Nem szánalmas ez a Tiktok, Instagram őrületet?
Jól gondolom, hogy a facebook azért nem menő már, mert fennt van anyuci, apuci, papa, mama, az összes rokon, tanárnéni. Az új platformokon meg szabadon lehet qrválkodni?
Annyira szánalmas hogy facebookra megy a szende kép, instan meg a pózerkedés.
A tiktok is úgy tudom tele van ilyenekkel, de azzal kapcsolatban arra se vagyok hajlandó hogy letöltsem, önként kiszolgáljam magam a kínai titkosszolgálatnak. (attól független látom ismerősöknél hogy milyen).
A másik problémám ezekkel a lustaság, komolyan ennyire lusták a fiatalok, hogy nem akarnak már pár soros bejegyzéseket sem elolvasni? Hogy nem hajlandóak maguknak tartalmat keresni (videót mondjuk youtubeon)? A tiktok majd bedob nekem valamit, lehetőleg minél rövidebb baromságot, azt jól van?
Szánalmas, de lehet én vagyok csak öreg ehhez 24 évesen.
Lássuk, én kiket követek:
Insta:
Grafikusok, illusztrátorok, pszichológusok, pszichológiával foglalkozó oldalak, amelyek önsegítő tartalmakkal vannak tele, könyves-filmes oldalak, Tanulom Magam Attila, Bogolette - Japánból Japánról, Hormonmentes Janka, Beszéderő Ági, Sz.xsuli, Vászonzsákoslány.
Meg a többiek :)
Tiktok:
Lászlóvagyok - zseniális amatőr színjátszás - rövid, megtörtént események, minimális összefüggő sztorival
Szakkancs - Szórakoztató, kevésbé jó színjáték, de humorban nagyon ott van, kedvelhető figura
Kapi Levente - Ő amit amatőrként leműveeel, tejóg. :)) Zseniálisan paródizálja ki a tipikus nagymamákat, időseket. Egyedül játszik el két unokát, a Mamát, anyát és egy néha egy idős férjet. Nagyon szórakoztató és néhány káromkodáson túl nem lépi át a határt.
Beszéderő - Logopédus hölgy tanít nekünk nyelvtörőek.
GreensofDaisy - Kertészmérnök anyuka tanítja a gyógynövényeket és hatásaikat.
Vászonzsákoslány - Vegán és zero waste életmódot folytat. Nagyon aranyos, földre szállt csajszi, jó beszélőkével.
Szilvaagardi - Vak énekesnő mutat be néhány hétköznapi dolgot.
Rokales - Csupaszív srác nevel két rókát meg jónéhány állatkát. Kezdetben ez volt a téma, most már rókákat is mentenek, a tiktok népe sokat segített már nekik.
Reflexshop - Asztalitársasokat mutatnak be röviden.
Tech2 - Telefonok, tabletek, laptopok és kiegészítőik bemutatása röviden.
Te_e_dd - Dietetikus egyetemista lány receptjei.
Követek még növényekkel foglalkozó profilokat, rajzolással, edzéssel és főzéssel kapcsolatosakat is.
És ezeken kívül még KluZorához, MomentsofViraghoz, JustVidmanhez meg még pár emberhez járok szórakozni. :)
Ajánljak még értékes tartalmat, Kérdező, vagy kezdetnek ez is jó lesz?
27/N
Instagram fiókom épp van, tudok róla hogy vannak olyan csajok akik pénzért küldenek dolgokat, azt is tudom hogy van rá vevő. Egyébként a csajok bámulását értem meg leginkább.
A privátos dolog baromság, senkinek nem küldtem, nem is fogok.
26-os azért nem te vagy a nagy átlag. Mondtam hogy elismerem, van jó oldala, akik viszont barmok azokat egy életre beskatulyáz a világába.
A pár másodperces videók még ha ertelmesek is, mivel jobbak a youtube videoknal. Lusták vagytok már végignézni egy 5 perces videót is, állandó új impulzus kell, ez az igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!