Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Esküvő vendégnek lenni jobb...

Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?

Figyelt kérdés
Nekem kellemesebb,jobban érzem magam tőle. Násznép között vőlegényem rokonai esküvőjén. Aki szerint tök mindegy milyen családi állapotba vagytok az tegye a szívére a kezét. Miért jobb érzés jegyesként megjelenni más lagziján? Nekem ad egy jobb érzést. Valaki meg tesz rá.

2022. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

És az a durva hogy sem nagyim se anyuék sem mások nem "nevelték" ezt belém! Mindig mondták: ha akartok házasodtok,majd szóljatok gyerekek. És semmit se erőltettek,nem mondta senki hogy lealáztam magam az összeköltözéssel..mármint hogy az után kérte meg a kezem S nem előbb. Ez belőlem fakad. Legalább irigy sosem voltam, évekkel ezelőtt is tudtam egy lagzin mondjuk nálam 7 évvel idősebbeknek jókívánságot mondani! Pedig szívből vártam én is az eljegyzést. Valószínűleg beragadtam,mikor megkért. És azért mert túlságosan izgultam miatta.. Nehezen hittem el hogy én is megkaphattam ezt a gesztust és nekem is lehetett egy jó napom. :D

Igazából a szűk kör előtt fontos nekem hogy már mindenki tudja hogy mit jelentek a páromnak. Az ezredik Pista bácsi engem se érdekel a násznép között hisz azt se tudja ki vagyok és nem is érdekli-ezt írtátok kb de ez igaz! A szűk kör miatt ad egy pluszt.

2022. ápr. 14. 11:35
 42/66 anonim ***** válasza:
93%
Ez akkor is annyi hogy te egy hapsi tartozékaként jobban értékeled magad mint emberként. Szomorú.
2022. ápr. 14. 11:42
 43/66 A kérdező kommentje:
Ezzel nem ezt mondtam..
2022. ápr. 14. 12:08
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
De, pont ezt mondtad.
2022. ápr. 14. 12:43
 45/66 A kérdező kommentje:
Teljesen kész vagyok amúgy.. nem tudom jól kezelni ezt. Nem irigy vagyok..mert akkor nem mennék a lagzikra. A 100fős tömegben rosszul leszek és emiatt félek az egésztől pedig "csak" vendégek leszünk..
2022. ápr. 14. 12:51
 46/66 anonim ***** válasza:
90%
Itt valami olyasmi lehet, hogy sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítasz magadnak mint amekkora valójában van. Hidd el, pont senki nem fog téged figyelni, az eljegyzettségeddel törődni abban a 100 fős tömegben. Valamit keresel amire büszke lehetsz. De ez nem az. És bár nem úgy tűnik, de nem bántásnak szántam. Még mindig javasolnám önmagad megismerését. A saját mozgatórugóidat.
2022. ápr. 14. 12:57
 47/66 A kérdező kommentje:

Magadról te is igy vélekedsz? Ez megalázó.. Meg sértő is..

Nem nem ez az emberi érték mércéje, nem úgy értem...Istenem. hanem csak ad egy plusz jó érzést. Nem attól tartok hogy mindenki figyel.. De ha minket senki se figyel minek mennénk.. meg a többiek is..

2022. ápr. 14. 13:31
 48/66 A kérdező kommentje:
Eseményekre vendégként úgy mész te is hogy "ah a kutyát se izgatja itt vagyunk e mindenki lesz**r és ha nem lennénk ott se venne észre senki, akár meg is dögőlhetünk senkinek se hiányzunk.." ?? Tehát ha senkit se izgat ott vagyunk e..miért lennénk.
2022. ápr. 14. 13:33
 49/66 anonim ***** válasza:
86%
Te hány éves vagy? 14?
2022. ápr. 14. 13:52
 50/66 A kérdező kommentje:
26
2022. ápr. 14. 16:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!