Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?
Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.2022. okt. 1. 18:31
41/55 anonim válasza:
Az is lehet, véletlen a cirilii I betűre hasonlító betű a fotókon, és ahogy elnéztem, nemcsak fordított N, de fordított Z is lehet, ha pl. egy régi írógépből indulunk ki, amit ötvözött ofszettel: [link] Elképzelhetőek többszörös elforgatások is. Ha innen nézem pl, akkor a neve Z betűvel is kezdődhetett. Ha a saját monogramját hagyta ott. Elkpézelhető. Lehet ez is. Még egyszer mondom: véletlen is lehet. Bár olyan véletlen, ami egy cirill I betűre vagy egy régi írógéppel megírt szöveg N vagy Z betűjére hasonlít? Lehet, nem véletlen. Én pl. 2 madár-hoz hasonló alakot is láttam rajta: szürke színű volt. Van-e jelentése? (Talán egy Rorsach - teszt elemzésénél lehet. :) Igazából semminek, ami nem illik bele a ténybe, nincs és nem is lehet jelentése. Az ember azt képzel bele, amit akar ugye. Az más. A tény ott van. Tény még az, hogy pl. a majdnem "428"-as szám nem ISBN szám egy CD borítón, akkor oldal szám, egy magazinnak meg nincsen 428 vagy több oldala.Tehát akárhogy is néz ki, nekem őszintén még könyvoldalnak tűnik. És nem csak saras, de össze is van festve. Mint ha direkt oda festett volna valaki olajjal vagy temperával piros vagy zöld festéket, azt meg egy saras koszos földre ejtette. Azt nem hiszem, hogy direkt. Fura lett volna.
42/55 anonim válasza:
A következő ábrán l. sorban nyomdászatban használt szöveget látunk, ki kell silabizálni és ezt jelenti (ez angol szöveg): a "mann Zapt, the most famous artist of the" ("mann Zapf, a leghíresebb művésze a..." stb.) , link: [link] Csak nyilván azt mondom, ha direkt volt a c. I betű/ írógépes utalás és ismeri a nyomdászatot,2 perc alatt leolvas és megcsinál egy ilyet német nyelven, színesen. Csak azt nem értem, ha valaki nő, akkor azt miért nem láthatja, nyomhatja, olvashatja.
43/55 anonim válasza:
Érdemes megnézni az alábbi linket, hogy egy régi nyomdász mihez nem értett, mert a k.gy. is érthet hozzá 1:00 perctől 1:24-ig az alábbi videóban. Nemcsak az ofszethez ért szerintem, hanem a régi eljásársokhoz is: [link]
44/55 anonim válasza:
Illusztrációként az alábbi nyomtatás előtt álló szöveget is érdemes megnézni milyen. Állítólag csak a nyomdászok tudják kirakni és olvasni összevissza, tükrözve. Nem hiszem, mert nekem elsőre sikerült úgy, hogy az első sorból hiányzik a betű fele. Szöveg első 2 sora: "NAPHIMNUSZ Mindenható, felséges Atyánk, hozzád száll a/dicséret, magasztalás, tisztelet és hála." [link] Ezt csak szemléltetésként írtam, a fenti linknek semmi köze a fórumtémához, csak szemléltetem, talán túl jól ért az emberünk mindenhez. Vagy nagyon magas az IQ-ja, vagy DR-je vagy mindkettő, talán nyomdászatból, bár grafikusi képzettség is elképzelhető még.
