Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karcagiak, van valamilyen...

Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?

Figyelt kérdés
Elsősorban karcagiakat kérdeznék, de bárki aki hallott vagy tud az esetekről, van azóta fejlemény az ügyben? Esetleg gyanusított van? Vagy akit csak így szóbeszéd alapján gyanusítottak? Sajnos neten nemsok infó van az esetekről.

2022. okt. 1. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2022. okt. 4. 02:16
 2/11 anonim válasza:
Írd be a Google-ba, hogy "karcagi sorozatgyilkos". A Yahoo, Bing, DuckDuckGo ugyanennyit kihoz és elég megbízhatónak tűnnek, mert mind hasonlókat ír. Mitől fél mindenki? Én nem vagyok karcagi, de ha az lennék, akkor se félnék. Csak a bűnösök félnek. Nem tudom, de valamiért megfogott az ügy, pedig csak egyszerű olvasó vagyok. Talán azért, mert életemben velem is történ olyan, hogy ismertem egy fiút, 2000 körül, és az egri Érsekkertben rámmászott, a bokrokból kiugorva zaklatott lelkileg, mindenáron azt akarta, hogy Debrecenbe menjek vele, mégpedig azonnal, a terepszínű táskáját lóbálta előttem én meg a pirosas színű napszemüvegemből néztem vissza rá és ezt mondtam: "Bocsi de egy cigány nyelvtanfolyamon kellene épp lennem. Ott várnak már rám. " És elindultam és mentem előre és többször visszanéztem a pirosas napszemüvegemmel, de ő szerencsére ottmaradt egy padon és nem jött utánam. A helyszíni hasonló volt a 4-es főúti sorozatgyilkosságokhoz, amik 2007-2010 között történtek: kihalt hely , kis tavacskával, bokrokkal, fákkal. A "dátum" is hasonló volt: egy verőfényes vasárnapi nap volt, akkor jártam nyelvtanfolyamra csak épp nem volt kedvem bemenni, ezért pihenni mentem az egri Népkertbe. A fiú 18 év körüli volt 2000-ben, személyleírása: napbarnított bőr (fehér fiatal férfi), kb. 170 - 175 cm. magas, vékony, cingár testalkat. Mintha Daninak mutatkozott volna be, de nem emlékszem pontosan. A táskájában meg nem volt semmi, csak mintha üres nejlonzacskók csörögtek volna... De! Azóta még egy embert ismerek, aki hasonlít rá... Na én ugyan nem gyanúsítok senkit sem, de a legfeltűnőbb, ami megfogott benne, hogy "Egy nőnek kuss van, ha be akarja nyomni a mobilgombokat"... Ezt nem mondta, de éreztette. Ez tette olyan furcsává. Azért ritka, hogy valaki olyan ember legyen, melyben a pszichopata személyisége olyan, hogy egy nő nem nyomkodhatja a telefon gombjait. (Helyszín: Nyugat-Magyarország, osztrák határ). Lásd a karcagi sorozatgyilkost, aki nyilván elvette a meggyilkoltak mobilját és fehér gumiszalaggal lekötözte a gombokat: [link] . Meg sok más furcsaságot is láttam, manapság az ismerőseim körében. Gyanúsítani viszont nem lehet az alapján senki sem, hogy hasonló a lelke, személyisége. Lehet, tulajdonképpen több ezer ember Magyarországon, aki a nőket fel akarja szedni akár kicsit drasztikusabban és Debrecenbe csábítani, de attól még nem biztos, hogy gyilkos. Jelenleg ha jól tudom, Tibor Foco-t gyanúsítják még vele. Lásd: [link] . Én egy pont ilyen külsejű embert láttam tavaly novemberben a házunkban, az ajtóban. Egy különbséggel: a haja barna volt, gondolom, festett barna. Kiköpött így nézett ki, mint Tibor Foco. Majd 2 hét múlva ismét láttam: a kocsiját megnéztem, bordó kocsija volt, óriás rózsaszín mintás pillangós üléshuzattal. Mivel azonban annyi ember hasonlít egymásra - meg őt személyesen sosem láttam - nem jelentettem volna, hiszen millió ember hasonlít egymásra... Lehet, ezért nem halad sokszor a rendőrség sem. Szerettem volna, ha a fenti sorokat azonban látja mindenki, talán rendőr is egyszer. Azért írom a többit is.. Keresőszavak: karcagi sorozatgyilkos, 4-es főúti sorozatgyilkos, Eger, Tibor Foco, Europol, Interpol, FBI. Remélem, segíthettem. Szia.
