Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karcagiak, van valamilyen...

Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?

Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.

2022. okt. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim válasza:
Még egy érdekes dolog: amerre én jártam Egerben, 2010 körül, egy társasház másik bejáratánál mindig olyan sok és furcsa elrendezésű szétszaggatott szórólapdarabok voltak elhelyezve, hogy viccesen mondtam is magamban: "Na, ezt biztos valamelyik sorozatgyilkos csinálta." De ha az ember a valóságban ugyan olyat lát, akkor már nem nevet többé, vagy esetleg érdekli még a helyzet. A furcsa még az, hogy nálunk is volt egy betörés, pont akkor, amikor az egyik karcagi sorozatgyilkos ölt: 2010. augusztus 20 volt. Kora hajnalban. Kiütötték az ajtóüveget. A bűn. tec.-kus meg akkora volt, hogy az egész udvart elfoglalta. Utána is el lehetett utazni akárhová. Persze lehet, csak véletlen az egész. Végülis, én is tépkedtem már szét papírlapokat (bár én a kukába dobtam). De jut eszembe még! Ahogy így néztem a színek alapján, ha jelent valamit, nekem elsőre ez tűnt fel a fecnikből: fekete-sárga-piros ez a német vagy fordítva a belga zászló. A kék vonalakból meg rögtön az izraeli zászló jutott eszembe, ránézésre, csak hiányzik belőle a csillag. A kék-piros-sárga az meg Románia zászlaja. A fekete-sárga-fekete meg Budapest XXIII. Na tehát: [link] hasonló: [link] hiányzik belőle 2 oroszlán, [link] bal oldalt lent = [link] (a szászok zászlója az 1848-as forradalom alatt) , jobb oldalt lent a spanyol zászlóhoz hasonló színek és formák = [link] , de mivel zöld is van benne, lehetett egy litván zászló a kép alatt= [link] Balra fent a képné= [link] nekem elsőre Izrael zászlajának tűnt, de a fehér-kék-fehér Finnország zászlajának egy darabjára hasonlít: [link] Cirill ABC I betűjére hasonlít egy kis papírdarabka a bal oldaalt fent a következő képről= [link] Szemléltetés= [link] (felső sprban a 10. betű a régi szláv ABC-ben). Középen meg egy rúzsos szájú nő lenne, annak bal oldali arcfele. Összegezve eddig: szerintem zászlók voltak a képen és valami művészi reklám, de elég nehezen áll össze a kép. Lehetett valamiféle hirdetés is utazásokról, pl. egy nyaralási hirdetés. Olyan réginek tűnik egyébként a papír. Hát, egyébként ha a következő ofszetnyomással készült papír: [link] - szinte még akkor is lehetetlen lett volna megtalálni. Akkoriban még több papír volt, még több szóróanyag. Szerintem utalások voltak benne, ha volt értelme, mint az Ausztriában elkövetett sorozatgyilkosságoknak: [link] Katerina Vavarová pl. egy cseh prostituált áldozat volt szintén 2007-2010 között, de Ausztriában és hiányzott a keze. Az osztrák hatóságok szerint azért, mert ez is figyelmeztetés volt: túl sok jóra nem használta (+ ne legyen ujjlenyomat). Stb... Lehet, figyelmeztetés volt, intés: túl sok országban járt már ugye és túl sok országban nem jó dolgot csinált. De én csak egy egyszerű ember vagyok és unatkoztam. Névtelenül segítek hobbiból az egész világnak. Tényleg: "Volt egyszer egy világ, a világban egy bolygó..." Hát igen. Mindenkinek volt egy világa.
dec. 3. 12:25
 22/55 anonim válasza:
A zászlók nem mennek a Diät-hez a szórólapokban, persze nyilván zászlódaraboknak voltak kivágva, céljuk volt vele. Pl . egyik újságból ki volt vágva egy "D" meg egy "AT" szó, a többi meg úgy volt odatéve, hogy azokból zászlók jöhetnek ki. Jut eszembe! Találtam egy könyvet, Die Familien Diät a címe és piros fehér kör ez is, csak sokkal nagyobb és a kiadása 2000-es: [link] Brigitte Zeitung (újság) piros-fehér kör diet-tel 2010-ből: [link] Persze nekem olyannak tűnik hogy nagyobb a kör és az anyaga nem olyan. Mármint a papíré. De ezt lehet,hogy nem lehet megítélni neten keresztül. Ne ez már sokkal kisebb piros-fehér Diät kör egy könyvborítón: [link] Kr, hogy nincs mellette kék vonal és könyv nagyon hasonlít. Érdekes lehet, ki tervezte. Szerző Ulrich Strunz . Egyébként én I betűt nem látok sehol a D körül, azt kivette a rend.? Biztos tudják , miért. Én csak egy D - t látok: [link] Még egy: réginek tűnik az újság, sárosnak és koszosnak. Lehet, valaki leejtette. Gondolom, nem koszoson - sárosan szakította ki a betűket. De akkor is, ami engem még zavar, az az, hogy túl koszos. Valami nem stimmel. De ha a Diat szó kijön, akkor onnan kell biztos kiindulni. Vagy mégsem? Csak arra gondolok, ha valaki célozgat, az mire ez esetben? Egy prostinak nincs szüksége diétázni. De akkor kinek van? "Óh, Poirot, hogy lehetsz ennyire ostoba!"
