Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Idősebbek! A férfi ismerőseid...

Idősebbek! A férfi ismerőseid nagyjából mekkora része egyedülálló és küzd a társkereséssel?

Figyelt kérdés
jan. 23. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindig azt mondták, hogy kezdetben többen becserkészünk egy nőt és a mienk lesz, aztán egyedül becserkészek nagy nehezen egy nőt és az enyém lesz, aztán ahogy telik az idő már nem kell annyira nagy erőfeszítés a cserkészéshez, később pedig maguktól fognak jelentkezni. Mindig eszembe jut ez a nagyon régi sztori, miután havonta van önként jelentkező. Megöregedtem:)
jan. 23. 02:25
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Persze mert tudják hogy már veszélytelen vagy mert már amúgyse áll fel, de azért hozzád költözhet és pasizhat melletted.
jan. 23. 04:49
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Vannak egyedülálló ismerőseim, de senki se "küzd" társkereséssel, mivel tudatosan élnek egyedül.

Mint ahogy én is.

jan. 23. 05:02
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Én is egyedülálló, lassan idősebb pasi vagyok és nem küzdök párkereséssel, feladtam :-/
jan. 23. 05:42
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Én fiatalabb vagyok, szóval leginkább rokonok kapcsán van rálátásom a témára. Szerintem az a férfi, amelyik külsőre, egzisztenciálisan rendben van és egyedül él, az tudatosan teszi, legtöbbször van "barátnője", de olyan akivel csak szabadidejében találkozik, nem akar összebútorozni, lehet ráfaragott a válással, elment a kedve. Nagyapám is ilyen volt, majdnem 50 évig élt özvegyként, szinte haláláig egyedül ellátta magát. Persze olyan is van, aki keres társat, de nem talál. Mondjuk olyan esetekben azért felmerül, hogy mekkora elvárásokat támaszt.
jan. 23. 07:26
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Mit jelent az idősebb? Egy 20 évesnek a 35+ is "idősebb" már.
jan. 23. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki itt van annak nincs annyi
jan. 23. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi az idősebb?

40-50?

vagy már szerinted 30?

jan. 23. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Megfogni könnyebb, na de tartósan megtartani?

Nagyon nehéz.

Ha féltékeny vagy az a baj, ha túl sokat melózol az a baj, ha fáradt vagy egy munka nap után az a baj, ha nem fözöl te is az a baj, ha nem viszed sehova, hiába te csak vele kettesben akarsz lenni, az a baj.

A csajok erre azt mondják lelkileg elhanyagoltuk őket, és vagy félredugnak, vagy szakítanak.

Szóval 30 felett, nagyon nehéz.

Ugye a fiatalok kilőve, a saját korosztályunkból pedig vagy elvált és befigyel az ex férj, vagy gyereke van. :)

Szóval itt a kulcs szó

jan. 23. 10:54
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Itt nem részletezett okokból öregségemre vidékre költöztem. Van az utcában két agglegény, 63, illetve 70 évesek. Az egyik meglehetősen nőies jelenség, virágokat termel a piacra, szeret hímezni, és hangja is meglehetősen vékonyra sikeredett. Nála megértem, hogy nincs, nem is volt a nője. A másik azonban minden téren talpig férfi, még sincs senkije.
jan. 31. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!