Nem szánalmas ez a Tiktok, Instagram őrületet?
Jól gondolom, hogy a facebook azért nem menő már, mert fennt van anyuci, apuci, papa, mama, az összes rokon, tanárnéni. Az új platformokon meg szabadon lehet qrválkodni?
Annyira szánalmas hogy facebookra megy a szende kép, instan meg a pózerkedés.
A tiktok is úgy tudom tele van ilyenekkel, de azzal kapcsolatban arra se vagyok hajlandó hogy letöltsem, önként kiszolgáljam magam a kínai titkosszolgálatnak. (attól független látom ismerősöknél hogy milyen).
A másik problémám ezekkel a lustaság, komolyan ennyire lusták a fiatalok, hogy nem akarnak már pár soros bejegyzéseket sem elolvasni? Hogy nem hajlandóak maguknak tartalmat keresni (videót mondjuk youtubeon)? A tiktok majd bedob nekem valamit, lehetőleg minél rövidebb baromságot, azt jól van?
Szánalmas, de lehet én vagyok csak öreg ehhez 24 évesen.
Nem küldtem semmilyen privátot 10-es és nem fogok letölteni egy kínai kémprogramot.
Gondolom ugye erről sem tudsz a tiktok világodban élve.
En az instát szeretem, külföldi divat profilokat követek rajta. Mondjuk a nagy része nem egy jó irány a fiatal lányoknak szerintem sem, a rengeteg pénzért reklámozó magyar influencer meg az agyonplasztikázott és filterezett nők egy fejlődő tini önbizalmának nem igen tesznek jót.
TikTikon meg sose voltam fent, engem a videók sose kötöttek le, csak olvasok néha róla híreket a Facebookon, hogy meghalnak kicsit a különböző kihívások miatt stb. Szóval nem hiszem, hogy az is egy jó irány olyan szempontból amiket a tinik többsége néz rajta, de ezen nem lehet változtatni. A világ fejlődik mindig lesz egy épp menő platform.
27/N
#9 Látom debil vagy, ezért megpróbálom újra:
Attól, hogy a fiatalok Tik-Tokot használnak, nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag 0-24-ben csak és kizárólag azt használják, becsukott szemmel, befogott füllel. Ugyanúgy létezik nekik is a való világ.
Nem úgy mint az ilyen rinyálós aggódósoknak, akik otthon ülnek a gép előtt és sírnak azon hogy "hová jut a világ" miközben ők maguk pont egy helyben ülnek.
Én 24 vagyok és én is ezen a véleményen voltam sokáig. Attól függ pl.mire használod a tiktokot.
1. Valóban vannak fazságok..és minden bromság ott, de ezzel ellentétben nagyon sokat is.lehet tanulni..vannak olyanok akik Mo.helyeit mutatják be, érdekességeket , főzős recepteket , pszichológiai kérdéseket , állatmentő alapitvanyok is fent vannak..tanácsadók..nem csak hülye tinédzserből áll ez az oldal azért ennyire is népszerű.
2. Ami valóban irritáló és ebben igazad is van...hotelben dolgozom vendéglátásban....5000kislany mutogat az asztaloknál hülye tiktok zenékre...és jönnek is tiktok "sztárok" is hozzánk rendszeresen aztán meg lesznek hogy senki nem ismeri őket csak a vendégek közül a fiatalok :D múltkor így jöttünk rá hogy valami szőke, világjáró, meleg srác elvileg nálunk kajalt és az hú de jó ;D
A harmadik része meg csak lesi.
2022. augusztus 24. 21:11
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Nem szánalmas ez a Tiktok, Instagram őrületet?
"Az a szánalmas hogy full nem tudod mit fikazol xdd"
Az üzenet:
De ide kell írni nem a falra, hogy lássa mindenki. Ha valami gáz van tesom, 1v1-be Pesten akár most, azt lehet vagánykodni
De nem te írtál privit aaanem xdddd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!