Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?
Találtam egy jó kis "illusztrációt", hogy mennyire hasonlít a japán női arcra - a 0190-esre - egy japán szobor miniatűra. Fura, mintha egy szoborról lenne mintázva (kivéve a szem ábrázolását, mely teljessen stilizált, egyedi), link: [link] Persze a japán Gésák-ra is hasonlít, de a szoborra jobban. ( [link] Talán a szem az, ami itt érdekes és a látás ténye. Ínhártya? Pupilla? Írisz? Stb.? Ez az egész lenne az emberi szem: [link] és ebből mindössze egy kék színű csík látszik. (vagy lila? Interneten keresztül lilának is tűnik, nem tudom, de akkor legyen kék, emberi) Vajon miért nem lehet látni az egész szemet? Persze szerintem szemléltetésként azért van úgy, hogy kettévágva, mert úgy nem lehetett beazonosítani. Szemölcs nélkül meg főleg. Már persze csak az a kérdés, hogy kit. A nőt? Melyiket? És ha van több is? BUÉK!!
"Adjon az Isten szerencsét...
kérdésre választ ő küldjön, h
ogy hitem széjjel
ne dűljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetők helyett
életet".
(Nagy László: Adjon az Isten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!