Mi az az illemsértés, amit a legalpáribb dolognak gondolsz egy embertől?
Ha letolja a gatyáját és elereszt egy recsegőset.
Miért: mert büdös és ronda látvány.
Ezt nem tudom hogy sikerült így leirnom.
*Gusztustalan a hang és a látvány is
Hangos rágózás tömegközlekedésen.
Van egy kiscsaj a héven, egy üléssel arrébb ült és valami hihetetlen módon agresszívan rágózott, fújta-pattogtatta-szürcsögve azt a szart. Először azt hittem direkt idegelni akar másokat, de aztán telefonálást is így csinálta végig. Már felismerem, mindig a kocsi másik végébe megyek.
Látványosan enyelgő párok, akik csókolóznak hangosan, vihorásznak. Én mindig kifogom az ilyeneket. Volt pár elég durva, pl. buszon direkt lökdöstek is miközben smártak, a nő hangosan vihogott. Eszem megáll mennyire betegek az emberek. 168 centis nő vagyok, gondolom egy magas kopasz arccal ezt nem merték volna megtenni.
De az előbb felsoroltak is zavaróak.
A direkt rossz szándék. Az a cselekvésnél lényegesen rosszabb. Egy dolog, h ki mit csinál, na de hogy milyen szándékkal teszi, nagyon nem mindegy.
Ilyen pl az alattomos szándék, a mások rovására cselekvés. Vagy pl passzív fajtája a cserbenhagyásos (autós) gázolás. Nyilván nem lehet mindenkit megmenteni, de ha valaki elgázol egy másik embert, akkor a legkevesebb, hogy hívja ki a mentőket!
Ehhez képest a fingás természtes dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!