Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karcagiak, van valamilyen...

Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?

Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.

2022. okt. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim válasza:
"Ó, Pirot-nak eszébe jutott még valami!" - Jut eszembe tényleg még egy furcsaság a már sokat említett MG Online oldalról, az utolsó sorból: honnan tudják, hogy egyáltalán volt megrendelő? Csak azért kérdem, mert lehet, hogy a sorozatgyilkos elvette egy társasház lépcsőjéről vagy postaládájáról a szórólapot, amelyik éppen útjába esett - tegyük fel az volt, bár magazin is lehetett, vagy akár CD/DVD - borító is. Vagy az is lehet, adta neki valaki szórólapterjesztő, ahol éppen nem volt térfigyelő kamera - ő meg elfogadta, mert tegyük fel, mindegy volt neki, mi volt ráírva. Ha előre tervezett, akkor lehet, már évek óta nála volt az adott szórólap/magazin/CD-DVD borító. Nekem nagyon réginek tűnik, bár lehet, hogy így neten keresztül nem lehet jól megítélni. (Mint a D melletti I betű és az a betűn a két pont is nehezen kivehető.) Én, egyszerű Poirot, azt mondom: nem tudhatjuk, hogy egyáltalán megrendelte-e mint ahogyan azt sem, hogy a gyilkos tette - e oda a papírdarabokat és nem az áldozat. Bár valóban annak tűnik, a karcagi sorozatgyilkos előre eltervezte az egészet. "Mon ami, hogy nem jut most semmi több eszembe!" Poirot
dec. 5. 17:48
 32/55 anonim válasza:
De attól, hogy annak tűnik valami, még nem biztos, hogy az is. "Mert most még csak tükör által homályosan láttok, de akkor majd színről színre." (Jézus). Boldog Mikulást mindenkinek holnapra! Nem kell félni! Jó piros! :) Tetőtől - talpig és még csak meg se kell ölni! :) Karcagi birkapörköltre fel! :)
dec. 5. 17:52
 33/55 anonim válasza:
"Ó, Poirot-nak eszébe jutott még valami!" - na szóval mégis eszembe jutott még valami nagyon fontos. Ha az MG Online - oldalra feltöltött fotók fontosak, mint fentebb írták, akkor az a mobilos fotó is, amit összekötözött a karcagi sorozatgyilkos: [link] Lehet, hogy direkt látszik a 8- as és a 9- es szám? Itt, az MG - n - [link] - jobb oldalt lent a 428-as szám látszik. Vagyis mivel a 4-es alig, beszélhetünk 28-asról is. Tehát van egy 28-as és egy 8 - as és egy 9 - es. Ááá... "Poirot-nak ez egy kicsit magas."
dec. 5. 18:30
 34/55 anonim válasza:
Á, találtam még valamit. A fenti "Diät"-es cikkekhez + a fentebbi mobilos fotóhoz kiegészítve= 428 + 89 = április 28 a munkások és az egészségvédelem nemzetközi világnapja, ráadásul '89 óta. Csak véletlen egybeesés lenne? Persze az is lehet. De beleillik a profilba= [link] A link angolul= [link] . Nemzetközi hívószámokat kerestem még, de sem 89-es, sem 28-as, sem 428-as sincs. Nem létezik. Ja és az Istennel vagyok mindhalálig. Más egyezés nincs. Legyetek jók, ha tudtok. Sziasztok.
dec. 5. 20:27
 35/55 anonim válasza:
BOLDOG KARÁCSONYT ELŐRE IS MINDENKINEK! KARÁCSONYI LINK= https://www.youtube.com/watch?v=3mot9ZamCpA
dec. 19. 18:47
 36/55 anonim válasza:
Szép karácsonyi fotó mindenkinek. Link= [link]
dec. 20. 12:52
 37/55 anonim válasza:
Kellemes Szentestére való előkészülődést Mindenkinek! Az alábbi kép kíválóan reprezentálja, hogy hogyan is lehet még: [link]
dec. 24. 06:34
 38/55 anonim válasza:
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! FRÖHLICHE WEIHNACHTEN!!! KARÁCSONYI E-CARD = [link]
dec. 25. 09:28
 39/55 anonim válasza:
A cirill ABC - s I betű/vagy szláv ABC - s I betű tulajdonképpen lehet egy fordított N betű egy régi magyar írógép belsejéből kivett fémrúddal írva, azt lila festékbe mártva (vagy keverve) vagy azt valahogy megfordítva. A fordított N betű ugyanis írógéppel megfordítva egy N betűt eredményez és az lehet az elkövető védjegye: N, mint a neve kezdőbetűje például. Elképzelhetőnek tartom, hogy nyomdai alapismeretekkel / vagy szakképzettséggel rendelkezett, esetleg saját maga nyomta. Mivel ofszet nyomásról van szó, magam is azt gondolom, ő maga nyomtatta. A fordított N betű még rövidítésként: a bibliai Olvasmányokban sokszor van N betű ponttal (N.) és egy fekete pont ott is el van helyezve egy külön papírdarabon. Lehet, hogy célozgat valami vallási háttérre esetleg valami szekta tagja is lehet. Bár nem hiszem, de mivel minden eshetőséget figyelembe kell venni, így ezt is beírtam. Régi írógép belseje: [link] Valahogy gyanítom, a betűkkel és a szemmel, mint látással - látószervvel, érzékeléssel - annak esetleges elvesztésével csal.-ban köze lehetett. Innen a lekötözött 1 db. mobil is gumiszalaggal. De mindig az jut eszembe: nem - e a 3/vagy 4 mobiltelefon-e a fontos, hanem az 1, amit otthagyott? Nem - e a 3 kulcs (prostiké) a fontos, vagy ami még náluk lehetett: 3 személyigazolvány, 3 rúzs, 3 pénztárca, 3 lakcímkártya és 3 bankkártya? Netes magazinokban úgy olvastam, azokat elvitte. Ha elvitte, fontos volt neki így több mint valószínű, nem semmisíti meg őket soha. Nem látható 4-es: legtöbbször a 4-es egy felkiáltójel nem csak egy laptopon, de egy régi írógépen is. Tehát neki nem lehet parancsolgatni. Óh! Csak álmélkodom.
dec. 28. 11:07
 40/55 anonim válasza:
A fordított N betű régi írógépek belsejében: [link] (itt pont középen láthatjuk) Német Wiki-ből a Typenhebel cikk fotója, azaz egy írógép belülről: [link] Önmagában amúgy egy fordított betű ismerete nem jelent semmit, én is 10 évesen nem csak ismertem, de használtam is ilyen írógépeket. Esetleg írói vénája is lehet, bár a nyomdaipar szerintem közelebb áll / állt hozzá. Lsd. pl. egy fordított betű semmi, de ha ofszet nyomással beviszi egy modern kori eljárásba, az már szakértőre vall. Ez nekem is a véleményem. A "Typenhebel" szót érdemes beírni a Google keresőkbe és rákeresni a fotóknál jó sok kép van. Aki viszont ismer és kezel egy ilyen gépet, sőt keveri: szerintem 40-45 feletti az életkora. (Bár ezt nem volt nehéz kitalálni, lévén a 2007-es kezdődátum, ha 18 pl. már volt, min. 35, de szerintem ez kevés, 40-45 feletti, de inkább utóbbi.) A 4-es felkiáltójel pedig őneki nincs, ez meg beillik a profiljába: "a határozott nőket gyűlöli". Nyilván csak saját magát szerette határozottként.
dec. 28. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!