Az emberek miért akarnak/miből gondolják, hogy 80-90 éves korukig élni fognak?
Shaddark
Akkor jól értettem a kérdésedet. :) Este kereshetek cikket, lehet fogok is, mert engem már érdekel, mi hozta le,főleg azóta, hogy anno foglalkoztam vele.
Akkor tényleg jó lehet ott a levegő, ritka ez. A fa olcsóbb, okosba' megoldható és én amúgya hova megyek, érzem is a fűtésszagot.
Én soksávos úton lakom (mondjuk a meleg és a zaj miatt jobban zavar) és kilátás sincs a költözésre. 😅
Túrázoo
Igen, azt értem, hogy van, aki szerencsésebb. Vagy mire gondolsz?
Nem gondolok semmire, KSH adatokat közöltem amiben benne van, hogy a férfiak várható életkora 75 a nőké 80 körül mozog, ebből kifolyólag nagy esély van arra is, hogy ettől tovább fog valaki élni.
De látom direkt játszod a hülyét.
Én és a szüleim tuti nem sajnos. Bár anyámnál kevésbé sajnos, de ez magánügy.
Ettől még a mai mesterséges, puhány, gyenge, beteges emberekre összességében nehéz elképzelni, hogy 60-nál tovább éljenek, akármilyen jó az egészségügy.
Bár a túlnépesedés és a környezetvédelmi gondok miatti háborúk mindenkinél megoldják majd, tehát az egész elméleti "játszadozás", de én szeretem az ilyeneket.
Majd nem lesz vicces, ha odajutunk.
Vagy mi tetszik talán?
Én kora reggel 7-órakor,elindulok munkába,amire oda érek 8-óra van,Kemény fizikai munkát végzek,egész nap egészen este 18 óráig (amire haza érek este 19-van, Fürdés,kaja,és 20-óra,Utánna egy filmet Nézek és 21-kor alvás! Ilyen a hétköznapi Életem,
Szabad időben,Szombat,Vasárnap, elmegyek reggel 9-kor edzeni,egészen 11-ig edzek,És utánna egész nap pihi,hiszen ki kell pihenni,az egész heti Fáradságot
Kalória az kell,egy kemény fizikai munkát végző személynek, Bárhogyan is nézzük.
Ha nem kellene dolgozunk,és ingyen lenne a pénz,bizonyára Több időnk lenne az egészségűnkre, De hajtani kell,és sajnos sokaknak rá megy az egészségük is
Èn nagyon nem akarok 80-90 èves koromig èlni.
Most vagyok 37. Màr most èrzem, hogy nem működik olyan jòl a testem, mint tìz ève. A 90 feletti nagyszülőmet pelenkazom 4. ève. Èn nem akarnék vegetatìv mòdban èlni, vagy a szintèn idősödő gyerekem nyakàn lògni.
Mire nagyon öreg lennèk màr nem lesz szerintem nyugdìj. Hiàba fizettem sok èvig jàrulèkot.
A bioszfèra sem biztos, hogy embereknek megfelelő lesz. Hàborù, èhinsèg, hősèg, fertőzèsek közûl valami elvisz, mielőtt megöregednèk, az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!