45/55 anonim válasza:
Majd ha ad valaki nekem havi 50 pluszot, majd válaszolok a kérdésre. :D Főleg, ha tudok. :D D Mivel nem ad senki, CD-t hallgatok. :D
46/55 anonim válasza:
ha tényleg van jelentése a megfordított N vagy Z betűnek - tegyük fel, nem csak annak látszik a neten keresztül, hanem tényleg az - akkor a következő szöveget is el tuja olvasni pl. németül: [link] ("Bleisatz hat das Wort noch Gewicht." = Jelentése= "A szónak még mindig ólomsúlya van.") Nem esetleg valami kapcsolat az ólom, a gumi között? Lsd.: [link] és lsd: a gumiszalaggal összekötözött mobiltelefon + a régi nyomdagépeken ólommal dolgoztak + egyfajta célzás a botokban lévő... Na persze ugye, akkor lehet, hogy már ült egyszer. Úgy voltam online magazinokban, hogy találtak DNS-t, persze lehet, csak a zugfirkászok írták azt. Á, mindegy: Sziasztok skacok, lányok, fiúk, menjetek készülődni az újévre. Senki sem tudja, ki volt ő. Lottózni lehet, szerencsésebb, hátha nyer rajta valamit az ember. BUÉK: [link]
47/55 anonim válasza:
A 0190-esen van egy nő arcképe félig, a kép közepén. Egyik oldala hiányzik (attól függ, melyik szempontból nézzük.) Szerintem egy félig megfestett japán nő arcképe. Azért nem kínai vagy koreai, mert a japánoknak a szemük a legkeskenyebb a 3 közül. Szerintem ez egy festett kép, egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy "képzeljük bele, hogy az is lehet." Szerintem meg van festve. Bár ha a méretét nézem, 1 vagy 2 cm-es arckép? Lehet. Miniatúra. (vs. miniatűr) Érdekes, magam is nemrégiben gondoltam arra, belekezdek miniatúrák festésébe titokban. Na szóval, ha miniatúra, az a 16-19. sz. körül volt divat, nem most. Főleg arcképek festésében. Ki festette? Bár elnagyolt és stilizált, nem tűnik olyannak, mint aki 2 vonással ne tudna megfesteni akár egy tökéletes emberi alakot is. Nyilván tökéletes anatómiai ismeretekkel is rendelkezik. Grafikus/képzőművész is lehet pluszban , vagy egyszerűen csak ahhoz is ért. Profilba beleillik szerintem. Engem az érdekel a legjobban benne, mi zajlik az elméjében. Nekem nem tűnik lelki betegnek, láttam dokumentumfilmben, hogy egyesek szerint az. Persze én nem vagyok szakértő, de nekem az a véleményem, nem lelki beteg. Aki úgy tudta intézni az "ügyeit", hogy holnapután lesz 18 évében az ügy, hogy senki sem találja sem őt, sem a megfejtéseit, az inkább zseninek tűnik. Persze nézőpont kérdése. Idő szempontjából ott van az adu ász. Nálunk nincs kártya. Szóval erről a képről a lényeg csak az, hogy szerintem Ő megfestette valahogy, és ofszetbe kinyomtatta és valami mást kevert hozzá. Ez nem "magazin". Ő csinálta. Szerintem. De ez csak egy vélemény a neten keresztül, igazából azt sem tudom, kiről van szó. A képek alapján nyílt véleményezek. BUÉK! Link: [link]
48/55 anonim válasza:
Lemaradt az előbb a vége, tehát: [link] (a szivárvány is többjelentésű.) A világban pejoratív, az egyházban nagy szerepe. Isten és az emberek kapcsolatát jelenti. Isten megmondta, hogy lesz egy jel az égen, ez lesz a szivárvány, és megemlékezik arról, hogy szövetséget kötött velünk, emberekkel és hogy soha többé nem pusztítja el sem a földet, sem az embereket. (a Noe-s vízözön után.) BUÉK!!!!
