Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért akarnak/miből...

Az emberek miért akarnak/miből gondolják, hogy 80-90 éves korukig élni fognak?

Figyelt kérdés
Mármint itt látom ezt, a valóságban nem.
2022. febr. 21. 09:59
 81/91 A kérdező kommentje:

Shaddark

Akkor jól értettem a kérdésedet. :) Este kereshetek cikket, lehet fogok is, mert engem már érdekel, mi hozta le,főleg azóta, hogy anno foglalkoztam vele.

Akkor tényleg jó lehet ott a levegő, ritka ez. A fa olcsóbb, okosba' megoldható és én amúgya hova megyek, érzem is a fűtésszagot.

Én soksávos úton lakom (mondjuk a meleg és a zaj miatt jobban zavar) és kilátás sincs a költözésre. 😅

2022. febr. 22. 15:20
 82/91 A kérdező kommentje:

Túrázoo

Igen, azt értem, hogy van, aki szerencsésebb. Vagy mire gondolsz?

2022. febr. 22. 15:20
 83/91 anonim ***** válasza:
70%

Nem gondolok semmire, KSH adatokat közöltem amiben benne van, hogy a férfiak várható életkora 75 a nőké 80 körül mozog, ebből kifolyólag nagy esély van arra is, hogy ettől tovább fog valaki élni.

De látom direkt játszod a hülyét.

2022. febr. 22. 15:32
 84/91 A kérdező kommentje:

Én és a szüleim tuti nem sajnos. Bár anyámnál kevésbé sajnos, de ez magánügy.

Ettől még a mai mesterséges, puhány, gyenge, beteges emberekre összességében nehéz elképzelni, hogy 60-nál tovább éljenek, akármilyen jó az egészségügy.

Bár a túlnépesedés és a környezetvédelmi gondok miatti háborúk mindenkinél megoldják majd, tehát az egész elméleti "játszadozás", de én szeretem az ilyeneket.

2022. febr. 22. 15:42
 85/91 anonim ***** válasza:
70%
:D
2022. febr. 22. 15:44
 86/91 A kérdező kommentje:

Majd nem lesz vicces, ha odajutunk.

Vagy mi tetszik talán?

2022. febr. 22. 15:51
 87/91 anonim ***** válasza:
100%

Én kora reggel 7-órakor,elindulok munkába,amire oda érek 8-óra van,Kemény fizikai munkát végzek,egész nap egészen este 18 óráig (amire haza érek este 19-van, Fürdés,kaja,és 20-óra,Utánna egy filmet Nézek és 21-kor alvás! Ilyen a hétköznapi Életem,

Szabad időben,Szombat,Vasárnap, elmegyek reggel 9-kor edzeni,egészen 11-ig edzek,És utánna egész nap pihi,hiszen ki kell pihenni,az egész heti Fáradságot

Kalória az kell,egy kemény fizikai munkát végző személynek, Bárhogyan is nézzük.

Ha nem kellene dolgozunk,és ingyen lenne a pénz,bizonyára Több időnk lenne az egészségűnkre, De hajtani kell,és sajnos sokaknak rá megy az egészségük is

2022. febr. 22. 18:29
 88/91 A kérdező kommentje:
Egyébként arról beszélnek sokan, hogy a 30 éves az fiatal, mert még csak élete harmadán van túl. Eközben meg a szomszédban mindjárt háború van, ami egyfelől ide is kiterjedhet, másfelől rávilágít arra, hogy ma is léteznek háborúk és a béke ideiglenes dolog.
2022. febr. 23. 16:22
 89/91 anonim ***** válasza:
70%
LOL. Az angolok 90 evesen meg autot vezetnek, fuvet nyirnak. A proletarabb ketszaz kilosok mar negyven korul meghalhatnak, de genetikailag, meg hogy rendesen esznek, ez a normalis ma mar.
2022. febr. 24. 13:33
 90/91 anonim ***** válasza:
93%

Èn nagyon nem akarok 80-90 èves koromig èlni.

Most vagyok 37. Màr most èrzem, hogy nem működik olyan jòl a testem, mint tìz ève. A 90 feletti nagyszülőmet pelenkazom 4. ève. Èn nem akarnék vegetatìv mòdban èlni, vagy a szintèn idősödő gyerekem nyakàn lògni.

Mire nagyon öreg lennèk màr nem lesz szerintem nyugdìj. Hiàba fizettem sok èvig jàrulèkot.

A bioszfèra sem biztos, hogy embereknek megfelelő lesz. Hàborù, èhinsèg, hősèg, fertőzèsek közûl valami elvisz, mielőtt megöregednèk, az biztos.

2022. febr. 25. 01:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!