Baj, ha én mindig a gyilkossal szimpatizálok?
Figyelt kérdés
Ha van egy dokumentumfilm, ami pl egy sorozatgyilkos életét mutatja be én mindig hamar megkedvelem. Több ilyen filmet és sorozatot is láttam és általában szimpatikus volt mind. Miért van ez?2022. okt. 3. 18:14
11/19 anonim válasza:
10-es. Pont erről beszélte, hogy most, hogy kijött a sorozat, TikTokon egy kannibálért vannak oda. Az már nem lenne olyan mulatságos, ha téged gyilkolnának meg, ugye?
12/19 anonim válasza:
Tinik akik oda vannak a pszichopatákért, de ha eggyel találkoznának sírva mennének haza már csak attól is hogy csúnyát mondott nekik
,,Anyuuuu a kedvenc gyilkosom annyira hot, de azt mondta hogy rossz a hajaaam 😭 Mehet is a cancel culture"
14/19 A kérdező kommentje:
Azért jó tudni, ha ezt egy olyan ember írja ki, aki pszichésen vonzónak érzi a bántalmazást, ahhoz így áll hozzá a közvélemény. Szóval az elképzeleseitek szerint csakis egy ostobán rajongó tini lehetek, aki minden kétséget kizáróan infantilis indíttatásból érezhet így az ilyesféle brutalitás iránt.
2022. okt. 4. 09:34
15/19 anonim válasza:
#14 Persze hogy nem hisszük hogy csak egy hülye tini lehetsz.
Egyszerűen csak az a jobbik eset ha egy hülye tini vagy, mert nekik elnézendőbb az ilyen rajongás.
Ha felnőtt vagy, és úgy érzed hogy okod van szimpatizálni kegyetlen gyilkosokkal, az ezerszer elkeserítőbb, sőt, aggasztóbb, mint ha csak simán infantilis lennél.
Meg van neked előlegezve a bizalom, hogy csak egy ostoba kölyök vagy, és nem egy beteg felnőtt.
16/19 A kérdező kommentje:
15-ös, szerintem ez baj. Ilyen bizalmat nem szabadna látatlanban megszavazni.
2022. okt. 4. 12:54
18/19 anonim válasza:
Ohh egy igazi nagy fiúval/lánnyal van dolgunk
19/19 anonim válasza:
Menj bírónak. Azok ilyenek: minél nagyobb szemétséget követ el valaki, minél közveszélyesebb, annál enyhébb a büntetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!