Macskarajongók, nektek milyen színű macska tetszik leginkább?
Figyelt kérdés
Nekem a vörös!2016. szept. 8. 00:38
1/25 anonim válasza:
Nekem mindegyik. Bármilyen is legyen a cica, akkor is aranyosnak fogom tartani. :D Bár, ha nagyon választani kéne, akkor a barnás cirmos cica. :D
2/25 anonim válasza:
Én sem tudnék színt választani, mind különleges és szép a maga módján. Egyedül a tricolor, vagy teknőctarka mintázat ami nem tetszik, ritkán találok olyat ami szerintem is szép, de ez meg ugye nem szín. Viszont a seal lynx point, és más egyéb sötét lynx pointok a kedvenceim.
3/25 A kérdező kommentje:
Nekem van fehér, fekete és egy vörös, a vörös a kedvencem, mert ő a legnyugodtabb, nekem úgy tűnik, mintha a macskáknak a színük szerint lennének tulajdonságaik, a cirmosok általában nagyon intelligensek, a vörösek lusták, de könnyen dorombolnak, a fehér az félénkebb, míg a fekete bújósabb, de nem dorombol!
2016. szept. 8. 02:25
4/25 anonim válasza:
A szőre színe vajmi kevéssé számít, inkább az, hogy legyen hűséges, hálás, és szeretnivaló. Ha már fajtát kéne kiválasztanom, a sziámit mondanám.
5/25 anonim válasza:
Én alapvetően minden színű macskát nagyon szeretek.
A kedvencem a fekete, illetve a vörös. Ez utóbbi akkor nagyon szép, ha van egy fehér "mellénye", mint a Whishkas macskának :)
10/25 anonim válasza:
Tökmindegy csak macska legyen, 1 éve születtek nagyimnál, nálam a fekete hátránnyal indult, voltak sokkal különlegesebbek, de őt szeretem már a legjobban❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!