Miért sírtál legutóbb?
Figyelt kérdés
Én azért, mert egy ember, akit szeretek, vagyis az anyukám, mondott nekem valamit, amit nagyon szellemesnek és rohadt viccesnek hitt, de tudom, hogy valójában nagyon bunkó volt ez tőle.2022. máj. 26. 22:08
11/24 anonim válasza:
Pár napja, mert a munkahelyemen elkezdett kiutálni néhány munkatársam és az egyikük ordibált velem, amiért kérdezni mertem tőle valamit. Szerencsére nem ott helyben sírtam el magam, hanem hazafele jövet, meg itthon.
12/24 anonim válasza:
Mert rájöttem, hogy a lány csak unalmában szórakozott a szívemmel.
13/24 anonim válasza:
Valamelyik nap sírtam este, mert olyan magányos vagyok. 28/F
14/24 anonim válasza:
Tegnap valamikor, depressziós fázis, csakúgy elsírom magam.
15/24 anonim válasza:
Két éve, amikor kiesett a kedvenc csapatom az nb1-ből.
16/24 Noren1989 válasza:
Kiborítottam egy elviteles viszkikólàt véletlenül.
17/24 anonim válasza:
Szintúgy depressziós időszakom van, és amikor kezdenek összecsapni a fejem felett a hullámok, jön a sírás. Néha vissza tudom tartani, tegnap nem ment.
18/24 anonim válasza:
A választás estéjén...örömömben. 🧡
19/24 anonim válasza:
A héten majdnem sírtam, mert beteg vagyok, pontosabban gyengélkedik a szervezetem, és nem ismerem fel mi a bajom, nem fáj, se semmi, csak fáradt és kimerült vagyok.
Orvosok semmit se tudnak, egyelőre minden vizsgálat negatív.
Sírni nem tudom mikor sírtam igazán. Túl régen volt, hpgy be tudjam azonosítani. 5+ év
20/24 anonim válasza:
Eszembe jutottak a rossz emlékeim, amiktől sehogy nem tudok megszabadulni, ráadásul mindenki csak gúnyolódik a problémáimon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!