Szerintetek is helyesen döntöttem? Szerintetek is csak arra kellettem volna neki?
Nemrég lett vége az első kapcsolatomnak, ha ezt lehet így nevezni.
Szakítottam a barátommal, kértem, hogy ne is keressen többet.
Egyszerűen azt éreztem, hogy amíg vele voltam, hogy tönkremegyek. Miután szakítottunk, észrevettem, hogy egyáltalán nem vagyok olyan, mint régen, mintha megölte volna egy részem és nem találok vissza önmagamhoz.
Így utolag visszagondolva, szerintem nem is szeretett igazán ,csak egy játékszernek tartott.
Azért gondolom így, mert már az első hónapban, amikor "együttvoltunk", szinte mindig azt akarta velem.. de sosem engedtem neki, mert még én nem álltam rá készen és nem akartam semmit sem elsietni. Ő ezt sokszor nem értette meg és egyszer nagyon erőszakos lett.. folyton azt akarta, hogy én ...pjam le, és egyszer csak úgy megujjazott. Egyre erőszakosabb lett és az sem érdekelte, hogy nekem ez fáj, de egyszerűen nem tudtam eltolni a kezét, mert túl erős volt hozzám. Utána kicsit véreztem, lehetséges, hogy átszakította a szűzhártyám, utána eléggé magamalatt voltam.
Ezután kértem, hogy ne is keressen többet és otthagytam.
Így visszagondolva nem bánom, hogy otthagytam. Sőt, boldogabb vagyok így sokkal.
Azért is örülök, hogy nem adtam neki oda a szüzességem,mert nem érdemelte meg, de azt az incidenst nagyon bánom.
Szerintetek is jól döntöttem, hogy otthagytam ezt a marhát?
20L
Ha azt írom nem akkor vissza mész hozzá? 🤣🤣🤣
Esküszöm nem értem mi értelme ezeknek a kérdéseknek
Ha nem tudsz semmi értelmeset hozzászólni a dolgokhoz, én inkább csendben maradnék..
Nyílván nem mennék vissza hozzá, bolond lennék. Csak egy kis megerősítést szerettem volna.
Buksi simi
Ügyes voltál
Jár a keksz 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!