Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fog valaha ez változni?

Fog valaha ez változni?

Figyelt kérdés
Elvesztettem valakit, már 8 hónapja. A családom miatt erősnek kellett magamat mutatnom, mintha hamar túl estem volna a gyászon. Először még tényleg olyan volt, hogy úgyis visszajön, csak most orvosnál van. Mindenki előtt erősnek kell magamat mutatnom. De a baj ezzel az, hogy az elején még tudtam róla könnyedén beszélni, de mostmár sírás nélkül nem megy. Ha látok róla egy képet már könnyezek. Ha valaki beszél róla, nagyon nehéz kibírni hogy ne sírjak. Így hogy nem írom le hogy ki volt ő, így is könnyezek, mert tudom hogy róla van szó. Lesz valaha olyan hogy könnyedén tudok róla beszélni? 8 hónap nem kevés idő, de mégis úgy érzem hogy mintha csak most halt volna meg.
júl. 9. 23:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!