Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karcagiak, van valamilyen...

Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?

Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.

2022. okt. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim válasza:
Figyelem! Az összes értelmezésem merő hipotézis, feltételezés, aminek a valósághoz lehet, 1 % köze sincs. De azért leírom, hátha segít valakinek... Tehát. Teljes megfordítás következő lépései: mivel mindenki azt hiszi, hogy karcagi vagy környéki volt, elképzelhető, hogy semmi köze nem volt a környékhez. Persze 2007 előtt is járt már arra, ez tuti. Azért, mert akkoriban még nem volt Google Maps, hogy odateszi azt a narancssárga kis figurát, ahová akarja. Tehát látnia kellett a vizesárkokat. Mikor lehet a legjobban látni? Hát télen, mert nyáron a lombkoronáktól ugye nem lehet látni semmit. Esetleg ha 2007 január - februárjában volt a közelben térfigyelő kamera, akkor szerintem azon lehetett látni egy bordó kocsit. Persze 2010 - ig Magyarországon a nagyobb városokban is elég kevés térfigyelő kamera volt. Most meg már... Szerintem túlzás, na mindegy. Úgy sem lehet senkinek a szemét látni messziről 1., és 2. a rokonját/barátját/ismerősét nem sok ember fogja feladni. Pénzért se. Visszatérve: ha volt is kamera, az már 18 éve nincs sehol, vagy nem volt rajta semmi feltűnő, mert naponta kb. 50 bordó színű autó ment arrafelé. Na mindegy. Helyszínek: olyan hely, ami azért annyira nincs messzi: szerintem volt egy tanyája és ott volt egy fészer és ott intézte el a dolgait. Aztán visszatért az E60-ra és a 4206 - os útra. A benzinkút mögé, ahol 2014-ben egy férfit is találtak, de mint kiderül P.A. szerint nincs köze az ügyhöz. De mivel most olyat gondolok - lévén gondolkodás szabadsága van és az nem bűn - hogy pl. mégis volt köze a benzinkút mögött m.-lt férfihez. Értsd: mivel senki sem tud semmit, senki nem állíthat biztosat. Azt sem, hogy nem volt köze hozzá a 2014-es esethez. Tehát: tételezzük föl, volt. Sok köze volt hozzá. Miért is? Hát csak azért, hogy elterelje a gyanút a nőkről, az előzőkről. Úgy, mint a Zodiákus esetében: sok idő volt hogy azt hitték, leállt, aztán kiderült, hogy másfajta áld. - típusokat választott magának. Nincs meg? Azt mondom, lehet, megvan. Hol van az a sok eltűnt személy Magyarországról? Na pont ott.
febr. 16. 19:34
 62/69 anonim válasza:
Azaz, javítok, mivel csak feltételeztem: Majdnem pont ott. És mi van akkor, ha megfordítok mindent, mert pl. azt gondolom, mindent fordítva értett? Tehát: nem azért hagyta ott a szürke nyomógombos telefont fehér zsineggel összekötözve nyilván a SIM - kártyával együtt, mert teljesen hü.. volt, hanem pont azért, hogy azt hitesse el, hogy ő nem ért a mobiltelefonokhoz. Miközben elképzelhető, nagyon jól ért a mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, számítástechnikához is, csak úgy, mint sokmindenhez. Igen, ki merem jelenteni: mindaz, amit valaha is feltételeztek/feltételeztetek, lehet, hogy rossz irányú út volt, hiszen nem vezetett sehová sem. Azt nem állítom, hogy az én utam jó - lehet, ez sem visz sehová sem - de hogy ne lehetne más szemszögből s megnézni, ez nem igaz.
febr. 16. 19:42
 63/69 anonim válasza:

Új, Fordított Profil felállítása is lehetséges szerintem. Mindenek előtt itt megjegyzem, sem szakember nem vagyok, sem senki. Egyszerűen csak gondolkodom, hogy ha 18 évig semmi sem vált be, esetleg - feltételezve - egy másik profil is létezhet, amit soha, senki nem állított fel. Tehát:

1. A k. gy. 2010-ben bordó kocsival járt, de feltételezhető, hogy mivel egy kerékpáros 2010. májusában észrevette, az autóját kékre/feketére/ vagy akármilyen színűre átfestette, tehát: nem rendelkezett bordó kocsival 2010 júniusától

2. Nem nézi le a nőket és nem gyűlöli, azért, hogy ne fogjon senki sem gyanút.

3. Azért követte el a gy.-ket szombaton/vasárnap, hogy azt mutassa, neki volt munkája, holott lehet, az igazság az, hogy sosem volt munkája (álca)

4. Magánéletében elképzelhető, sosem zaklatott nőket, sosem fenyegette őket, hogy így terelje el magáról a gyanút

5. Sosem lakott sem Karcagon, sem Karcag környékén, ám a gy.-k miatt elképzelhető, hogy van/volt a Nagykunságon/Hortobágyon egy tanyája.