dec. 3. 14:11
 23/55 anonim válasza:
A tegnapi [link] rend. felh.-ra még írnám, találtam egy tökéletesebb "Diät" feliratot, ahol a betűk nagysága és elhelyezése , továbbá a papír anyaga nagyon hasonlít egy következő könyv borítójához (bár ez sem az, csak hasonló, mert barna szóló a kacagi sorozatgyilkos rejtvényének a széle, s nekem olyannak is tűnik, mint ha egyéb festék lenne rajta) : [link] A könyv címe: Du siehst super aus! (Nagyon jól nézel ki!) Fő szerző: Michael Gerner Csak hasonlít, de nagyon... Mindjárt jövök vissza, Poirot-nak dolga van.
dec. 4. 09:12
 24/55 anonim válasza:
Na, úgy tűnik dr. Ulrich Strunz "védjegye" a piros kör és benne a fehér szöveg. (Bár elég gyakori másoknál is.) A Google-ba így érdemes beírni: "dr ulrich strunz diät" Persze lehet, csak véletlen, főleg, ha tényleg szórólapról van szó. De hát semmi sem biztos. Az emberek általában piros-fehér színnel jelzik, ha valamire fel akarják hívni a figyelmet. A furcsa inkább nekem még a karcagi sorozatgyilkos által fehérnemű tett papírfecnis "Diät" szó nagysága= túl kicsi. Miért olyan kicsi? Nem tudom, de magazinban el sem tudom képzelni, hogy ekkora betűvel írva legyen a Diéta szó, mert ilyen kicsi betűvel az senkinek a figyelmét oda nem fogja szögezni sehová sem. Nem lehet, hogy ért a karcagi sorozatgyilkos a nyomádászathoz, nyomdaipari munkákhoz, esetleg le is tud egyet GYÁRTANI MAGÁNAK? Úgy tűnik, elég sok mindenhez ért. Ha ilyen kicsik a betűk, azt mondom, hozzáférése van nyomdákhoz, esetleg magazinok/könyvek nyomtatásához, azt felügyelheti, sőt, kinyomtathat magának "új", nem létező magazinokat is. Persze ezt is csak feltétlezem. A Kódfejtő Poirot
dec. 4. 09:55
 25/55 anonim válasza:
A karcagi sorozatgyilkos rejtélyes Diät szavának további értelmezései: végülis, ha nem volt DNS - nyom - bár egyes olvasatokban úgy írták, mint ha lett volna, de másokban nem - nem biztos, hogy a gyilkos tette oda. Honnan is tudjuk bizonnyal? Sehonnan. Amennyiben ha nem volt DNS nyom a tett színhelyén, a fehérneműbe tehetett véletlenül szétszakadt, vagy direkt szétszakadt papírdarabkákat maga az áldozat is. Pl. halála előtt pár órára be volt zárva egy elhagyatott épületbe és össze volt kötözve, de valahogy talált ott egy utolsó szórólapot az életében, és abból kitépett egy betűt, a D betűt mondjuk azért, mert üzenni akart a Rend.-nek, hogy a tettes neve D betűvel kezdődik, mert pl. meglátta véletlen egy személyes igazolványát. Így lehetett pl. Dániel is, vagy Dr. is, akinek a 428-as szám a rendszámának egy részlete volt és az "ät" szó is. Mi van akkor, ha a nő akart jelezni és a Diät szó csak egy véletlenül talált szó volt, amiből ki lehetett rakni azt, amit ő közölni akar? Ez is lehet... Ebben az esetben az összes papírfecni véletlenül volt olyan színes, mint ha országzászló színei lettek volna. Bár nekem kézenfekvőbb az, hogy a nyomdászathoz köze van és abban dolgozik. A furcsa méret miatt, mint fentebb írtam. Ha valóban olyan kicsi a "Diät" szó, akkor azzal egy valódi magazinban semmiféle szerkesztő nem akarta az olvasók érdeklődését semmiféle Diétára felhívni. Akkor a karcagi sorozatgyilkosnak valóban köze van a nyomdászathoz. "Kódfejtő Poirot"
dec. 4. 17:25
 26/55 anonim válasza:
