Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Esküvő vendégnek lenni jobb...

Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?

Figyelt kérdés
Nekem kellemesebb,jobban érzem magam tőle. Násznép között vőlegényem rokonai esküvőjén. Aki szerint tök mindegy milyen családi állapotba vagytok az tegye a szívére a kezét. Miért jobb érzés jegyesként megjelenni más lagziján? Nekem ad egy jobb érzést. Valaki meg tesz rá.

2022. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Mondanád pátodnak hogy ő csak melletted +1 fő? Vagy ezt így a szemébe nem mondanád?
2022. ápr. 14. 00:29
 22/66 anonim ***** válasza:
94%
......... Túltoltad kérdező. Kezdesz unalmassá válni.
2022. ápr. 14. 00:32
 23/66 A kérdező kommentje:
De ez hogy tartozék. Ezt gondoljátok parotokról? Amúgy csúnyán de ez az igazság. Mert meg kell vagy illik hívni aki hozzá tartozik. De nem tartozék..
2022. ápr. 14. 00:34
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
21-es Hogyne mondanám, de nem kell, ő is tudja. Azért megy el ilyen eseményre mert "kötelező", a jelenlévők nagy részét nem ismeri, nem kötetlenül jól érezni magát megy oda.
2022. ápr. 14. 00:38
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj már meg szöveget értelmezni kiforgatás helyett, kérdező!

Igen, mikor az én kedves barátnőm esküvőjére mentünk, akkor a (férfi) párom volt a +1 fő, mert nekem és a kísérőmnek szólt a meghívó. Mivel összesen egyszer találkozott vele a meghívás előtt, ezért az ő szemében akárki is lehetett volna, az én kedvemért hívta meg. A többi vendégnek - még ha engem ismertek is - fingja se volt, hogy ő ki, maximum annyit láttak, hogy hozzám tartozik. De hogy férjem, élettársam, pasim, vagy csak az aktuális randim, azt ők honnan tudnák?

És ugyanígy voltam már én is plusz egy, mikor az ő családjában volt lagzi. Nem a személyemnek szólt a meghívás, hanem a státuszomnak, hogy a páromhoz tartozom. Ebben mi a degradáló?

2022. ápr. 14. 00:51
 26/66 A kérdező kommentje:

Így sokkal kedvesebben hangzik! Tudom neked bagatell kérdés, de tényleg kije vagy? Menyasszony Barátnő vagy ? Házastárs?

Tudom hogy csak az mi saját esküvőnkön lesz központ hogy ki vagyok. És hogy ezen a 2 lagzin csak látnak a vőlegényem mellett pl 100 vad idegen, de nekem nem előttük..hanem leendő anyósék,leendő sogórnő előtt nem mindegy hogy tudják kinek kije vagyok. Nekem számít. Az hogy a 888.Marika néni tudja e akit sose láttunk..pont le****juk.

2022. ápr. 14. 00:58
 27/66 anonim ***** válasza:
100%
26-os Ez a lényeg, kedvesebben hangzik, de a megítélésed semmiben nem változik, és nem csak az idegenekkel szemben. Anyósék és a leendő sógornő sem vesz komolyabban, mert menyasszony lettél. Ha rossz volt a kapcsolatotok ezen az nem változtat, ha jól kijöttetek, akkor még annyira sem.
2022. ápr. 14. 01:08
 28/66 anonim ***** válasza:
89%

A leendo ferjedet sajnalom a legjobban (marmint ha a sztori nem kamu). Igazi bridezilla leszel, hiszterikus rohamokkal ha nem az elsotol az utolso, a vegletekig megtervezett masodpercig pontosan ugy zajlik almaid eskuvoje, ahogyan eltervezted.

Ennyi a szemelyiseged, hogy te most menyasszony vagy, mert vegre valami balek eljegyzett? Ez az eletcelod?

2022. ápr. 14. 01:10
 29/66 A kérdező kommentje:

Én tisztelettel és kulturált módon fogalmaztam! Kérlek a lesűllyedt csúnya másokat alázó trágár stílusod csiszold, legyél kulturált. És inkább írd hogy: kérdező ez a te lelkednek most megnyugvás, nektek fontos, ha ettől jobban érzed magad érezd jól magad, de aki barinő az is teljes értékű nő.

Na? Csak én le tudtam írni normálisan.

Te meg engem sértegetsz! Szerettem volna itt segítséget kérni! Kedves emberektől. Nem azt vártam hogy 20 darab szivecskét küldtök.. De az hogy ilyen stílusban nekem estek aláztok.. ez mi ..

2022. ápr. 14. 01:17
 30/66 A kérdező kommentje:

És igen van akivel van jó viszonyom és bizony van akivel nincs. Akivel jóba vagyunk ott kicsattanóbb volt a gratuláció! De a viszonyunk csont ugyanaz mint mikor az X barinője voltam. Akinek meg meséltük de ő se kedvel és én se őt: mondta hogy nagyon gratulál megnézte a gyűrűm, adott 2 puszit. Megkínált sütivel. A viszonyunk ugyanoly fo***$$ mint előtte..

Mégis a fülembe csengnek anyós(leendő) szavai; ezt elmeséltem több rokonnak ismerősnek mert mégiscsak a fiam megkérte a kezed, és a családhoz tartozol. Ez egy hír, elmeséltem x nek y nak.

Mert, előtte hova a túróba tartoztam.. kevesebb voltam előtte? Na pont emiatt jött fel a kérdés.

2022. ápr. 14. 01:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!