Én azért, mert egy ember, akit szeretek, vagyis az anyukám, mondott nekem valamit, amit nagyon szellemesnek és rohadt viccesnek hitt, de tudom, hogy valójában nagyon bunkó volt ez tőle.
Én ma majdnem sírtam, mert úgy megütött a kutyám, ahogy hirtelen megfordult. :D Ahhoz képest, hogy milyen vékonyka és pici, nagyot tud ütni. :D
Amúgy fogalmam sincs mikor és miért sírtam, de október és január között rengeteget sírtam, mert októberben hibáztam, amivel másoknak iskárt tettem.
2022. máj. 26. 22:12
2/24 anonim válasza:
Mert vége lett a kapcsolatomnak és ez elszomorított.
2022. máj. 26. 22:16
3/24 anonim válasza:
KB 5 éve egy amikor szakítottam az akkori csajommal, full depressziós is lettem, aztán azóta gyógyszert szedek amitől valamiért egyáltalán nem tudok már sírni.
Mondjuk az antidepresszánsok eléggé elnyomják az érzéseket.
2022. máj. 26. 22:18
4/24 anonim válasza:
Szerencsés vagy kedves kérdező, hogy él az anyukád. Én akkor sírtam, amikor anyukámra gondoltam (pár napja) mivel meghalt közel 1 éve, és még mindig nagyon fáj a hiánya. Elég meglátnom róla egy régebbi képet, és könnybe lábad a szemem.
2022. máj. 26. 22:22
5/24 anonim válasza:
Mert aggódtam az idős, beteg cicámért, amikor műtét előtt állt. Féltem, hogy elveszítem. De végül minden jól alakult. :)
2022. máj. 26. 22:22
6/24 anonim válasza:
Papám tegnap volt 7 hónapja hogy meghalt, majdnem mindenap elsirom magam még igy több mint fél év elteltével is
2022. máj. 26. 22:30
7/24 anonim válasza:
Én is családi haláleset miatt.
2022. máj. 26. 22:31
8/24 anonim válasza:
6 éve kb
2022. máj. 26. 22:38
9/24 anonim válasza:
Gyerekkorom óta nem sírtam. Nem is tudom, mikor volt utoljára.
2022. máj. 26. 22:48
10/24 anonim válasza:
Ma kicsit bekönnyeztem egy vers olvasása közben (egyszerre volt szomorú és megható). Sokadszorra olvastam, de valahogy megint betalált.
Olyan “igazi sírásom” május elején volt utoljára, akkor a stressz miatt, mert bepánikoltam egy vizsga előtti napon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!