Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?
Figyelt kérdés
Nekem kellemesebb,jobban érzem magam tőle. Násznép között vőlegényem rokonai esküvőjén. Aki szerint tök mindegy milyen családi állapotba vagytok az tegye a szívére a kezét. Miért jobb érzés jegyesként megjelenni más lagziján? Nekem ad egy jobb érzést. Valaki meg tesz rá.2022. ápr. 13. 23:16
61/66 anonim válasza:
En maganyosan azon a par eskuvon egyedul voltam, eszembe sem jutott valami pasit kelleknek vinni. Mar ferjnel vagyok, de oszinten, en azert, mert egy hideg teli esoben orditani tudtam volna a maganytol, eskuvokon egy pillanatig nem ereztem osszefuggest a boldogsag es akozott, hogy nyilvanos kepmutatasokon en hogy szereplek.
62/66 A kérdező kommentje:
Lelki fájdalmad volt? :( Olyan szomorúan írtad le! :(
2022. máj. 3. 13:58
63/66 anonim válasza:
Az van, hogy az esküvőkön a főszereplő a menyasszony.
A vőlegény igazából csak statiszta.
Az, hogy te és a palid milyen kapcsolati státuszban jelenik meg, a kutyát nem érdekli.
2 plusz fő vagytok, akiket etetni kell, mert valamilyen kapcsolatban vagytok a házasulandókkal. :D
Én azt hittem valami elmaradott, falusi közösségben élsz, ahol a Julcsák, meg a Marcsák a szájukra vesznek, hogy csak szórakozik veled a Jóska és nem képes eljegyezni.
64/66 A kérdező kommentje:
De eljegyzett..a "joska" :D
2022. máj. 14. 14:32
65/66 A kérdező kommentje:
Tudom. Minket vendégeket pont annyira érdekel az egész mint őket h ott vagyunk e..
2022. máj. 14. 14:33
66/66 anonim válasza:
Voltam már szingliként esküvőn, és baromi jól éreztem magam, hajnalig buliztam. A menyasszony, aki egy barátnőm, jó érzékkel mellém ültette a vacsorán az egyik szingli barátját, össze is jöttünk (ma már ex). 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!