Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmentem az Aldiba bevásárolni...

Elmentem az Aldiba bevásárolni a családnak, és mivel volt "alkoholos ital" is a megvásárolt élelmiszerek között, ezért személyit kértek tőlem a pénztárnál. Felnőtt -bőven középkorú- emberként hogyan kellene erre reagálni?

Figyelt kérdés

Te hogyan fogadnád és hogyan reagálnál erre?

(Avagy már veled is megtörtént?)

2022. aug. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
36%

Köszi, hogy szóltok, akkor máshol veszem a lónyálat :D

Amúgy viccen kívül, nagyban attól függ, milyen hangnemben/stílusban mondja. Igaz, én 24 éves vagyok, és szerintem fiatalabbnak nézek ki, tehát pont határeset, de mondjuk egy 60 évestől, meg akiről egyértelmű, hogy nem 17,5 éves még csak, attól hülyeség kérni. Akinél bizonytalan az életkor, azt ellenőrizzék, de egyébként felesleges baszakodás. Hacsak nem tényleg valami statisztikához kell nekik, és ez egy burkolt adatgyűjtés...

2022. aug. 28. 20:09
 32/69 anonim ***** válasza:
30%

Egyszer a gonosz NAVosok egy 17 éves fiút bemaszkíroztak egy öregemberré. Ez a fú bement az aldiba és vett egy üveg sört. Természetesen nem kérték el a személyit, mert öregnek nézett ki és megkapta a sört. A fizetés után jönnek a szervek: "Ez egy próbavásárlás volt."

Az aldit megbüntetik 1 millió forintra mert kiskorúnak adott el alkoholt.

Valami hasonló történetet tudok elképzelni az aldi eljárása mögött.

2022. aug. 28. 20:17
 33/69 anonim ***** válasza:
18%
"Egyszer a gonosz NAVosok egy 17 éves fiút bemaszkíroztak egy öregemberré." Hol? Álmaidban?
2022. aug. 28. 20:37
 34/69 anonim ***** válasza:
74%
Simán bóknak venném 40 évesen, ha személyi kérnének a piához.
2022. aug. 28. 21:16
 35/69 anonim ***** válasza:
21%
Megalázónak érezném, mint amikor 20 éves létemre gyerekmenüt raktak elém az étteremben. Alkoholt meg sem próbálok venni.
2022. aug. 28. 23:28
 36/69 anonim ***** válasza:
41%

Időnként megtörténik, én mindig elkönyvelem, hogy jól nézhetek ki, ha tininek néznek, és kihúzom magam.

Persze, kellemetlen, ha a kocsiban maradt, az meg még cikibb, ha otthon, de legalább amíg kiszaladok érte a kocsiig, addig is dagadhat a mellem a büszkeséégtől, hogy simán letagadhatnék 12 évet.

2022. aug. 28. 23:57
 37/69 anonim ***** válasza:
37%

29, Képzeld, igen. Ugyanúgy, ahogy korábban meg az irányítószámot írták be, mikor épp azt kérték el vásárlásnál. Höhö, most gondold el: azt is ugyanoda írta be.

Ahogy fentebb írták, nem más ez, mint burkolt adatgyűjtés a vásárlókról. Ez a gusztustalan, nem a személyimutogatás.

2022. aug. 29. 01:11
 38/69 anonim ***** válasza:
25%
Visszatettem volna az összes árut a bevásárlókocsiba, félre toltam volna, hogy ne legyen útban senkinek és otthagytam volna az egész kuplerájt úgy, ahogyan van! Be lehet máshol is vásárolni, - ahol kevésbé nézik hülyének az embert!
2022. aug. 29. 01:19
 39/69 anonim ***** válasza:
11%
Arról, hogy véletlenül se kerülhessen alkohol kiskorú kezébe, meg annyit, hogy huszonéves ember megveszi nekik két sörért, amit csak kérnek! A hajléktalanoktól remélem, lakcímkártyát fognak ezt követően követelni! Speciel, ezt követően nem fogom betenni aldiba a lábamat, - aztán gyönyörködjenek csak azoknak az igazolványaiban, akik ezt követően bemennek még oda! Nekem teljesen mindegy, hogy 150-200 méterrel odébb vásárolok egy normálisabb üzletben vagy csak 100 méterrel, - ugyanis ezek az üzlethálózatok "egymás nyakára települnek", másként nem jelentenének egymásnak konkurenciát! Ki a valódi vesztes? -Nem én!
2022. aug. 29. 01:27
 40/69 anonim ***** válasza:
31%
Akik adagyűjtésről sírnak: árulják már el, szerintük mi haszna lenne a boltnak a vásárlók SZÜLETÉSI ÉVÉBŐL? Ennyire nem kéne paranoiásnak lenni...
2022. aug. 29. 04:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!