Lesz ez valaha jobb?
Figyelt kérdés
Édesapám 5 éve hunyt el, de ahelyett, hogy valamelyest jobb lenne, évről évre csak rosszabb. Régebben tudtam róla beszélni sírás nélkül, most meg ha már csak szóba kerül már rám tör a sírás. Miért van ez? Nagyon rossz. Apa altemplomba van eltemetve, arra gondoltam, hogy megbeszélem anyával, hogy temessük újra egy rendes sírba, temetőbe, úgy érzem az segítene. Szerintetek úgy jobb lenne valamivel? Kitudnék menni virágot vinni, “beszélgetni”, gondozni a sírt. Ezt az altemplomba nem lehet megcsinálni nem tudok virágot vinni, van körülötte még vagy 60 másik kis urna hely, vagy nem tudom mi a pontos megnevezése, itt 5 év alatt egyszer voltam csak, nem tudom nekem olyan fura, hogy nem úgymondd egyedül van, hanem van körülötte még 60-70 elhunyt ember hamva. Olyan egyforma az összes kis urna hely, én úgy örülnék neki ha lenne saját sírja, szerintem tényleg segítene rajtam. Nektek mi erről a véleményetek?febr. 2. 22:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!