Szerintetek mit csináljak? Van egy fiú nagyon tetszik nekem, tegnap láttam kutya suliban, és láttam hogy ő is nagyon nézett engem. Bekovettem instan és lajkolta 1-2 kepemet, én is neki de azóta nem irt ram.
Az már nem dívik, hogy személyesen odamenni egymáshoz?
Bocsi, én kicsit maradi vagyok...
Oh? Oké, bocsánat, sajnálom. Megyek vissza a kőkunyhómba akkor.
(Szóval az tényleg igaz, ha nem vagy fent fészen vagy instán akkor nem létezel...?)
Ne legyél már ilyen életképtelen, jézusom! Hány éves vagy?
Ha kutyasuli, akkor felteszem mindkettőtöknek van ebe.
Bőven tökéletes, mint kiindulás. A többi meg jön magától. Most mit kell mindenre ráparázni? Valamelyikőtök talán nem ember, akinek a két füle közt van a feje, vagy mi?
Meg én azt kérdeztem hogy nem-e gaz ha lány létemre rá írnék?
Az sem biztos hogy tényleg tetszek neki lehet félre értettem
No hát erre is jó a face-to-face kommunikáció. Tudooood, ahol látod a non-verbális jeleket is. Nehezebb úgy hazudni.
Az üzid meg nem érdekel, itt válaszolok futón:
Ha szerinted a mai világban még mindig a férfiaknak kell kezdeményezni, és te meg csak majd válogatsz kedvedre az ajtód elé tévedőkből, hát kiscsillag, a jó pasikat el fogják happolni azok, akik mernek kezdeményezni és nyitni.
Szóval döntsd el mit akarsz. Megismerni, vagy hagyni a fenébe az egészet?
Mellesleg nem kéne rögtön egy nézés miatt már a randit tervezni. Az már nem is út, hogy esetleg lesz egy kellemes társaságod, egy jó ismerősöd, akivel nem szövődik komolyabb dolog, csak egy ismeretség?
Mindegy, a te életed és a te veszteséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!