49/55 anonim válasza:
Hogyan lehet meglátni a japán nőt a 0190-es képen és milyen hiányzik? Úgy, hogy - számítógépen - a jobb oldalon fent a 3 fekete pötty-re kaattintunk, és a "nagyítás " szó mellett a 100 %-ot felemeljük a + gombbal 500 %-ra. Utána ráközelítünk és megnézzük. Márpedig ez egy japán nő, de most csak foglalkozzunk azzal, milye hiányzik. Talán az is fontos. Hiányzik 1. a jobb arca ( a nő szemszögéből nézve) 2. a jobb szeme 3. a jobb szemöldöke 3. az orra 4. az ajkának egy kis része 5. a haja 6. a jobb - és a bal füle tehát , ha az arcnál maradunk. Ha az 1-es összesítő pontot levesszük, amit felvázoltam, akkor hiányzik egy 5-ös szám vagy 5 "testrész " a képről. Nem lehet, hogy esetleg a téglási gy.-hez köze volt esetleg és ezt mutatja a direkt kettétépett női arc? Mint a valóságban a téglási gy., már ha köze volt hozzá. Mert lehet, hogy nem. 1992 és 2007 között nagyon hosszú 15 év telt el. De hát ki tuja. És az egyik arcán van egy fekete szemölcs. Ismertetőjegy? Kérdés kiről. Szerintem az ott egy festett kép egy ázsiai nőről. Van - e jelentősége ez esetben, hogy nem magyar? Persze, lehet, hogy magyar, csak mondjuk bevándorló. Miért van a képen? Mit mutat? Önelégült mosolyt. Mondjuk ez furcsa, hogy egy s.gy. pont egy önelégült mosolyt miért festett volna oda? Márpedig az az. Szerintem. De nézzétek meg és vétózzatok, ha nem az. BUÉK!! LINK= [link]
50/55 anonim válasza:
MEGVAN! Tudta, hogy hiányzik valami a képből. A 0185-ös és a 0186 - os képen a lehető legfeltűnőbb. Hiányzik az egész képből egy kör és egy szöveg. Úgy, mint a Diät szó esetében megfigyelhettük. Ha megnézzük a fenti 2 képet, látható, hogy a fekete-sárga-fekete színű kép (melyből 2 van, csak másféle alakban) az majdnem tökéletesen ugyanolyan formájú, mint a Diät szó kék csíkos szélei. Na! A 0185-ös 2. képen a 2. ábrát nézzük (fekete-sárga-fekete alakzat), majd rögtön nézzük a 0186-os képen szintén a 2. képet a DI-szóval: UGYANOLYAN AZ ALAKJA! TEHÁT HIÁNYZIK EGY SZÓ, fekete-sárga - fekete alakzathoz. Nyilván kitépte. Hozni akartam volna róla létre egy honlapot, hogy szerkesztgessem, de útközben, rájöttem, nem enyém a szerzői jog és én még csak tolvaj sem vagyok. Megrendelőket viszont nem ismerek. Nem rendelte azt meg szerintem senki. Maga a gy. tette. Profi. Már csak az a kérdés, hogy melyik szó hiányzik és hogy miért. Ha direkt járt el miniatűr formában ilyen profi módon, vajon hová tűnt egy kör egy másik szóval és miért kellett eltűntetni? Pl. a fekete - sárg - fekete alakzathoz PUZZLE DARABKÉNT tökéletesen illeszkedik egy fekete kiszakított papír. (Mentális elforgatással képzeltem el, szerintem 100 %, hogy hiányzik onnan egy szó.) A 0190-est meg ha még egyszer megnézzük, felnagyítjuk, a megfestett női arckép úgy van kitépve, hogy ha csak a szélét nézzük, az maga egy 4- es számot ad ki. Véletlen lenne mindez? Mivel annyira passzol a fenti 2 fotó széle egymáshoz, hogy egy RAVENSBURGER PUZZLE-ból is kivehettem volna, kétlem. Hűha! Mercury Rising. Már csak azon gondolkodom, hogy akinek ilyen finommotorikus mozgása van, miért nem ment el férfi manikűrösnek? Persze egy régi nyomdában elbíbelődhetett. Feltéve, ha pl. felmenői által hozzájuk juthatott, esetleg antikvitásból vett magának egy 100 éves szedőgépet. A mérete... Még mindig aggaszt. Ott valami nem stimmel még mindig. BÚÉK!!! LINK= [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!