Az illetlenség, ha nem adok a futárnak borravalót? szoktatok adni?
Én általában adok borravalót, nyilván ha bunkó a futár akkor nem. De az elvárás részével nagyon nem értek egyet, főleg ha a minimumra várja el. Valaki írta, hogy akkor majd nem fog mosolyogni stb…én nem kapok borravalót de anélkül is mennek ezek, mert nem azért vagyok kedves embertársaimmal , hogy abból aztán hasznom legyen.
Szerintem a rendszert kéne átformálni, mert azt gusztustalannak tartom, hogy a munkáltató kevés fizetést ad, mert hogy majd a borravalóból összegyűjti…
Szólsz neki, hogy várjon egy kicsit, aztán a kezébe nyomsz egy szelet pizzát!
-VITZ! :D
Igazatok van! Egyszer volt, hogy 20 évesen rendeltem egy gördeszkát, és épp nem otthon, hanem egy szórakozóhelyen voltam,
Akkor telefonáltak, amikor már a címen voltak. De elhozzák oda is ahol voltam, rendesek voltak.
Igen, ilyenkor úgy gondolom jár nekik.
De ha a negyediken lakom és oda rendeltem, azért is adjak borravalót, mert lakáshoz/házhoz hozták? Arról volt szól, hogy házhoz szállítás, tehát, ha én a negyediken lakom, akkor oda kell vinni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!