júl. 31. 04:34
 3/11 anonim válasza:
Szia, eszembe jutott még valami, az előző hozzászól (2024. júl. 31. 04:34-es , 2/2-es vagyok.) Szóval az, hogy a gyilkossági helyszínek nyomszegények voltak a rendőrség szerint. Hogyhogy, kérdem én? Nyilván mert: a holttestet, ha elásta egy gyilkos, nem a földúton, erdőben parkolt le, hanem az úton. Persze így valakinek látnia kellett, szinte lehetetlen, hogy egy kb. 3 órás földásás - útszélhez közeli - ne legyen feltűnő egy egész éjszakán át. Ki a nem feltűnő? Nem gyanúsítok senkit, de egy Magy. Köz. autó, egy rend. au. , egy taxi, tehát egy hivatalos autó nyogodtan ott parkol, ahol akar, senkinek fel sem tűnik. Ki tud professzionálisan eltüntetni DNS nyomokat és minden egyéb nyomot? Egy hivatalos szakember, pl.: bűn. tech., patol., orv., ren. Azért írom így, hogy érthető legyen, hogy valamilyen magasan szakképzett személyről lehet szó vagy persze gyilkos volt már olyan is, aki analfabéta volt és 20 évig nem találta a rendőrség, olyan agyafúrt lett. De a mai technikákat is túllépni... Sztem valami magasan szakképzett személy 1. Ehhez képest mondom, az FBI szerint Karcagi volt az illető, sztem meg nem. Ki teszi fekvő hullákkal teli a saját környékét? Senki. Én magam utálok utazni de 4 óra múlva sokszor már az ország másik végén vagyok akármikor és még aznap vissza is jövök, pedig elég beteges vagyok. Szóval szerintem simán lehetett valaki Nyugat- Magyarországról is. Más: nyomszegénység. Nyilván lábzsákot (cipővédőt) és műanyag vagy bőrkesztyűt viselt. Kinek nem tűnik fel egy lábzsák kb. 3 vagy akár 5-6 órán keresztül is, akár az éjszaka közepén? Mindenhol járkálnak kocsik. Ha kevesen is. Olyan ruhát a ren., a men., az MK , vagy akár egy Tű.. Autósok is nyugodtan használhatnak, a kutyának se tűnik fel. Az utolsó áldozat eltűnt... Valaki látta - a barátja - hogy beszáll egy piros vagy bordó kocsiba, este 9 körül, 2010. május 22-én. Akkor már nincs olyan sötét... Kérdem én: miért nem látta a volt barátja az autóban ülő sofőrt, amikor a nőre nézett, amint az ajtót nyitotta, hogy: 1. magas vagy alacsony? 2. szőke vagy barna vagy vörös vagy kopasz? 3. sapkája volt-e? 4. bőre színe? Nyilván azért, mert hátul az autó elsötétített volt, bár érdekes, hogy erről egy leírást sem találtam. Sem bővebben arról, hogy az autó lépcső volt-e nagy, hosszú vagy kicsi. Modern-e 2010-hez képest vagy régimódi. A DNS-nyomok eltűntetése viszont nekem mindig a legfurcsább. Olvastam, szinte lehetetlen eltüntetni a DNS-t, mert az ember szinte folyton "hámlik", jön le a felső hámrétegéből állandóan apró bőrdarab. A haj hiába hullik - vagy kopasz is lehetett - a szőrszálak végén, mivel nincs benne hagyma a legtöbbször, nem lehet DNS-t kinyerni. Megoldás? Tetőtől talpig be volt öltözve védőfelszerelésbe, lehet, hogy kopasz. Ez elég sok minden... Hogyhogy nem látta senki? Azon a fotón, amit a rendőrség közzétett - [link] - látható, hogy a háttérben családi házak állnak. Hogyhogy nem látott senki semmit sem? Egyszerűen lehetetlen! Én meg azt mondom, lehet, be volt öltözve álren.-nek vagy ál "MK"-snak vagy álment.-nek. Bocsi a rövidítésekért, de nem akartam, hogy valaki is személy szerinti sértésnek, alaptalan gyanúsításnak vegye, így meg azt gondol mindenki, amit akar. Csak segíteni szerettem volna. Tehát keresőszavak: karcagi sorozatgyilkos, eger, tibor foco, Europol, Interpol, FBI. Szia . Még írok, ha eszembe jut valami. Tudod, ez szívás, mert pont én semmitől sem félek. Velem már annyi minden történt, hogy az se bánnám, ha akárhogy, de vége lenne.
júl. 31. 05:38
 4/11 anonim válasza:

