Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Esküvő vendégnek lenni jobb...

Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?

Figyelt kérdés
Nekem kellemesebb,jobban érzem magam tőle. Násznép között vőlegényem rokonai esküvőjén. Aki szerint tök mindegy milyen családi állapotba vagytok az tegye a szívére a kezét. Miért jobb érzés jegyesként megjelenni más lagziján? Nekem ad egy jobb érzést. Valaki meg tesz rá.

2022. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
89%

A násznép 90%-ának fingja se lesz, hogy te kinek a kije vagy, arról meg még kevésbé, hogy mi a párkapcsolati státuszod azon túl, hogy X tartozékaként vagy jelen.

Úgyhogy ettől még nyugodtan élvezheted az esküvőt.

Egyébként persze, nyilván, aki maga is vágyik a frigyre, az lehet csendben irigy vagy szomorú, hogy ő maga (még) nincs eljegyezve, bár már ő tartana itt; vagy gondolatban jegyzetelhet, hogy ő maga mit csinálna így vagy másként, ha már eljegyezték, és számolgathat, hogy ha majd ő tart ott. Ezek normális gondolatok.

2022. ápr. 13. 23:48
 12/66 anonim ***** válasza:
100%
Én simán el se mennék, utálom az ilyen " kötelező " családi dolgokat.
2022. ápr. 14. 00:11
 13/66 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon röhögök, remélem trollkodsz!

Amennyiben a jegyességedet valóban státusszimbólumként éled meg, akkor menj el pszichológushoz, de sürgősen.

2022. ápr. 14. 00:15
 14/66 anonim ***** válasza:
95%
Tök fura hogy valaki egy eljegyzéstől hiszi értékesnek magát...Nekem tök érdektelen lenne. Az esküvő , a lagzi egy nagy buli. ha szeretem a felhajtást, gyűrű nélkül is élvezem ( hozzátenném a násznép pont le fogja tojni hogy menyasszony vagy, nem rólad szól az adott esemény) ha meg nem szeretem a cécót, akkor gyűrűvel a kezemen is nyűg lesz. Te azt élvezed hogy különlegesnek hiszed magad csak mert eljegyeztek, köze nincs az esküvőhöz mit érzel. Max az egófényezéshez.
2022. ápr. 14. 00:16
 15/66 A kérdező kommentje:
Redben akkor fejben max jegyzetelek mit hogy csinálnék. Jahh szóval most tudtam meg egyik kommentelőtől,hogy mindenki aki valaki valakije az "tartozék"ként jelenik meg. Tehát vőlegényem az én familiám előtt valamely eseményen egy tartozék?? ..
2022. ápr. 14. 00:17
 16/66 anonim ***** válasza:
94%
Naná hogy az. Mert minek kéne lennie?
2022. ápr. 14. 00:18
 17/66 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak a nők tartozékok, hanem a férfiak is. :D egyébként ez minden létező emberre degradáló! Szerintem nem mindegy, hogy valaki barinő élettárs menyasszony vagy feleség. Közép-nagy városi vagyok, nem falusi. :D
2022. ápr. 14. 00:19
 18/66 anonim ***** válasza:
94%
Nem degradáló, csak attól hogy neked a csávód a világ közepe, másnak tök érdektelen.,
2022. ápr. 14. 00:22
 19/66 anonim ***** válasza:
94%
17-es Igen egy esküvőn mindenképp. Aki nem rokon, közeli barát, az egyszerűen csak a plusz 1 fő.
2022. ápr. 14. 00:22
 20/66 A kérdező kommentje:
De anélkül meg az adott fő nem megy. Tehát nem menne nélkülem..és én se mentem vőlegényem nélkül. Tehát hol én hol meg ő lett a "plusz 1 fő" mivel akik párban vannak ott extra nagy parasztság csak egyiket meghívni.. így van az hogy a rokonod párja is megy. Kisarkítva az én párom is "plusz 1 fő" volt?? Meg nálatok is a ti párjaitok csak egy tartozék a párod? :D
2022. ápr. 14. 00:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!