Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem szánalmas ez a Tiktok,...

Nem szánalmas ez a Tiktok, Instagram őrületet?

Figyelt kérdés

Jól gondolom, hogy a facebook azért nem menő már, mert fennt van anyuci, apuci, papa, mama, az összes rokon, tanárnéni. Az új platformokon meg szabadon lehet qrválkodni?

Annyira szánalmas hogy facebookra megy a szende kép, instan meg a pózerkedés.

A tiktok is úgy tudom tele van ilyenekkel, de azzal kapcsolatban arra se vagyok hajlandó hogy letöltsem, önként kiszolgáljam magam a kínai titkosszolgálatnak. (attól független látom ismerősöknél hogy milyen).

A másik problémám ezekkel a lustaság, komolyan ennyire lusták a fiatalok, hogy nem akarnak már pár soros bejegyzéseket sem elolvasni? Hogy nem hajlandóak maguknak tartalmat keresni (videót mondjuk youtubeon)? A tiktok majd bedob nekem valamit, lehetőleg minél rövidebb baromságot, azt jól van?

Szánalmas, de lehet én vagyok csak öreg ehhez 24 évesen.

2022. aug. 24. 20:50
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
88%

Hát Kérdező, én azt látom, hogy elég felületesen alkotsz véleményt.

Pont úgy, ahogy a fiatalok alkotnak évleményt a boomerekről. És te hozod ezt a formát:D Itt volt a "mai fiatalok" meg a "bezzeg az én időmben" meg a "persze, volt hülyeség, de azért mi még kultúrálódtunk".

Miben vagy te jobb, hm?:D

Ne ítélkezz. Én sem egészen értem a 2000 után született generációt, de igazából engem sem ért az előttem lévő generáció. Ez ilyen, törődjünk bele.

De ítélkezni elég buta dolog ezért.

2022. aug. 25. 12:58
 42/42 A kérdező kommentje:

41-es én nem hiszem hogy jobb lett volna bármelyik előző generáció, ugyanebben a közegben ugyanilyenek, vagy rosszabbak lettek volna, én nekem a nagy problémám az hogy nem volt a trash ennyire kiszervezve a kultúrális térből, nem volt ennyire következmények nélküli, anonim az élet, ezáltal szabott valami gátat a szégyentelenkedésben.

Láttuk hogyy szégyentelenkednek a celebek, de pont az volt az élmény hogy mi különbek vagyunk, nem akarunk olyanok lenni, most már ott tartunk hogy olyanok akarunk lenni mi is, nem tudom érzed e a különbséget.

2022. aug. 25. 13:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!