Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karcagiak, van valamilyen...

Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?

Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.

2022. okt. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:

Találtam egy jó kis "illusztrációt", hogy mennyire hasonlít a japán női arcra - a 0190-esre - egy japán szobor miniatűra. Fura, mintha egy szoborról lenne mintázva (kivéve a szem ábrázolását, mely teljessen stilizált, egyedi), link: [link] Persze a japán Gésák-ra is hasonlít, de a szoborra jobban. ( [link] Talán a szem az, ami itt érdekes és a látás ténye. Ínhártya? Pupilla? Írisz? Stb.? Ez az egész lenne az emberi szem: [link] és ebből mindössze egy kék színű csík látszik. (vagy lila? Interneten keresztül lilának is tűnik, nem tudom, de akkor legyen kék, emberi) Vajon miért nem lehet látni az egész szemet? Persze szerintem szemléltetésként azért van úgy, hogy kettévágva, mert úgy nem lehetett beazonosítani. Szemölcs nélkül meg főleg. Már persze csak az a kérdés, hogy kit. A nőt? Melyiket? És ha van több is? BUÉK!!

"Adjon az Isten szerencsét...

kérdésre választ ő küldjön, h

ogy hitem széjjel

ne dűljön,

adjon az Isten

fényeket,

temetők helyett

életet".

(Nagy László: Adjon az Isten)

dec. 30. 17:26
 52/55 anonim válasza:
A fenti linkeket átírta valahogy a gép, belinkelem újból helyesen, tehát a japán női arckép szobor hasonmása: [link] és a Gésák: [link] érdemes összehasonlítani a 0190-essel és azt felnagyítani és annak a közepét mentális forgatással megnézni.
dec. 30. 17:31
 53/55 anonim válasza:
A Gésák-ra való utalás lehet egyébként a gy. részéről "tanító" jelleggel: a gésák olyan japán nők, akik kulturáltak, intelligensek, és szórakoztatják a férfiakat tánccal, zenével, flörttel, "színházzal", míg a prostik nem, azok szerinte csak az alja nép lehet. A profiljába beillik: " a határozott nőket gyűlöli", de úgy látszik, örül neki , ha a férfiakat szórakoztatják kulturáltan. Persze ez is csak egy lehetséges variáns a több ezer közül. Az osztrák esetekhez - 2005-2010 - ez is hasonlatosságot mutat. Na, érdekes. Én egyébként inkább úgy gondolnám, hogy fontosabb ez esetben néha a arra a lényegre térni, amit ez esetben kihagytak. A gy. lelkét: 1. semmiféle empátiával, együttérzéssel nem rendelkezik 2. ezt könnyű észrevenni magyarul, mert nem hogy nem sír, de nem is mosolyog senkivel nyilván és nagyon kevés mimikája van 3. kevés gesztust használ és 4. olyan, mint egy autista, csak nem az, hanem gy. Magyarul semmilyen érzelme nincs. Szerintem ez a legfontosabb. Mivel senki se tudja, ki lehet az, az összes férfi gyanús lehet, ha több jelet érzékel belőle. És még: 1. nem engedi a nőket tevékenykedni, hanem elnyomja 2. ráerőlteti maga akaratát a nőkre, akiknek szava/vélemény/önálló tette nem lehet és 3. majd a férfi mondja meg, merre van a jobbra, amikor az néha balra van és 4. csak úgy írtam le, hogy feltűnő legyen egykönnyen... Viszont manipulatív is lehet. Nem engedi a nőket sem szóhoz, sem mobilhoz jutni. Jó, hogy lehet szájuk... BUÉK: [link] Üdv: bulvárlapokat olvasó szerző, akinek több könyve megjelent
dec. 30. 18:44
 54/55 anonim válasza:
Szóval, kimondottan jók a bulvárlapok. Miért is? Egy könyvbe is mindenki azt hazudik bele, amit akar. Senki sincs előtte esküt tenni sehol sem. Ennyit erről. Kimondottan érdekel minden bulvár. Lehet, őszintébb, mint egy egész könyvtár.
dec. 30. 18:49
 55/55 anonim válasza:
I betűre visszatérve: mentálisan "elforgatva" - pl. a cirill ABC - ről betéve a latin ABC - be tehát akármelyik leggyakoribb nyelvbe - lehet L vagy kis L betű is. Ha ezt nézzük, lehet szintén a nevének kezdőbetűje, esetleg a városnak a kezdőbetűje, ahol élt. Németül üzenget a karcagi. Hát, ha innen nézzük, 2-nek már jobban lehet hinni, 2 ténynek. FT is lehet, de egy fityinget sem adnak érte. Direkt szuperlativuszokban írok, hogy jobban lehessen érteni. Szóval, igazából senki sem tudja, ki ő. Csak 1-et tudunk: holnapután lesz 18. éve, hogy 1. prostikat üldözött 2. értett németül 3. rejtvényeket küldött és 4. sosem kapták el. Na tehát: 1. Ki ő? 2. Itt él Magyarországon vagy esetleg az osztrák 2000-es évekbeli ügyletekben is benne volt? 3. Hogy lehet lóvá tenni 2 országot? (Esetleg ha német vagy svájci is lehet, de mivel Ausztriában történtek hasonló dolgok, ezért írtam.) 4. Hová tűnik állandóan? 5. Hol van? ... 2? Vagy 1? BUÉK!!!! [link]
dec. 30. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!