Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legdurvább (majdnem)...

Mi a legdurvább (majdnem) “besz*rtam” sztoritok?

Figyelt kérdés
Horvátországban nyaraltunk az első közös nyaraláson az új párommal ( pár hónapja voltunk együtt). Lementünk a tengerhez egy viszonylag eldugottab részhez, de sajnos azért voltak páran ott. Lepakoltunk, és faltunk egy kis mannert +milka kekszet, majd mentünk búvárkodni... Igen ám, de egyszer csak úgy begörcsölt a hasam, hogy muszáj volt szólni a pasimnak hogy gáz van... Tudjátok, ez az a gáz, amikor tudod hogy te ezt már nem viszed haza... Oké, de akkor hogy oldjuk meg ezt a rendkívül sürgős problémát?! Felmerült hogy beúszok mélyre és Isten bocsássa meg bűnömet, de eleresztem magam. Sajnos ezt nem tudtam megtenni, látván az ott fürdőzőket, nem ment. Nagy nehezen kijöttem a vízből, minden porcikámat szorítva már, majd mintha jól lennék, elsétáltam egy kevésbé làtható részhez ahol megpillantottam az első bokrot, és már mindent is ( szó szerint),kitört belőlem. Sosem felejtem el azt az érzést. Egyszerre csodálatos de közben meg idegesítő. Ott ülsz a bokorba guggolva és azon elmélkedsz hogy milyen gáz ez, hisz szobatiszta vagy, és nem szoktál bokorba szrni. Sajnos ezután volt még egy köröm, vissza mentem ugyan ahhoz a bokorhoz, meghagyva a többi bokrot, hátha más is így járna😅
tegnap 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor egy hosszú utazásról jöttünk haza felé megalltunk egy pottyantos WC nel hát kinyitottam az ajtót és azzal a lendülettel csaptam is be olyan volt az a WC belülről a fala is mintha székelés versenyt rendeztek volna odabent. Elkapott a hányinger kiszaladtam a WC bol és vissza szálltam a kocsiba. De még kellett WC nem, azt hittem kibírom a kövi megállásig, de sajnos pár perc múlva éreztem a lábam között valami meleget. Sajnos megtörtént amit nem akartam....
ma 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Szintén Horvátország, tavaly nyáron. Kikötöttünk a hajóval egy öbölben és ugyanezt éreztem. Rohangáltam, mint a félőrült, végül sikerült találnom egy wc-t, de utána derült ki, hogy a férfi wc-be mentem. Igazából nem csodálom, hogy el sem tűnt, mert már rosszul voltam.
ma 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!