Július 31. 7.:47, 6-os válaszom: ott van benne a 28-as szám, mint évszám. Ez is lehet a Diät szó melletti 28-as számra a válasz. Link még mindig= [link] . Persze kérdés, direkt van-e úgy tépve, hogy a 4-es szám alig látszik belőle, avagy nem. 2028 is lehet, ha csak véletlen. Ha direkt, akkor meg: én ugyan Istenben hiszek, de a 28 az ezotériában a Szaturnusz száma, azaz az Időé, ami mindent visz. Az összes kártyalapot. Ezzel azt akarja kifejezni, hogy ő nyert. Csak nem teljesen: mert lehet, ez esetben már több mindent tudunk róla: 1. nyomdász képzettsége is lehet 2. neve D-vel kezdődik, így akár nemcsak Dániel, de Dr. is lehet 3. hisz az ezotériában ... Márcsak akkor teljes képtelenség az összes variáció, ha csak véletlenül talált egy szórólapot és széttépte ahogy volt és még a Diät szó is véletlenül a közepén szakadt ketté. Kicsi a valószínűsége, de elméletileg lehetséges. Hát úgy kb 1: 1.000.000-hoz az esélye egy tépésnek... Szerintem jobban járt volna, ha berúg. "Kódfejtő Poirot"
dec. 4. 17:42
 27/55 anonim válasza:
"Tíccsa" a vallásom, hogy rosszat tegyek más ember ellen. Hogy bepereljem, hogy én kapjak én pénzt érte. Pedig sokan lehet, megérdemelnék. Mi van akkor, ha pont Ő nem? Nagy betűvel van írva, mert mindenkinek jár a tisztelet. Tehát újféle megközelítésem: mi van akkor, ha találunk egy hasonló embert, de mégsem Ő a tettes? Mi van akkor, ha találunk ujjlenyomatot, de akkor sem Ő az? Hogy lehet ez? Könnyen. Pl. valaki rosszat akar másnak, az ő újságját - amin az ujjlenyomata van - elhozza tőle, kedvesen elkéri, aztán szépen összetépi és beleteszi a 4. áldozatának a fehérneműjébe. "Tíccsa" a vallásom, hogy ilyenekben résztvegyek. Ártatlan emberek ellen nem lehet vádaskodni. Ennyi. De még jövök vissza, kódfejtésnek és Puzzle-kirakónak jó ez. Hát ha lesz belőle valami úgy, hogy igazából "nem tőlem". Jézus a bűnösök mellett állt ki. Mi lennék én, ha nem? Egy senki.
dec. 5. 10:43
 28/55 anonim válasza:
Amúgy művész - féleség is vagyok, úgyhogy tudtam, még valamire hasonlít a Diät képes papírfecnis darabok összetétele, meg is találtam: [link] Saatchi Art olda, a művész neve Zach Taylor. ehet a rajongója. A fekete-sárga festékek elhelyezkedése valamint a kis vörös körre való utalás nagyon hasonló a [link] szórólapos képeire. Egyébként szürke homály. Mint Jézus írta: "Mert most még tükör által homályosan láttok, de akkor majd színről színre."
dec. 5. 10:59
 29/55 anonim válasza:
A következő kép: [link] - meg még erre a festményre os nagyon hasonlít, egy részlete: [link] (David Serisier, 2006). A dátumokat mindig néztem, a keresőkbe főleg 2007-2011 közötti dátumbeállítást készítettem, lévén, akkor ölt a karcagi sorozatgyilkos. David művész úr meg, lehet, szintén egy példaképe volt. Hasonló kép még többszörös formákkal: [link] (Eimei Kaneyama). Biztos ez is tetszett neki, ez a művész. Vagy sem. Mindez csak találgatás. Lehettek zászlók és lehetett egy véletlen talált szórólap is véletlenül eltépve. Ez tű a szénakazalban.
dec. 5. 13:08
 30/55 anonim válasza:
Visszatérve a Diät szó méretére a karcagi sorozatgyilkos által otthagyott "szórólapon": mi van akkor, ha nem szórólapról van szó, hanem mondjuk egy CD vagy DVD borítóról? A [link] - n írták, hogy ofszetnyomással készült, véletlenül találtam egy ofszetnyomtatással foglalkozó oldalt, mely CD - és DVD borítót is gyárt ofszettel: [link] (Persze biztos sok más is.) Mert ugye gyerekújságba csak nincs "Diät" cikk, vagy volt és van? Persze csak ha kisméretű az újság, lehet. Nem tudom. Nekem a CD borító jobban tetszik és esetleg az hogy maga az elkövető készítette akár egyetlen példányban például. De ez is csak egy ötlet a számtalan közül. Túl kicsi a Diät szó. Ezért. A 428 pedig ez esetben lehet egy ISBN szám egyik része a sok közül? Kész ARTISJUS ez az egész, levédetem! Áh, csak vicceltem. "Poirot"
dec. 5. 16:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!