Szeretitek ha egy boltban egyből megkérdezik hogy mit kerestek?
Figyelt kérdés
Én nem: (tegnap 22:20
A kérdező szavazást indított:
Nagyon nem
Nem igazán
Mindegy
Igen
Nagyon szeretem
18 szavazat
1/11 anonim válasza:
Olyankor velem magát csak szívatja egy elado, mert elkezdem sorolni kritériumozni körbeírni aztán bizonytalankodni hogy lehet nem is az kéne mégis más.
Alapvetoen örülök ilyen kérdésnek mert akkor nem kéne bajlódnom kereséssel meg a használati utmutatok akármik olvasásával, csak ahogy meglátom a lefáradt fejüket tőlem meg azt hogy én örülök kedves vagyok a másiknak meg kingörcs munka csak
...gáz az egész ahogy van
2/11 anonim válasza:
Ha speciális a bolt,és mondjuk nem látom meg belépve egyből,amit keresek,akkor igen.pl munkavédelmi ruházati cuccok, esetleg műszaki cuccok
4/11 anonim válasza:
Nem, ha valamit nem találok, akkor megyek és megkérdezem
5/11 anonim válasza:
Ha már 5 perce tanácstalanul állok egy polc előtt, akkor örülök, ha végre valaki segít. De, ha telefonozok közben, az azt jelenti, hogy véleményeket keresek az adott termékről.
6/11 anonim válasza:
el tudom kepzelni egy nonek ha sminket keres a DM-ben vagy valahol erre odamegy a csajszi megkerdezni mit szeretne es ahogy irtak ez nem jo az nem jo ez kb jo de megsem meg ilyen, az necces. De en kifejezetten szeretem, ha nem kell 100 millio szar polcot meg minden atneznem 1 db hulye termekert.
7/11 anonim válasza:
Én nem szeretem, nem vagyok se szégyellős gyerek, se életképtelen, hogy ne merjek segítséget kérni, ha valamit nem találok. Ellenben nyugodtan nézelődni és vásárolni szeretek.
8/11 anonim válasza:
Én alapból úgy megyek vásárolni a dmbe hogy megnézem az appba a termékeket amik vannak (pl arclemosóból), visszajelzéseket illetve hogy elérhető e a boltban. Ez egy nagyon jó funkció, így már úgy megyek el a dmbe hogy nem kell ott keresnem hogy egyáltalán van e, illetve ott megnézni az összes terméket, összetevőket, véleményeket. Szóval online nézegetem a kínálatot. Viszont még így is van amikor csak teszek egy kört és nézelődök, mert miért ne, hátha találok valami "elrejtett kincset":D
9/11 anonim válasza:
Általában nem. Vagy célirányosan megyek, vagy csak nézelődni, mégsem szeretem, ha beérek és azonnal ezt kérdezik. Olyankor jön jól, ha vagy ajándékot nézek valakinek, vagy sietek.
10/11 anonim válasza:
Szociális fóbiásként gyűlölöm van hogy emiatt be sem megyek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!