Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon szeretnék beszélgetni...

Nagyon szeretnék beszélgetni egy fiúval, aki tetszik, de még nem beszélgettünk. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 13 vagyok,ő meg 14.Egy iskolába járunk.Szerintetek bejelölhetem facebook-on?

2013. jún. 15. 10:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy én nagyon nagyon nagyon félénk vagyok,és nem mernék odamenni hozzá. :(
2013. jún. 27. 23:09
 12/13 anonim válasza:
Persze, hogy bejelölheted. Utána beszélgess vele, és minél többet beszélgettek, "összemelegedtek" annál több esély lesz rá, hogy ő is úgy érezzen, mint te. Én is így tettem mikor bejelöltem egy fiút aki tetszett és szimpatikus volt, mára már 3hónapja együtt vagyunk és egy iskolába is járunk, de sajnos nem sokáig.
2013. júl. 11. 16:56
 13/13 anonim válasza:

(Előző vagyok még; 16:56; ez lemaradt):

Megmondom őszintén én sem mertem hozzá odamenni mikor már beszélgettünk facebook-on akkor sem, így megkértem, hogy ő jöjjön oda. Egyébként is, a fiú menjen oda a lányhoz..én úgy vagyok vele. 16/L

2013. júl. 11. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!