Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmentem az Aldiba bevásárolni...

Elmentem az Aldiba bevásárolni a családnak, és mivel volt "alkoholos ital" is a megvásárolt élelmiszerek között, ezért személyit kértek tőlem a pénztárnál. Felnőtt -bőven középkorú- emberként hogyan kellene erre reagálni?

Figyelt kérdés

Te hogyan fogadnád és hogyan reagálnál erre?

(Avagy már veled is megtörtént?)

2022. aug. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
35%

Úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett.

59-es, azzal teljesen egyetértek, hogy sok a képünkbe nyomott reklám.

Itt a kérdés az, hogy ha egy adott felületen vagy egy adott módon reklámot nyomnak a képünkbe, akkor jobb-e az, ha olyat reklámoznak, ami teljesen lényegtelen nekünk, vagy inkább olyan legyen, ami akár még érdekelhet is minket.

2022. szept. 1. 12:11
 62/69 anonim ***** válasza:
90%

Sokkal jobb, ha az adott reklám számunkra lényegtelen, mert akkor nem esünk kísértésbe, hogy megvegyük a reklámozott terméket!

Hiszen pont ez a reklám célja! Nem az, hogy olyankor vegyünk meg valamit, amikor akarjuk, hiszen ilyenkor direktbe rákeresünk, felesleges a reklám. Hanem az a céljuk, hogy olyankor is megvegyünk valamit, ha igazán nincs is rá szükségünk. Ez ellen az nyújthat némi védelmet, ha számunkra érdektelen termékek reklámjaival találkozunk.

2022. szept. 13. 18:54
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Mai hír.

2022. szept. 16. 21:56
 64/69 anonim ***** válasza:
56%
63. Csak leesett a hatóságoknak is, hogy nem egészen törvényes amit csinálnak.
2022. szept. 16. 22:29
 65/69 anonim ***** válasza:
56%

64

Én eddig is írtam, hogy nem az. Én csodálkozom hogy ebben a nagy GDPR világban eddig nem tűnt fel senkinek.

2022. szept. 16. 22:37
 66/69 anonim ***** válasza:
56%

Ezt én is így gondolom, viszont sok válaszoló meg ezzel is meg volt elégedve.

Nekem az is aggályos volt, hogy oda kell adni a pénztáros kezébe a személyimet és ezzel nemcsak a születési évemet tudja meg, hanem a nevemet is pedig azt miért kellene nekem tudatni egy pénztárossal.

2022. szept. 16. 22:43
 67/69 anonim ***** válasza:
56%
Na erről van szó, most jöhet a sok kommentelő, akik szerint csak hisztizünk :D
2022. szept. 17. 13:20
 68/69 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó néhány hozzászólónak, akik szintén nehezményezték ezt a pofátlan eljárást.

A többi hozzászóló aki meg csupán hisztinek tekintette azt, hogy egy pénztáros leigazoltat,....hát van még mit fejlődnie IQ terén...

2022. szept. 17. 17:14
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem IQ kérdése.
2022. szept. 17. 23:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!