Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karcagiak, van valamilyen...

Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?

Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.

2022. okt. 1. 18:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim válasza:
Kellemes adventi ünnepekre való készülődést mindenkinek! A katolikus templomokban vasárnap mindenkit szeretettel várnak adventi misékre és gyertyagyújtásra egész decemberben, egész Magyarországon. Onnan nem rúgnak ki senki sem. Ott mindenkinek van helye.
nov. 11. 05:11
 12/55 anonim válasza:
Én meg olyan embereket ismerek, akik követnek engem a buszokon, álcából azt nézik, hol szállok le, igazból pedig nem. Azt nézik, hogy merre nézek fel, ahol anno láttam egy bizonyos furcsa személyt. Na, direkt úgy nézek felfelé, hogy akárki is lássa - mert követnek szerintem - hogy lássák, az összes társasházi lakás összes emeletét és erkélyét figyelem. Még annyi történt, ami tényleg furcsa, hogy az összes zacskómnak profi módon le van vágva az alja, így az égegyadta világon semmit sem tudok belecsomagolni. Rengeteg zacskót használok, szinte 100 %-ig lehetetlen, hogy ne vettem volna észre, hogy a zacskóknak nincs alja. Ez is olyan pl. szerintem, mint ha a szóban forgó sorozatgyilkos a fehér gumiszalagos történetét írná tovább. Mint ha betörtek volna. Sehol semmi betörésre utaló nyom egyébként, a finommotorikus kézügyessége viszont az egekig ér. Talán Picasso? Hálló kérem, maga Salvador Dali? Festeni nem tud? Na mindegy. Na szóval a lényeg, hogy talán 1 % még mindig marad, hogy ... talán mégis lyukasan megvettem és hibásan a terméket. Viszont valaki követ. Azaz valakik. Pár nappal ez előtt már telefonnal is felvettem a sötétben egy alakot, de túl sötét volt... Állandóan rajtam sertepertélt. Hogy van - e hozzá köze valakinek is, avagy nincs, nem tudom. Arra célzok, a tettes lehet, nem egyedül van. vannak barátai, tettestársai, ismerősei, stb... Csak saccolok. Lehet, 200 %-ban mellétrafáltam. Az én sztorimban még tényleg az a furcsa, hogy tényleg ismerek egy másik helyen másik furcsa személyt: nem gyanúsítok senkit, hogy gyilkos, csupán azt állítom, furcsa. Miért van annál is a "raktárban" több olyan "zsámoly", amire olyan éles, szúrós, akár gyilkosságra is felhasználható tárgyak vannak téve, amelyek a legjobban egy bajonettre/szuronyra hasonlítanak? Mintha óriás tűk - kb. 30 cm-esek - lennének csak nincs rajtuk lyuk. Eszméletlen volt, amikor megláttam. Hűhh, mint egy "összeesküvés - elmélet"... Nem tudom, miért futok mindig olyanokkal össze, akikből szinte minden 2. ember lehetne egy ilyen karcagi. Manapság a karcagi birkapörköltre szoktam gondolni pl. inkább. Milyen finom is lehet az! Inkább szeressétek ti is a hasatokat! Még sosem ettem karcagi birkapörköltet. Szóval, az volt a furcsa a 3.-ban, hogy az sem enged "nyomogatni" semmit sem, és furcsa - valami "földöntúli" - fűzi ahhoz, ha ő is megérint valamit és ő is nyomogat. Úgy őszintén, nem értem én ezt az egészet. Talán az a veszélyes, aki követett, rá volt írva. Ő van benne. És a bordó kocsis... 1 éve nem láttam senkit sem bordó kocsival. Kár is egy kicsit. Lehet, semmihez semmi köze, egy ártatlan ember. Mindenesetre gondoltam, megosztom a történetet. Itt sehol senki és semmi. Csönd. A 3. furcsa emberről még annyit, hogy: nem szereti a dagerrotípiákat. De ez sem jelent semmit. Bizonyítani? Hümm, olyan komolyan írom ahogy gondolom: egy UFO-t hamarább bebizonyít a Pentagon, mint a legegyszerűbb dolgokat. Tényleg nem tudom, mi folyik itt. Persze lehet, valaki vagy valakik a bolondját járatják velem. Már ez is eszembe jutott. Á, na mindegy. Na sziasztok. Emlékeztek? Karcagi birkapörkölt! Azt kell enni és jön a karácsony. Sajnos olyan sokat csalódtam az un. normális emberekben is, hogy lehet, a sarokban fogom tölteni, egyedül. Direkt. Nem félelemből, hanem mert elegem lett mindenkiből, úgy őszintén. Aki embernek gondolja magát, annak van egy minutumja emberül viselkedni. Egyig van számolni. Egy karcagi birkapörköltig. Boldog karácsonyt mindenkinek előre is, ha nem jönnék.