[link] Szia, megint én vagyok, az előző 2 hozzászólásom után. Tehát, a szürke mobilos fotón, ha felnagyítod, van egy összetörd csiga a bal oldalon fent. Valaki rálépett. Bár ezt biztosan kivizsgálták, csak azt nem értem, miért hagyták ott.Jobb oldalt, a telefon feje föllött - ha felnagyítod, látod - hogy van ott hamumaradvány. Nem hiszem, hogy a rendőrség bűnügyi nyomozás közben a tett helyszínen ráhamuzott volna a lefoglalt tárgyra (azaz mellé sem). Tehát a gyilkos cigizik. Vagy lehet, hogy csak azt akarta magáról elhitetni, hogy cigizik, de nincs cigaretta - így nyálminta sem - tehát nincs DNS. Hümm, profi. Túl sokat tud. Még egy kis saját elemzésem a következő képről: [link] . Ha felnagytod, akkor láthatod, hogy van ott egy kefe, amit szerintem direkt tett oda a rendőrség a tettesnek. Ez van ráírva: "HULLATISZTÍTÓ HANTOLÁSHOZ". Szerintem a rendőrségen dolgozók nagyon jól tudják, hogy mire való egy kefe és nem kell ráírni. Nyilván a tettesnek írták oda direkt. Pl., hogy: "TE MEG EZT NEM TUDOD BENYOMNI"... Persze, lehet, hogy téves, mit írok és nem jól gondolom, de hát egy tárgyat vagy eseményt is több szemszögből lehet megnézni. Miért van ott... Oda tette-e valaki direkt? Mégiscsak lehet... Más: találtam még 2 megdöbbentő linket, ami fölöttébb hasonlít egymáshoz. Ha jobban megnézi valaki, az Ausztriában szintén a 2000-es években történt sorozatgyilkosság hasonlít a magyar karcagi sorozatgyilkosságokhoz, helyszíni alapon. Tehát a karcagi sorozatgyilkos némi DNS-nyommal (amiből következtethető, hogy nem ült börtön az óta legalább 20 évben, mert akkor az rendőrségi DNS adatbázisnak egyezéseket kellett volna kihoznia) :

[link] ... és az Osztrák sorozatgyilkos helyszínei:

[link] Megdöbbentő hasonlóságok. Remélem, segíthettem, ha lesz még valami, mindet ide kiírok, hagy találja meg az, akinek kell: karcagi sorozatgyilkos, 4-es főúti sorozatgyilkos, FBI, Interpol, Europol, Tibor Foco, eger, karcag, 4th highway serial killer, hungary, ungarn, serianmörder.

