Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?
Új, Fordított Profil felállítása is lehetséges szerintem. Mindenek előtt itt megjegyzem, sem szakember nem vagyok, sem senki. Egyszerűen csak gondolkodom, hogy ha 18 évig semmi sem vált be, esetleg - feltételezve - egy másik profil is létezhet, amit soha, senki nem állított fel. Tehát:
1. A k. gy. 2010-ben bordó kocsival járt, de feltételezhető, hogy mivel egy kerékpáros 2010. májusában észrevette, az autóját kékre/feketére/ vagy akármilyen színűre átfestette, tehát: nem rendelkezett bordó kocsival 2010 júniusától
2. Nem nézi le a nőket és nem gyűlöli, azért, hogy ne fogjon senki sem gyanút.
3. Azért követte el a gy.-ket szombaton/vasárnap, hogy azt mutassa, neki volt munkája, holott lehet, az igazság az, hogy sosem volt munkája (álca)
4. Magánéletében elképzelhető, sosem zaklatott nőket, sosem fenyegette őket, hogy így terelje el magáról a gyanút
5. Sosem lakott sem Karcagon, sem Karcag környékén, ám a gy.-k miatt elképzelhető, hogy van/volt a Nagykunságon/Hortobágyon egy tanyája.
6. Azért nem dolgozott, mert gazdag volt, jómódú, örökségek vagy akármi által.
7. Nem hord magánál szúró-vágó eszközt, hogy véletlenül se bukjon le
8. ... és talán ez a legfontosabb: Nem állt le. Nem fejezte be. Új áld.-i csoportot talált magának. Persze ez csak egy feltételezett Fordított Profil, én magam állítottam össze, hátha majd egyszer valakinek segítségére lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!