6. Azért nem dolgozott, mert gazdag volt, jómódú, örökségek vagy akármi által.

7. Nem hord magánál szúró-vágó eszközt, hogy véletlenül se bukjon le

8. ... és talán ez a legfontosabb: Nem állt le. Nem fejezte be. Új áld.-i csoportot talált magának. Persze ez csak egy feltételezett Fordított Profil, én magam állítottam össze, hátha majd egyszer valakinek segítségére lesz.

febr. 17. 11:28
 64/69 anonim válasza:
A Pesti Nap fentről a 4. fotóját - [link] - megtaláltam és a Google Maps-en pontosan itt van az egyik fő helyszín = [link] Tehát a fotós ezt látta. Már csak az a kérdés, miért van odaírva bucsai vizesárok, amikor ez a karcagi benzinkúttól kb. 2 percre van. Valamiért egy ilyen út nagyon érdekes volt neki. Vagy inkább mégsem. Lehet, pont azért választotta, hogy valamely fontosabb dolgokról elterelje a gyanút.
febr. 17. 19:06
 65/69 anonim válasza:
Amint felnagyítjuk a fenti fotót, látjuk, hogy a civ. ren. arra felé megy fekete pólóban és kék farmerben és telefonál. Nem ez a fontos, azt kellett volna odaírni és odafigyelni, hogy mi a pontos helyszín. Az újságírók sajnos sokmindent félreírnak.
febr. 17. 19:10
 66/69 anonim válasza:
Az még a gyanúm néha, hogy ez az egész csak egy játék, amolyan Kód Neve: Merkúr c. film és valakik ezt eljátsszák. Nem, de tényleg! Nem viccelek! Ha valakik komolyan kérdeznek, akkor az MG Online-os kérdés miért nem volt fenn vagy 200 oldalon, hogy mindenki lássa és miért nem lehetett megtalálni 10 évig? A cikk szerint ugyanis 10 éve írták, én szinte napi rendszerességgel olvastam ezt a témát, hogy hogy nem volt sehol és miért nem volt belőle legalább 200, ha tényleg az, ami? Ti nem vagytok ufók tényleg? Nem, de most komolyan: itt mi folyik?
tegnap 18:53
 67/69 anonim válasza:
Kilóg a postaládából a szerda meg a 27., meg furcsa dolgok történnek most is itt, mint ha... á, mindegy is. Nekem amúgy sokat segített a K. S. Gy. így látatlanban is, mert rengeteg mindennek olvastam őmiatta utána. Ha ő nincs, bizonyos elméleti/gyakorlati tudásom egyenlő a nullával. Látod, K.S.Gy.? Hiába akartad a nőket leigázni, engem nem ismertél, mégis segítettél. Ja és amúgy nő vagyok. Mindig is az voltam, csak kiadtam magam férfinak. Gondoltam, úgy majd jobban tetszik. Na, látod? Mennyit tanultam tőled... Már csak azt kellett volna tudni, mi a neved meg mi folyik itt tényleg, ha a Duna meg a Tisza nem. Majd még jövök: A Nő, Akik Sosem Volt Férfi (K.S.Gy.-nek)
tegnap 18:59
 68/69 anonim válasza:
Meg még néha az jut eszembe, hogy ki az, aki ezt a kérdést kiírta? Tulajdonképpen akárki lehet. Egyszerű ember, de lehet egy ren. tag is vagy akár maga a K.S.Gy. Ezt már a legelején számításba vettem. Nálam is vannak furcsa dolgok, az egyiket pár hónappal ez előtt vettem észre. Egy fehérneműs fiókban 3 darab teljesen egyforma 7-es számjegy van bele"gravírozva", mint ha valaki a fába belevéste volna. Persze lehet, régóta ott van. De sosem láttam, szerintem nem. És akkor mi van, ha másik bolygóról jöttek? Nem, de tényleg. Körülöttem annyi furcsaság történik, hogy azt felírni már meghaladná a józan ész határait. Tehát tekintsünk el most ettől a bejegyzéstől... Ki vagy, titokzatos idegen? Hol bujkálsz?
tegnap 19:07
 69/69 anonim válasza:
Fordított profilkép kiegészítése (merően értelmes bejegyzés, mely szilárd talajon és a Föld nevű bolygón jár): szóval, az jutott még eszembe, hogy és akkor mi van, ha az elrabolt Ty. A. még életben van? Sose adjátok fel! Lehet, hogy elrejtette és bezárta mondjuk egy pincébe és rossz dolgokra használja. Azóta már kb. 33. Nem lehet lezárni semmit. Ezt az üget végképp nem. Kizárni sem szabad semmit, s mivel a valódi profilkép nem hozott eredményt így a fordított profilkép is lehet olyan, ami hozhat eredményt: A Nő, Aki Értelmesebb Volt Pár Világrésznél
tegnap 19:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!