nov. 29. 17:34
 13/55 anonim válasza:
Ó, még valami az előzőhöz: a "zsámolyon" lévő "bajonett" ehhez hasonlított a legjobban, csak nem volt tokja, sem markolata: [link] Most őszintén: ez meg minek kell egy "raktárba", magyarul akárhová, és több is belőle? Nem értem. Egy szót sem értek ebből. Reméljük, a dagerrotípiától félő személy felébred és el kezdi szeretni és beszélni a dagerrotípiák felé az "üzletekben" a valóságot. Több mint 99%, hogy neki sincs köze semmihez sem. De akkor meg minek a bajonett, minek a félelem a "dagerrotípiától" és miért nem lehet benyomni semmit sem? Nem értem. Á, na mindegy. Tuti, hogy semmi köze semminek sem, viszont annak, aki követett, annak igen. Szerintem összejátszik ama bizonyossal. T.-vel. Legyen csak T. a neve. Amúgy tudom a valódi nevét is és azt, hogy olyan néven nem létezik senki sem a földön. Sem Magyarországon, sem sehol. Hallod? Ne bujkálj, ismerlek. Miért nincs ott sehol sem, nem tudom. Nevét nem írom, mert még így is talán 99% is lehet, hogy neki sincs semmihez köze. Azt viszont nem értem, miért nincs rajta a neten. Nézzétek: "mindenki" rajta van a neten. Mindenki. Főleg, ha az a "foglalkozása", ami az övé. Ha nem is dolgozott benne, meg lehet találni. Manapság mindenkit. Őt nem. Nincs sehol. Magyar néven, megfordítva, rengeteg kereső oldalon kerestem, de neve nem volt sehol: Google, Yahoo, Excite, Bing, stb... Talán mondhatnánk is, hogy akiről beszélek: nem létezik. Egy nem létező személy. Ha nem hinnék az Istenben, azt mondanám, paranormális tevékenységek zajlanak itt. Így azonban csak annyit mondok: furcsa és szinte egy szót sem értek abból a történetből, aminek minden egyes részletét és puzzle-darabkáját ismerem. Egyszerűen nem áll össze a teljes kép.
nov. 29. 17:51
 14/55 anonim válasza:
Még talán annyit, ami összeállhat: az eredeti "Salvador Dali"-t valakik - ismerősei/barátai - direkt másolják/reprodukálják, hogy a gyanút eltereljék. Így lesz egy igazi "Salvador Dali"-ból egy 20.-rangú másolat, hasonló alak és 20 hasonló alakkal még a "dagerrotípiát" szerető emberek sem tudnak mit kezdeni. Majd jövök... Boldog karácsonyt mindenkinek. Ne felejtsetek el szeretni. Ha mást nem tudtok, akkor önmagatokat: Adios Amigos, barátaim. "Mon ami, hogy ez Poirot-nak még nem jutott eszébe!" - majd jövök.
