Mi a véleményetek a Purizon tápokról? Nekem tetszik, de.
De van vele egy olyan problémám, hogy a szemek íztől, összetevőktől függetlenül ugyanolyan színűek, méretűek és szagúak.
A bárányos-halas ugyanolyan mint a vaddisznós-csirkés.
Színre és szagra is, pedig teljesen másból állnak elvileg.
Miért lehet ez?
Hát fogalmam sincs de lehet hogy egy csomagra értették....amúgy a Purizon tápról még nem hallottam.
Nem inkább a purina mert az szerintem jobb.
A purina az egy termékcsalád, vagy ilyesmi... Ezer és egy tápjuk van, különböző kategóriákban.
Az övék pl. a friskies is ami szörnyű minőségű, valamint a Purina One ami már vállalható.
A Purizon elvileg egy szuperprémium táp, legalábbis az összetevők alapján, már majdnem Acana szintű.
Az 1. Vagyok .
Most már rájöttem😁😁
Az a baj hogy mindegyik tartósító szeres...
De a whiskas is jó.
A purinából viszont úgy értettem hogy vannak külön a cica bajaira.
A purizon tényleg jó fajta...
Csak errefelé kevés a választék.
A Royal sem különböző színű. Nemcsak az óccsók színesek?
Én is jónak találtam a Purizont, csak a macskámnak nem ízlett.
mi nagyon szeretjük. nagyon jó minőségű táp az összetétele alapján, ehhez képest az ára sem vészes. ráadásul germán termék, ott pedig komolyan veszik a minőségellenőrzést :)
amúgy biztosan van különbség, még ha nekünk nem is feltűnő: a mi macskánk pl: a halasat és a bárányosat imádja, a vaddisznósat csak turkálja általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!