Esküvő vendégnek lenni jobb érzés a lelked mélyén ha jegyes kapcsolatba vagy? Vőlegényed/menyasszonyod rokona lagziján?
Figyelt kérdés
Nekem kellemesebb,jobban érzem magam tőle. Násznép között vőlegényem rokonai esküvőjén. Aki szerint tök mindegy milyen családi állapotba vagytok az tegye a szívére a kezét. Miért jobb érzés jegyesként megjelenni más lagziján? Nekem ad egy jobb érzést. Valaki meg tesz rá.2022. ápr. 13. 23:16
51/66 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit a kulturált közlésmódra! Ha ellenvélemény van: fejezzétek ki emberi tisztelettel. Én se szóltam le senkit!
2022. ápr. 14. 16:32
52/66 anonim válasza:
Mindenki kulturált volt, attól még, hogy neked nem tetszenek a válaszok...
53/66 A kérdező kommentje:
Több válasz is tetszett! Akár ellenvélemény is!
2022. ápr. 14. 18:14
54/66 anonim válasza:
Pontosan, úgy megyek ilyen eseményre, hogy elégedett vagyok önmagammal, csinosan felöltözök és teszek arra hogy ki mit gondol rólam. Olyan ez mint az a mondás, hogy nem az az önbizalom hogy mindenki szeret, hanem az hogy nem baj ha nem.
55/66 A kérdező kommentje:
Hát eleve..mindenki mindenkit tuti nem szeret. Igen, így lenne jó hozzáállnom! Tudom, hogy ezredik Erzsi néninek baromira tök 8 hogy mi kik vagyunk..egymásnak. És nekünk is tök 8 hogy ki kinek kije. De akkor minek kell menni :D Amúgy illemből szerintem..
2022. ápr. 14. 23:24
56/66 A kérdező kommentje:
?? Vártad esetleg de nem kértek meg, vagy mi ez a sok rossz érzelem??
Könyörgöm..azt írtam menyasszony vagyok, azaz addig az időpontig nem házas,utána igen. Ergo magunk savazom? Ez nonsense.
Egyébként ez mindig az adott jegyespárnak a legfontosabb azaz itt nekünk. A többieknek meg a saját helyzetük. És ahogy mi se foglalkozunk a többiekkel max ők se velünk. :D
2022. ápr. 18. 19:20
57/66 anonim válasza:
Nonsenseeeee? Ajajajjj! :) Ha már nonsense magasságában repkedünk akkor ők seM, okika?
58/66 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Te magadtól vagy ilyen, neki futásból esetleg otthonról támogatnak?
59/66 anonim válasza:
Lecarja mindenki hogy milyen státuszban vagy nem érted????? Mit gondolsz, hogy a lagzi után Jóskapistamariska haza megy és egy hétig beszélik hogy ez igen, a Lujzika férjnél van, ó de jó asszony, ez ám a valami. Nem érdekli a kutyát sem, mert 2022-őt írunk, amikor a nők nem azzal vívják ki a tiszteletet hogy férjhez mennek, hanem azzal hogy dolgoznak, karriert csinálnak, értelmesen lehet velük kommunikálni mindenféle témáról,adnak magukra, sportolnak, intelligensek kulturáltak. Szakadj már le erről a témáról.
60/66 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sajátos hogy mi jelent sokat! Nem nem azt írtam hogy érdem.. az érdem az helytállni valahol. Igen az én kérdésem :D na bumm. Nem azt mondtam hogy érdem.. hanem hogy mindenkinek más a fontos! Érdem mondjuk: feltalálni valamit, segíteni az elesetteken, keménynek maradni egy patt helyzetben és döntést hozni érzelem nélkül amikor muszáj nem csak szívvel hanem realitással átlátni valamit: na az ilyesmi érdem. Vagy feláldozni magad hogy segítsd akit szeretsz. EZ érdem.
2022. ápr. 19. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!