Szerintetek gáz, ha magyarként nem rajongok annyira Erdélyért?
Egész életemben a székejszupremáciát hallgattam a nagymagyar jobbosoktól.
Nekem is elegem van. Éljenek ott, legyenek boldogok. Hagyjuk egymást békén. Erre általában azt mondják hogy mi már az anyaországban nem vagyunk igazi magyarok. Annak ellenére hogy mi élünk itt, mi adózunk ide, mi élünk a törvények alatt. Ők meg kapják a szavazati jogot és a támogatást.
Lehet jönni azzal hogy történelem így történelem úgy, de erdély jogállása magarországhoz mindig kétes volt a történelem során. Az mindig egy külön, valamennyire szuverén rész volt. Szóval érdekes kérdés ez.
Amúgy legyen jó életük. Viseljék a magyar státuszt büszkén ha már én szinte szégyellem. És hagyjuk egymást békén. Higyje e mindenki hogy nem lépek a trianonotokra, mert tudom hogy nagyon fáj.
Izlések... Én például Budapesttel vagyok így, annyira fel van hipeolva amikor nem is nagy durranás mondjuk más kelet-europai városhoz képest. Persze van egykét túristacsabda amit érdemes egyszer megnézni, de a magyarok miért vannak ennyire oda azt nem értem. Még a vidékiek is "FELmegyek" a nagy Budapestre mintha egy nagy történés lenne. Én meg ahogy kilépek a vonatból a délin elmegy az életkedvem ahogy körbenézek.
Helyette olyan helyek, mint Erdély igazi feltöltődés.
#7:
De nem annyira, mint a Pestiek. Szerinted a Burzsoá Nyugdíjasok-nak a Bunkó Pestiek c. egykori dala véletlenül íródott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!