Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Esküvő vendégnek lenni jobb...

Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?

Figyelt kérdés
Nekem kellemesebb,jobban érzem magam tőle. Násznép között vőlegényem rokonai esküvőjén. Aki szerint tök mindegy milyen családi állapotba vagytok az tegye a szívére a kezét. Miért jobb érzés jegyesként megjelenni más lagziján? Nekem ad egy jobb érzést. Valaki meg tesz rá.

2022. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%

Hű bakker, egy picit bonyolult lélek vagy.

Ha sok sok szivecskét vártál, akkor íme💗, gratulálok az eljegyzésedhez.

Ez neked fontos, nincs ezzel baj.

Ugyanakkor némi ellentmondást érzek: szerinted a nő csak akkor lesz teljes ha eljegyzik, de te elfogadod élettársi viszonyt??? Akkor most hogy van ez? Aki nem házas, az nem él sosem teljes életet??? (Kérdem ezt házasként, és házasságpártiként)

2022. ápr. 14. 01:29
 32/66 anonim ***** válasza:
89%
Dolgozz a kisebbrendűségi komplexusodon! A leendő anyósoddal meg tarts minél nagyobb távolságot, ha netalán úgy terveznétek, hogy velük egy házban/telken éltek, akkor fújd le az esküvőt. Ennél sokkal degradálóbb megnyilvánulásai lesznek.
2022. ápr. 14. 01:36
 33/66 A kérdező kommentje:

Ohh őt tisztelettel de távolsággal kezelem. Illemtudó és óvatos vagyok vele. Vőlegényem mondta hogy olyan távba hogy át lehessen futni Sohaaa se költözne olyan közel a szüleihez! Amúgy azt én se. Köszi a szivecskét az egyik kommentelőnek! 💕💕

Kicsit segítenétek nekem? Igen sajnos volt egy kis önkép zavarom, komplexusom. Az ezredik idegen vendégnek azon a 2 lagzin tudom baromira mindegy kik vagyunk..meg nekünk is hogy ők kik. Engem a szűk kör miatt izgat a dolog. Tehát előttük. Amúgy akivel egy kalap f* volt a kapcsolatom azzal a nagy bejelentés után se lett jobb. :D De elmesélni jó volt.

2022. ápr. 14. 02:09
 34/66 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon fura egy szerzet vagy Kérdező.
2022. ápr. 14. 05:20
 35/66 A kérdező kommentje:
Na jo. Tényleg kérek mindenkit kedvesen hogy a kérdésre írjon. És segítő szándékkal! Ha esetleg ellenvéleményed van: szépen fejezd ki, ne alázva!
2022. ápr. 14. 05:56
 36/66 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező vannak szüleid, testvéred esetleg? Barátaid? Hobbid, munkád? Azt hiszem a kérdés megválaszolásához ezek fontos infók lennének.
2022. ápr. 14. 06:55
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

2 esküvőn voltam úgy, hogy volt párom, az elsőnél 6 éve voltunk együtt, el sem vittem őt magammal, ő komolyan tervezett velem, én komolyan évek óta szakítani akartam.

A másodikon már a mostani párommal voltam és a 2 gyerekünkkel, de eszünkben sincs házasodni, így az eljegyzésnek simcs semmi értelme.

Tőlem mindenki azt tesz ami neki jól esik, nekem erre abszolút nincs igényem.

2022. ápr. 14. 08:23
 38/66 anonim ***** válasza:
93%

" És inkább írd hogy: kérdező ez a te lelkednek most megnyugvás, nektek fontos, ha ettől jobban érzed magad érezd jól magad, de aki barinő az is teljes értékű nő."

Szerintem azért nem ezt írta, mert nem ezt akarta mondani. Hanem azt, hogy ijesztő, hogy mennyire rá vagy feszülve a házasság, mint státuszra és a kérdés alapján te degradálsz le mindenkit, aki nem feleség/menyasszony. Ráadásul a házasság, mint egyetlen cél elég alibi dolog, amivel az emberek a céltalanságukat leplezik manapság.

2022. ápr. 14. 08:54
 39/66 anonim ***** válasza:
88%
Fiatal lehetsz még. Az ember ilyenkor még nem is nagyon jön rá, hogy a gondolatai és az azokból fakadó érzései, értékrendje nem is teljesen az övéi. Neked sem (és senkinek sem) ártana önismerettel foglalkozni mielőtt megteszi a további életét nagyon meghatározó lépéseket. Sokan jóval később ébrednek a saját életükben és csak néznek, atyavilág, mit keresek én itt, ez mégis hogy lett az én életem, ez nem is én vagyok. Figyelgess a tágabb környezetedre is, rá fogsz jönni, mennyiféle ember, mennyiféle gondolkodás létezik, például ez a családi állapotosdi kb dédanyáink korában volt tényező. Az ismereteiddel pedig az érzéseid is változni fognak, pár év múlva lehet, hogy mosolyogsz majd a mostani értékmérőiden.
2022. ápr. 14. 10:01
 40/66 anonim ***** válasza:
84%
Mivel eddig se irigykedtem arra aki házasodott (inkább sajnáltam, hogy na, ez is meghülyült)....
2022. ápr. 14. 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!