Nem szánalmas ez a Tiktok, Instagram őrületet?
Jól gondolom, hogy a facebook azért nem menő már, mert fennt van anyuci, apuci, papa, mama, az összes rokon, tanárnéni. Az új platformokon meg szabadon lehet qrválkodni?
Annyira szánalmas hogy facebookra megy a szende kép, instan meg a pózerkedés.
A tiktok is úgy tudom tele van ilyenekkel, de azzal kapcsolatban arra se vagyok hajlandó hogy letöltsem, önként kiszolgáljam magam a kínai titkosszolgálatnak. (attól független látom ismerősöknél hogy milyen).
A másik problémám ezekkel a lustaság, komolyan ennyire lusták a fiatalok, hogy nem akarnak már pár soros bejegyzéseket sem elolvasni? Hogy nem hajlandóak maguknak tartalmat keresni (videót mondjuk youtubeon)? A tiktok majd bedob nekem valamit, lehetőleg minél rövidebb baromságot, azt jól van?
Szánalmas, de lehet én vagyok csak öreg ehhez 24 évesen.
Hát Kérdező, én azt látom, hogy elég felületesen alkotsz véleményt.
Pont úgy, ahogy a fiatalok alkotnak évleményt a boomerekről. És te hozod ezt a formát:D Itt volt a "mai fiatalok" meg a "bezzeg az én időmben" meg a "persze, volt hülyeség, de azért mi még kultúrálódtunk".
Miben vagy te jobb, hm?:D
Ne ítélkezz. Én sem egészen értem a 2000 után született generációt, de igazából engem sem ért az előttem lévő generáció. Ez ilyen, törődjünk bele.
De ítélkezni elég buta dolog ezért.
41-es én nem hiszem hogy jobb lett volna bármelyik előző generáció, ugyanebben a közegben ugyanilyenek, vagy rosszabbak lettek volna, én nekem a nagy problémám az hogy nem volt a trash ennyire kiszervezve a kultúrális térből, nem volt ennyire következmények nélküli, anonim az élet, ezáltal szabott valami gátat a szégyentelenkedésben.
Láttuk hogyy szégyentelenkednek a celebek, de pont az volt az élmény hogy mi különbek vagyunk, nem akarunk olyanok lenni, most már ott tartunk hogy olyanok akarunk lenni mi is, nem tudom érzed e a különbséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!