Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?
És az a durva hogy sem nagyim se anyuék sem mások nem "nevelték" ezt belém! Mindig mondták: ha akartok házasodtok,majd szóljatok gyerekek. És semmit se erőltettek,nem mondta senki hogy lealáztam magam az összeköltözéssel..mármint hogy az után kérte meg a kezem S nem előbb. Ez belőlem fakad. Legalább irigy sosem voltam, évekkel ezelőtt is tudtam egy lagzin mondjuk nálam 7 évvel idősebbeknek jókívánságot mondani! Pedig szívből vártam én is az eljegyzést. Valószínűleg beragadtam,mikor megkért. És azért mert túlságosan izgultam miatta.. Nehezen hittem el hogy én is megkaphattam ezt a gesztust és nekem is lehetett egy jó napom. :D
Igazából a szűk kör előtt fontos nekem hogy már mindenki tudja hogy mit jelentek a páromnak. Az ezredik Pista bácsi engem se érdekel a násznép között hisz azt se tudja ki vagyok és nem is érdekli-ezt írtátok kb de ez igaz! A szűk kör miatt ad egy pluszt.
Magadról te is igy vélekedsz? Ez megalázó.. Meg sértő is..
Nem nem ez az emberi érték mércéje, nem úgy értem...Istenem. hanem csak ad egy plusz jó érzést. Nem attól tartok hogy mindenki figyel.. De ha minket senki se figyel minek mennénk.. meg a többiek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!