júl. 31. 06:03
 5/11 anonim válasza:
A felső osztrák link helyett: [link]
júl. 31. 06:09
 6/11 anonim válasza:
Szia, visszajöttem ismét, mert eszembe jutott még valami. (Az összes fenti hozzászólást én írtam.) Na szóval még az, hogy egy 1992- es gyilkosságot is a karcagi sorozatgyilkosnak tudnak be, azaz feltételzik, mert az elkövetés módja, motívuma hasonló a karcagi sorozatgyilkosságokhoz, lásd: [link] (Csak 18 éven felülieknek! Tényleg borzalom!) Csak egyszerű olvasóként - első bejegyzsben említettek miatt olvasok ki mindent róla és teszek össze Puzzle-darabkákat egy fél képpé,melyet valaki rosszul festett meg - írom: ha 1992-ben kezdte és tényleg köze van hozzá, akkor már nagyon idős lehet. Sorozatgyilkosok kriminálpszchológiáját is tanulmányoztam, így csak írom: ha 1992 és 2007-2010 között nem ölt (mert a 2 elkövető egy), akkor a következő elkövetés pontos időpontja: 2025 - 2028. Tehát jövőre lehet, hogy újrakezdi. De mivel ez túl feltűnő lenne, szerintem változtat a dátumokon, az elkövetés módján (a Zodiákus is feltételezhetően ezt tette, jelenleg Gary Francis Poste-ként azonosították és légiós volt, katona a légierőnél, ezért értett a kódolásokhoz). Bár a pontos karcagi sorozatgyilkosságok elkövetési módjáról én sem sokat olvastam: pár késszúrás és a tettes rajong a késekért. A téglási 1992-es gyilkosságnál viszont mivel derékban kettévágta az áldozatot, nem ugyanazt a rítust követte el, vagy aa rendőrség a nyomozás érdekében hallgat. Ezt ugye csak a bennfentesek tudhatják. A téglásira visszatérve: mivel kifolyatta az összes vért úgy egy patakba (vagy kádba) hogy ott sem maradt semmi nyom, a gyanúm, hogy túl sokat ért a pato.-hoz, az orv.-hoz. Mivel a gyilkosság után kemolumineszcencia volt látható (nyomok teljes eltüntetése) kémiai úton, lsd: [link] eléggé gyanús, hogy valami túlképzett alak, akár autodidakta módon akár dr.-rel. Ha még él és köze van a karcagi sorozatgyilkosságokhoz, akkor 60 éves minimum van, ha egyáltalán él. Egy azonban biztos: Tibor Foco ez esetben viszont semmiképpen nem lehett (a téglási), ugyan is a legjobb alibije van a távollétre: 1995-ig börtönben volt. Sok szeretettel a jövő nyomozóinak. Keresőszavak: karcagi sorozatgyilkos, 4-es főúti sorozatgyilkos, Tibor Foco, téglás, eger, Interpol, FBI, Europol stb...
júl. 31. 07:47
 7/11 anonim válasza:
Újabb furcsaságokat láttam szeptember elején. Azt hittem, a tavalyi bordó kocsis jött vissza, csak épp más színű kocsival. Ha ő az, akkor nem lehet már ráismerni sem. Ha nem ő az, akkor meg lehet, a barátja/rokona járkál errefelé. A járása ugyanaz, mint a tavalyi férfié, viszont a külseje! Nem ismerek rá... Passz. A tavalyi T.F. hasonmás volt 100 %-ban, az idei meg... Bár pont nekem volt egy másik olyan ismerősöm is - régi tesitanár - hogy 30 évvel később láttam, még ugyanúgy nézett ki, aztán 1 év alatt a fejkörfogata is olyan lett, mint az idős embereké: kerek. Kövér. Más. Na szóval passz. Utólag egyébként az a véleményem a bordó kocsisról - akit én ismertem, legyen akár a hasonmása is - hogy roppant érdekes ember és elég jól néz ki. Testsúly ellenére is. Van benne valami megnyerő. A "másik" meg: a szeme hasonlít a T.F.-ére... De ez egy veszélyes játék. Már persze annak, akinek van még mit veszítenie. Mert nekem semmit. Akinek "semmije sincs", nem tud veszíteni. Na szóval, a postaláda akkor kiürült - vagy talán előtte? - most meg - azaz kb. 3 hete - ismét telivan, szórólapokkal és mögötte hivatalos levelekkel. Tényleg érdekes. Valaki persze biztos megkérdezné: te dilis vagy? Nem is félsz? Mondanám: ki, én? Olyat szoktam játszani, hogy majd egyszer szembenézek és ezt mondom: "... ú, bocsi, de mi van akkor, ha kettőnk közül én vagyok a sorozatgyilkos?" Á, csak vicceltem. Tudom, nincs jó humorom. De mindegy. Nem, tényleg nem félek senkitől és semmitől sem. Azért csak, mert örülnék neki, ha valaki kettélőné a képem. Miért? Hát csak úgy, mert sok jó dolog nem ért az életben, de azért próbáltam szebbé tenni. Szóval, az "új pasi", aki... Úgy döntöttem, semmiféle további információt, közelebbit nem árulok el sem róla, sem a tavalyiról, azaz az "egy személyről", ha egyről van szó. Azért, mert megsajnáltam , mert keresztény vagyok és templomban is dolgozom. Megsajnáltam, amikor láttam a gyengeségét, hogy: "Ú, ó, nézd ez egy öreg ember... Ki tudja, mennyi van neki hátra , és ki tudja, hogy menni mindenen ment keresztül ő is, akár a karcagi, akár annak hasonmása." Nagyon sok elszomorító tény vezet gyilkosságokhoz. Szexuális bántalmazások, szülői elhanyagolások/bántalmazások... Na, ettől persze még nincs joga senkinek sem elvenni a másik életét. De hát... Passz... Egyik nagyon közeli rokonomnak is láttam már a hasonmását. Passz. Végleg passz. Hacsak a családja valamiről fel nem ismeri, idegennek passz. Szerintem. De majd még visszajövök és írok, hogy van - e új infó, vagy történik-e valami. Addig is: Szeressétek magatok, barátaim, ha mást már nem tudtok. Inni kell vagy jókat enni, utazgatni. Vagy amit szerettek... Sziasztok: Blue
okt. 7. 16:24
 8/11 anonim válasza:
Ja az összes júliusi és előző én voltam egyben :) Blue.
okt. 7. 16:25
 9/11 anonim válasza:

