos vagyok,de boldog! Ha nem vagytok betegek,akkor mindenre van megoldás,csak szedjétek össze magatokat!
2023. jún. 26. 21:48
28-as, egy hatalmas ölelést küldök neked!
2023. jún. 26. 21:59
Köszönöm!😊 Én pedig kitartást mindenkinek,a sötétség után világosság jön!
2023. jún. 26. 22:04
Kapcsolódó kérdések: