Karcagiak, van valamilyen fejlemény a karcagi 4-es út sorozatgyilkosa ügyében?
[link] Szia, megint én vagyok, az előző 2 hozzászólásom után. Tehát, a szürke mobilos fotón, ha felnagyítod, van egy összetörd csiga a bal oldalon fent. Valaki rálépett. Bár ezt biztosan kivizsgálták, csak azt nem értem, miért hagyták ott.Jobb oldalt, a telefon feje föllött - ha felnagyítod, látod - hogy van ott hamumaradvány. Nem hiszem, hogy a rendőrség bűnügyi nyomozás közben a tett helyszínen ráhamuzott volna a lefoglalt tárgyra (azaz mellé sem). Tehát a gyilkos cigizik. Vagy lehet, hogy csak azt akarta magáról elhitetni, hogy cigizik, de nincs cigaretta - így nyálminta sem - tehát nincs DNS. Hümm, profi. Túl sokat tud. Még egy kis saját elemzésem a következő képről: [link] . Ha felnagytod, akkor láthatod, hogy van ott egy kefe, amit szerintem direkt tett oda a rendőrség a tettesnek. Ez van ráírva: "HULLATISZTÍTÓ HANTOLÁSHOZ". Szerintem a rendőrségen dolgozók nagyon jól tudják, hogy mire való egy kefe és nem kell ráírni. Nyilván a tettesnek írták oda direkt. Pl., hogy: "TE MEG EZT NEM TUDOD BENYOMNI"... Persze, lehet, hogy téves, mit írok és nem jól gondolom, de hát egy tárgyat vagy eseményt is több szemszögből lehet megnézni. Miért van ott... Oda tette-e valaki direkt? Mégiscsak lehet... Más: találtam még 2 megdöbbentő linket, ami fölöttébb hasonlít egymáshoz. Ha jobban megnézi valaki, az Ausztriában szintén a 2000-es években történt sorozatgyilkosság hasonlít a magyar karcagi sorozatgyilkosságokhoz, helyszíni alapon. Tehát a karcagi sorozatgyilkos némi DNS-nyommal (amiből következtethető, hogy nem ült börtön az óta legalább 20 évben, mert akkor az rendőrségi DNS adatbázisnak egyezéseket kellett volna kihoznia) :
[link] ... és az Osztrák sorozatgyilkos helyszínei:
[link] Megdöbbentő hasonlóságok. Remélem, segíthettem, ha lesz még valami, mindet ide kiírok, hagy találja meg az, akinek kell: karcagi sorozatgyilkos, 4-es főúti sorozatgyilkos, FBI, Interpol, Europol, Tibor Foco, eger, karcag, 4th highway serial killer, hungary, ungarn, serianmörder.
FONTOS! Van nálam 3 furcsa videófelvétel, meg megalapozatlan gyanú. Amivel ugye nem kezdenék semmit sem, mert olvastam, hogy a rendőrség még azokat kéri számon, akik vétlenek (legfeljebb mellétrafálnak). Na szóval onnan is lehet látni valamit. Ja és furcsa dolgok vannak nálam, mint ha "betört" volna valaki. Külsérelmi nyom semmi, de a dobozaimban lévő tárgyakról valaki leszedegeti a gumikat. Pont azért furcsa, mert a sorozatgyilkos is ezt tette az áldozatok mobiljaival: gumiszalaggal összekötötte. Nekem mindig mániám volt mindent összegumizni, mert nem szeretem, ha szétszóródnak a cuccaim. Lehetetlen, hogy ne tettem volna rá gumikat. Apró jelek. Meg furcsa képek - vadonatúj - a szobámban. Csak úgy. Lehetetlen. Jézusra fogtam, de szerintem ő konkrétabb lenne. Valami nem stimmel. Nálam kulcsra van zárva minden, még a családtagjaim sem jöhetnek be a legprivátabb szférámba csak az engedélyemmel. Hogy ki vagyok én? Mondjuk "valaki" is, de ezt hagyjuk. Az apró jelektől megijedtem. Az ID-n is láttam, hogy brutális gyilkosságsorozatok előtt csak apró dolgokat tett arrébb a gyilkos. Úgy tört be. Észre sem lehet venni... Veszélyes ez, emberek. A postaláda átellenes oldalán pedig egy tisztítószeres PET palack a szórólapok között. Ismerek itt mindenkit, senki sem tenné oda. A takarítók sem, a kamaszok sem, legfeljebb a rágót köpik. Á, mindegy is. Végülis én akartam élvezetesebb életet. Legalább nem unatkozom. Nyom semmi. Nyomtalanul... Tudom, idiótának néztek majd, de végre sikerült 3 furcsa videófelvételt találnom. Néha azt gondolom, itt valami paranormális tevékenység zajlik, de ezt a vallásom tiltja. Nem tudom, mi folyik itt. Esküszöm. Na majd jövök vissza, ha lesz valami apró jel.
Keresőszavak, mint a fentieké: karcagi sorozatgyilkos, 4-es főúti sorozatgyilkos, Tibor Foco, téglás, eger, Interpol, FBI, Europol stb...
Azt nem értem még, a következő képről hová tűnt főleg a vér: [link]
Á, na mindegy, a 3 videó feltörésére engedélyt adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!