FONTOS! Van nálam 3 furcsa videófelvétel, meg megalapozatlan gyanú. Amivel ugye nem kezdenék semmit sem, mert olvastam, hogy a rendőrség még azokat kéri számon, akik vétlenek (legfeljebb mellétrafálnak). Na szóval onnan is lehet látni valamit. Ja és furcsa dolgok vannak nálam, mint ha "betört" volna valaki. Külsérelmi nyom semmi, de a dobozaimban lévő tárgyakról valaki leszedegeti a gumikat. Pont azért furcsa, mert a sorozatgyilkos is ezt tette az áldozatok mobiljaival: gumiszalaggal összekötötte. Nekem mindig mániám volt mindent összegumizni, mert nem szeretem, ha szétszóródnak a cuccaim. Lehetetlen, hogy ne tettem volna rá gumikat. Apró jelek. Meg furcsa képek - vadonatúj - a szobámban. Csak úgy. Lehetetlen. Jézusra fogtam, de szerintem ő konkrétabb lenne. Valami nem stimmel. Nálam kulcsra van zárva minden, még a családtagjaim sem jöhetnek be a legprivátabb szférámba csak az engedélyemmel. Hogy ki vagyok én? Mondjuk "valaki" is, de ezt hagyjuk. Az apró jelektől megijedtem. Az ID-n is láttam, hogy brutális gyilkosságsorozatok előtt csak apró dolgokat tett arrébb a gyilkos. Úgy tört be. Észre sem lehet venni... Veszélyes ez, emberek. A postaláda átellenes oldalán pedig egy tisztítószeres PET palack a szórólapok között. Ismerek itt mindenkit, senki sem tenné oda. A takarítók sem, a kamaszok sem, legfeljebb a rágót köpik. Á, mindegy is. Végülis én akartam élvezetesebb életet. Legalább nem unatkozom. Nyom semmi. Nyomtalanul... Tudom, idiótának néztek majd, de végre sikerült 3 furcsa videófelvételt találnom. Néha azt gondolom, itt valami paranormális tevékenység zajlik, de ezt a vallásom tiltja. Nem tudom, mi folyik itt. Esküszöm. Na majd jövök vissza, ha lesz valami apró jel.

Keresőszavak, mint a fentieké: karcagi sorozatgyilkos, 4-es főúti sorozatgyilkos, Tibor Foco, téglás, eger, Interpol, FBI, Europol stb...

okt. 10. 12:47
 10/11 anonim válasza:

Azt nem értem még, a következő képről hová tűnt főleg a vér: [link]

Á, na mindegy, a 3 videó feltörésére engedélyt adok.

okt. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!