Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért sírtál legutóbb?

Miért sírtál legutóbb?

Figyelt kérdés
Én azért, mert egy ember, akit szeretek, vagyis az anyukám, mondott nekem valamit, amit nagyon szellemesnek és rohadt viccesnek hitt, de tudom, hogy valójában nagyon bunkó volt ez tőle.

2022. máj. 26. 22:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert a gerincferdülésem fáj, a látásom romlott, a szociális fóbiám és szorongásom erősödött. Szabályosan rettegek. Például attól, hogy lebénulok. Hazajött a bátyám, aki csak csesztetni tud mostanság,gyomoridegem van a nyári gyakorlat miatt, mivel tavaly is nagyon utáltam és megviselt. Csak egy "átlagos" péntek este nálam.
2022. máj. 27. 23:53
 22/24 anonim ***** válasza:
67%

Sokat gondolkodtam és eszembe jutott. De hogy mikor volt konkrétan, nem tudom. Szerintem a múlt hónapban.

Tervbe volt véve, hogy elköltözök innen, már össze volt rámolva, ki volt nézve a ház, de anyukám beteg lett és emiatt maradtam mégis.

Ennek köszönhetően egy felfordulás volt itthon addig amíg nem sikerült mindent elrámolnom és már minden nap ideges voltam, hogy nem találok meg semmit, mert az egész lakást belepi a cuccom. Az is demotiváló volt, hogy egy kupleráj vár mindig itthon.

Egyszer nem találtam valamit amire szükségem lett volna SOS-ben és akkor kezdtem el sírni dühömben, de nem is értettem, ilyen ökörség miatt miért sírok.

Utána esett le, hogy igazából anyukám betegsége miatt sírok, mert sajnálom őt.

2022. máj. 28. 00:19
 23/24 anonim ***** válasza:
71%

Azt hiszem az Attack on Titan outrojan sírtam, ami az s4 pt2-é.

Mostanában egyébként rohadtul nehezen állok neki sírni, de ha egyszer elkezdem alig akarom abba hagyni. Lehet valami magyarázat arra, hogy régen minden kis szarért sírtam, de most akkor is nehéz, ha szét feszít a fájdalom?

2022. jún. 5. 23:23
 24/24 anonim ***** válasza:
64%

Ma. Azért mert a főnököm munka előtttl behívott beszélgetésre és elmondta, hogy nem elégedett a munkámmal és ha nem változtatok rajta akkor viszontlátásra.

Ez hirtelen olyan rosszul érintett, hogy ott helyben sírtam el magam előtte. Nagyon rossz érzés volt utána dolgozni ezzel a tudattal.

2022. júl. 9. 22:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!