Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik voltak a legdurvább...

Mik voltak a legdurvább tünetek, amiket a stressz, szorongás okozott nektek?

Figyelt kérdés
ma 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Hetekig tartó össze vissza alvás, alváshiány, majd egymás után 3 nap nem tudtam elaludni, pánikrohamom lett és végül pszichiátriára kerültem.

Eltelt 5 hónap és újabb nehéz helyzet jött, ismét kegyetlenül szorongtam, kegyetlen hasmenésem lett 2 hétig. Utána elmúlt a stresszhelyzet de úgy tönkre ment a bélrendszerem, hogy azóta (6 hónap) is rendszeresen hol normális hol megy a hasam, hol puffadok hol nem, görcsök, 6 probiotikum kurán vagyok túl. Talán ha tejtermékeket kerülöm akkor kicsit jobb a helyzetem de sosem voltam semmire allergiás életemben.

ma 12:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Hogyan kerültél a pszichiátriára?

Ott mi történt? Jobban lettél tőle?

ma 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Rossz alvás, állandó fáradtság, kézremegés.
ma 12:30
 4/6 anonim válasza:
100%

Nekem hosszú évekig rémálmaim voltak. Mindig ugyanaz a visszatérő álom, hogy vagyok valahol, és érzek valami fenyegető sötét erőt. Csak érzem, de nem látok semmit. Menekülnöm kellene, de nem tudok, ezért elkezdek sikoltozni, vagy inkább csak nyöszörögni, amire végül nagy nehezen felébredek, és érzem, hogy úszok a hideg verítékben. Ezek egyre sűrűsödtek, végül akkor szűnt meg, amikor elváltam.

Kiderült, hogy évtizedekig elnyomás alatt éltem, amiről fogalmam sem volt. Azt hittem, ez normális, illetve meg tudok birkózni vele. Hát nem.

Most már két éve nem volt rémálmom egyáltalán.

ma 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Pánikroham.
ma 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Állandó gyomorideg ami miatt kialakult reflux, semmiből hirtelen magas pulzus, nehézlégzés, kimerültség, végül pánikrohamok.

Már kezdek rendbe jönni, de még nem az igazi.

ma 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!