nov. 29. 17:58
 15/55 anonim válasza:
Ja és még ami nekem furcsa, ez csak a magán nyomozásom: az összekötözött mobilból miért nem vette ki a gyilkos a SIM-kártyát? Nem ért hozzá? Persze lehetne kérdeni, hogy én meg honnan szedem, hogy a mobilban benne maradt a SIM - kártya, hát csak onnan, hogy akkor a hátlapját tuti nem tette volna vissza. Tehát miért hagyta benne? A gyenge pont. Az apróságok... Na meg a technika ördöge nem az ő erőssége. Szerintem. Bár ennyi idő után már zsenivé is tehette magát. Feltéve, ha még életben van. rengeteg idő eltelt már azóta és én meg nem hallgatok. Ki vagyok én? Á senki, csak kb. 20 hasonló ember ismerője. Szevasztok. Majd jövök.
nov. 29. 18:05
 16/55 anonim válasza:
Na, hová tűntetek hasonmások? Mivel túl sokan vagytok, senkire sem lehet bizonyítani semmit sem, meg érdem, igazából nem láttam semmit sem, csak személyiségjegyből egyes tulajdonságokat, ami nem jelent semmit. Nyugodtan visszajöhettek. Hát ha az FBI meg az ORFK nem talált semmit sem, igen csekély a valószínűsége, sőt talán nulla, hogy egy magamfajta mitugrász talál valamit. Különben is unatkozom: a bordó kocsis is jöhet vissza, meg a szürke kocsis is, mert unalmas nélkülük az élet. Remélem, a többit is látom még. Az egész életem tényleg egy dögunalom néha, így legalább van benne egy kis színfolt. Remélem, nem érti félre senki. Hűha, ezt figyeljétek: [link] . A karcagi birkapörkölt. Nyamm nyamm: [link] Nyamm! [link] Unatkozom!!! Különben pasi vagyok. Amolyan macho typus. 200 cm magas és izmos és fekete öves karatés. De sosem rúgnék. Na visszajöttök? Ne feledjétek: "kesztyűt" fel!
nov. 29. 19:01
 17/55 anonim válasza:
Sziasztok. Találtam egy "új cikket" - bár dátumhoz 2015 van írva, nem értem, eddig hogyhogy nem láttam sehol, évek óta olvasom az ügyet." Még sosem láttam: [link] Tehát keresnek egy szórólapot, mint tárgyi bizonyítékot, ami anno színes volt és vagy német nyelvű, vagy pedig német nyelvű reklám volt benne piros körbe írt fehér betűvel a szó: "Diät". Az oldal alján egyenként fel lehet nagyítani a papírdarabokat. Én még olyat is látok benne hogy "428" pl. egy dátum= 4. 28. = április 28. A Caterpillar kotrógépek leggyakoribb sorozatszáma 428. Pl.: [link] A 428 egy híres japán játék neve, [link] . De mivel itt millió a variáció azt az eshetősséget is figyelembe kell venni, hogy más okból kerültek a szórólapfecnik az egyik áldozat fehérneműjébe és a gyilkos sosem nézte, mi van ráírva. Ajakrúzs is lehet pl.: [link] Tényleg miért nem írták sehová sem, mi lehetett feltételezhetően az áldozatok táskájában? Tudtommal elvitte mindet.A következő meg az én meglátásom: [link] Az összekötözött mobiltelefon fölött balra fent valaki rálépett egy csigára. Miért nem vitték el bevizsgálni? Persze lehet, utána bevitték. Már mindegy. Senki sem talált semmit. Még az FBI meg az Interpol sem.
dec. 3. 09:42
 18/55 anonim válasza:
Ja és még valami: a karcagi gyilkosságok környékén kb. 5 Halas-tó van: ha bevizsgálták őket, miért nem lehetett róla írni? Én nem találtam semmit sem, de szívesen elolvasnám. Le kellett volna ereszteni a tavakat a földig.
dec. 3. 09:45
 19/55 anonim válasza:
Az is lehet, hogy fogavatartja az elrabolt és a mai napig meg nem talált Ty. A.-t a karcagi sorozatgyilkos úgy, mint Natascha Kampusch-t. Furcsa az is, hogy egyik sincs meg.
dec. 3. 11:01
 20/55 anonim válasza:
Olyan híres lett a karcagi sorozatgyilkos, másik nevén a 4-es főúti gyilkos, hogy már a Wikipédián is olvasható: [link]
dec. 3. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!