Nem szánalmas ez a Tiktok, Instagram őrületet?
Jól gondolom, hogy a facebook azért nem menő már, mert fennt van anyuci, apuci, papa, mama, az összes rokon, tanárnéni. Az új platformokon meg szabadon lehet qrválkodni?
Annyira szánalmas hogy facebookra megy a szende kép, instan meg a pózerkedés.
A tiktok is úgy tudom tele van ilyenekkel, de azzal kapcsolatban arra se vagyok hajlandó hogy letöltsem, önként kiszolgáljam magam a kínai titkosszolgálatnak. (attól független látom ismerősöknél hogy milyen).
A másik problémám ezekkel a lustaság, komolyan ennyire lusták a fiatalok, hogy nem akarnak már pár soros bejegyzéseket sem elolvasni? Hogy nem hajlandóak maguknak tartalmat keresni (videót mondjuk youtubeon)? A tiktok majd bedob nekem valamit, lehetőleg minél rövidebb baromságot, azt jól van?
Szánalmas, de lehet én vagyok csak öreg ehhez 24 évesen.
Igen egyes az is szánalmas, csak tudod aggódom milyen világ vár ránk ilyen emberek közt.
Régen a kereskedelmi tv csatornákon, rádió csatornákon, de még a facebook világában világában is, ha akartad ha nem eljutottak hozzád komolyabb információk, a világ történéseiről, jelentős dolgokról, eseményekről.
Az olyan fiataloknak akiknek meg a tiktok, insta az élete miről nem fog lemaradni, zsebibaba picsamutogatásáról, meg Varga irén
Lehet rinyálni, nem értem a kettő miért zárná ki egymást.
Nyilván a fontos hírek eljutnak mindenkihez is, ha akarja ha nem, Tiktokozás mellett is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!