Az illetlenség, ha nem adok a futárnak borravalót? szoktatok adni?
...amikor a 2x30 kiló kutyatápot viszem fel a 10. emeletre, mert nincs lift. Leírhatatlan érzés, főleg, amikor a vevő annyit sem mond, hogy köszönöm. ❤️
Lent is hagyhatnám neki a postaládája alatt, hogy le lehet jönni. De én nem vagyok bunkó 😘
Nem gondolom, hogy illetlenség, főleg ha meg sem engedheted magadnak. (Sajnos egyre kevesebben engedhetik meg maguknak), drágultak az ételek árai, a kiszállítás díja ehhez képest nem keresek (keresünk) többet, mint korábban.
A legtöbben inkább elmegyünk személyesen az étterembe, hacsak nem valami eü ok miatt felállni alig bírunk, vagy időhiány van stb.
Illetve a pizzakiszállítós problémára is , hogy reagáljak, igazad van abban, hogy a kiszállítási díjnak szerepelnie kell a számlán (amit vagy előre küldenek meg vagy utólag, de valahol szerepelnie kell ennek a tételnek is) Érdemes mindig előre tájékozódni, hogy van-e kiszállítási díj , vagy akár telefonon megérdeklődni, nem kell bemutatkozni sem ehhez, csak rákérdezel és leteszed, ha úgy érzed ezt ciki megkérdezni :D
Aki nem tud jattot adni, de elégedett volt a kiszállítással a legtöbb amit tehet, az az, hogy egy jó kérdőívet visszaküld a futárra, van ahol bónusz jár a jó kérdőívekre.
(Én is dolgoztam hasonló területen, és az ügyfelek egy olyan 10%-a adott jatt-ot, ennek ellenére a nem fizető vendégeket is ugyanúgy kezeltem, és hogy őszinte legyek, (annak ellenére, hogy hálás vagyok akik hozzámdobtak egy 200-ast), már nem emlékszek egyetlen jattoló / vagy nem jattoló arcra sem, tehát akár adsz vagy sem előbb/utóbb már csak arra fognak emlékezni, hogy van akitől kaptak és van akitől nem, tehát tényleg nem számítsz, hogy adsz-e vagy sem, adj akkor ha úgy érzed, hogy jobban éreznéd magad ha így adhatnál)
Én nem szoktam jattolni, eszembe sem jutna. De nem is várok el semmi extrát: nézem, hogy hol jár a futár, és a ház előtt várom.
Kedvesek, készségesek mindig: mosolyognak, szép napot kívánnak. Ezek nem forintosíthatóak szerintem, csak emiatt nem adnék jattot akkor sem, ha amúgy szokásom lenne - ha ők kedvesek, én is az vagyok, aztán jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!