Elmentem az Aldiba bevásárolni a családnak, és mivel volt "alkoholos ital" is a megvásárolt élelmiszerek között, ezért személyit kértek tőlem a pénztárnál. Felnőtt -bőven középkorú- emberként hogyan kellene erre reagálni?
Te hogyan fogadnád és hogyan reagálnál erre?
(Avagy már veled is megtörtént?)
Úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett.
59-es, azzal teljesen egyetértek, hogy sok a képünkbe nyomott reklám.
Itt a kérdés az, hogy ha egy adott felületen vagy egy adott módon reklámot nyomnak a képünkbe, akkor jobb-e az, ha olyat reklámoznak, ami teljesen lényegtelen nekünk, vagy inkább olyan legyen, ami akár még érdekelhet is minket.
Sokkal jobb, ha az adott reklám számunkra lényegtelen, mert akkor nem esünk kísértésbe, hogy megvegyük a reklámozott terméket!
Hiszen pont ez a reklám célja! Nem az, hogy olyankor vegyünk meg valamit, amikor akarjuk, hiszen ilyenkor direktbe rákeresünk, felesleges a reklám. Hanem az a céljuk, hogy olyankor is megvegyünk valamit, ha igazán nincs is rá szükségünk. Ez ellen az nyújthat némi védelmet, ha számunkra érdektelen termékek reklámjaival találkozunk.
64
Én eddig is írtam, hogy nem az. Én csodálkozom hogy ebben a nagy GDPR világban eddig nem tűnt fel senkinek.
Ezt én is így gondolom, viszont sok válaszoló meg ezzel is meg volt elégedve.
Nekem az is aggályos volt, hogy oda kell adni a pénztáros kezébe a személyimet és ezzel nemcsak a születési évemet tudja meg, hanem a nevemet is pedig azt miért kellene nekem tudatni egy pénztárossal.
Köszönöm az utolsó néhány hozzászólónak, akik szintén nehezményezték ezt a pofátlan eljárást.
A többi hozzászóló aki meg csupán hisztinek tekintette azt, hogy egy pénztáros leigazoltat,....hát van még mit fejlődnie IQ terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!