Nagyon szeretnék beszélgetni egy fiúval, aki tetszik, de még nem beszélgettünk. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 13 vagyok,ő meg 14.Egy iskolába járunk.Szerintetek bejelölhetem facebook-on?2013. jún. 15. 10:10
1/13 anonim válasza:
Hát persze.. vesztenivalód nincs! :)
2/13 anonim válasza:
Jelöld be! Mosolyogj rá.. köszönj neki :) (Mértékkel)
És amúgy ha nem köszön vissza, az sokat elmond róla. Ha bunkó, és lejárat hagyd a fenébe.
Lehet, hogy te sem vagy neki közömbös. Nem tudhatod. Szokott ''bámulni'' ? Vagy rád mosolyog? Vedd észre az apró jeleket, ha vannak. Abból is sokat leszűrhetsz.
De ne kergess valótlan képeket sem! Ha tartós ideig nincs semmi. Néha el kell fogadni, hogy ez nem jön össze.
Kívánom, hogy sikered legyen! :) Hajrá!
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Néha úgy veszem észre,hogy néz,néha pedig úgy,hogy tudomást sem vesz rólam.Vannak nagyobb jelek,de nem vagyok benne teljesen biztos.
2013. jún. 17. 19:22
4/13 anonim válasza:
Jelöld be mindenképp.Ha nem jelöl vissza az sem gáz mert nem fogja egyből azt gondolni hogy azért jelölted be mert szereted! ja asszem tod ki vok ;) ugyee félénk lány? xD
5/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy ki vagy.Mindenkinek nagyon szépen köszönöm,hogy válaszolt.Nagyon sokat segítettetek. :)
2013. jún. 17. 23:33
6/13 anonim válasza:
Ne is próbálkozz!úgysem tetszel neki!ha bejelölöd azzal csak még röhejesebbé teszed magad mint amilyen most vagy!Hagyd azt a fiút!A többi lánynak sokkal nagyobb az eséje mint neked!szánalmas vagy!
7/13 anonim válasza:
utolsó te mit érzel?!
kérdező, szerintem nyugodtan jelöld be, utána esetleg ráírhatsz, hogy tud-e jó zenét, ilyesmi
8/13 anonim válasza:
Ha valóban olyan félénk vagy, akkor kezdhetnéd inkább azzal, hogy like-olod valamelyik bejegyzését, vagy hozzá szólsz, ami akár egy azzal kapcsolatos kérdés is lehet. Ha válaszolt rá, akkor már meg is van az első téma, amit chaten bővebben is kitárgyalhattok. És nem kell attól félned, hogy esetleg visszautasít, amíg nem teszel semmi olyat, ami miatt unszimpatikussá válnál számára.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Bejelöltem,most várom hogy visszajelöljön! :D
2013. jún. 19. 16:56
10/13 MrPifta válasza:
Ne a facebbokon jelöld be, hanem menj oda és beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!