Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért akarnak/miből...

Az emberek miért akarnak/miből gondolják, hogy 80-90 éves korukig élni fognak?

Figyelt kérdés
Mármint itt látom ezt, a valóságban nem.
2022. febr. 21. 09:59
 51/91 anonim ***** válasza:
68%

"Miért akarnak az emberek tovább élni, mint 60-70?"

De tényleg, miért NE akarhatnának?

Rengeteg ember örvend jó egészségnek 70+ vagy akár 90+ évesen is.

"Miből gondolják, hogy nem fognak tovább élni a mai világban és életmód mellett, mint 60-70?"

Tekintve, hogy nincsen kollektív "mai világ" és nincs kollektív "életmód" így értelmét veszíti a kérdés, mivel te erős szemellenzővel csak az abszolút rosszat feltételezed.

2022. febr. 21. 15:24
 52/91 A kérdező kommentje:

49

Az kemény!

Az edzéssel és a tanfolyammal te is kegyetlen leterhelt vagy, ráadásul ha délután már nincs meló, akkor ezek szerint hajnalban kezdesz, így korán le is kell feküdnöd.

Te otthoni hobbizást, olvasgatást mennyire igényelsz?

2022. febr. 21. 15:28
 53/91 A kérdező kommentje:

Amúgy aki szerint nem durva a légszennyezettség, az hol él?

Kisebb településen vagy kertvárosban a lakossági fűtés miatt, de ők is bejárnak dolgozni, ide-oda forgalmasabb helyekre. A forgalmasabb helyeken az autók miatt. Esetleg néhol az ipar miatt, de iparunk már nincs....

Aki szerint nincs tömegnyomor, az merre jár? Nem is jár nagyobb városban soha?

Aki szerint az embernek este van 1-2 óra összefüggő szabadideje, az hogyan csinálja? Se nem tanulsz munka után, nincs másodállásod és nincs családod? Mert úgy esetleg.

Aki szerint sokan örvendenek jó egészségnek 70+ -osan, az látott már idős embereket?

Komolyan láttok embereket a szabadban cigizésen felül? Én azt látom, hogy még enni se mennek ki mondjuk melóhely kajáldájának szabadtéri részére, akinek kertje van, a kert üres és a család bent kuksol, akkor is, ha nem tévéznek.

Hol láttok egészségesen étkező embereket? Mondjuk szögezzük le, hogy a túl sok szénhidrát nem egészséges.

2022. febr. 21. 18:51
 54/91 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még ez a 29 is sok, sok pozitívat nem kaptam eddig az élettől.

De aki szeretne hosszan megértem azt is, neki nyilván jobban sikerülnek a dolgok és szeretné élvezni.

2022. febr. 22. 05:34
 55/91 anonim ***** válasza:
100%

29 az nem sok de a 39 az mar igen

Es akkor még nem is beszéltem 70-rol meg a 80-rol

Szar dolog az oregedés

2022. febr. 22. 07:42
 56/91 anonim ***** válasza:
63%

"Amúgy aki szerint nem durva a légszennyezettség, az hol él?"

Bárhol...?

"Aki szerint nincs tömegnyomor, az merre jár? Nem is jár nagyobb városban soha?"

Bárhol...?

Még Budapesten sincs "tömegnyomor" leszámítva a szűk belvárosi részt.

"Aki szerint az embernek este van 1-2 óra összefüggő szabadideje, az hogyan csinálja?"

Úgy ahogy te, szemmel láthatóan itt ülsz egész nap.

"Komolyan láttok embereket a szabadban cigizésen felül?"

Komolyan te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG dohányzó embereket látsz az utcán? Mert akkor elég szelektív látásod lehet.

"Hol láttok egészségesen étkező embereket?"

Bárhol..?

2022. febr. 22. 08:42
 57/91 A kérdező kommentje:

Annyira felidegesítesz, főleg a személyeskedéssel, amiben nincs igazad. Szerinted attól, hogy egy meeting nem minden perce érint téged, vagy valamikor lazább a munkád vagy valamikor ülsz a villamoson vagy pihensz 10 percet zh-ra tanulás közben és írsz ide, attól van szabadidőd?

Gondolj már bele!

Amúgy a hatodik félévben picit lazább nekem tényleg, pláne, hogy direkt úgy vettem fel a tárgyakat, hogy az legyen és inkább csúszok. De az elmúlt években voltak érdekes hónapjaim bőven. És akkor is ide-idenéztem, mert folyamatos munkával, tanulással nem lehet (és nem kell) elviselni.

Az egész személyeskedésedhez képest 18:42-kor írtam legutóbb.

Nézzük a többit.

""Amúgy aki szerint nem durva a légszennyezettség, az hol él?"

Bárhol...?"

Hol van olyan város, ahol kizárólag gázzal vagy korszerű fatüzeléssel fűtenek és autó sincs sok?

Sehol?

Akkor van egy rossz hírem. Szennyezett a levegő és árt nekünk és ezért SEM fogunk 80-ig élni.

""Aki szerint nincs tömegnyomor, az merre jár? Nem is jár nagyobb városban soha?"

Bárhol...?

Még Budapesten sincs "tömegnyomor" leszámítva a szűk belvárosi részt."

Hát a Hungárián belül bárhol túl sok az ember, a tömegközlekedésen meg főleg.

""Aki szerint az embernek este van 1-2 óra összefüggő szabadideje, az hogyan csinálja?"

Úgy ahogy te, szemmel láthatóan itt ülsz egész nap."

Ahogy te is. 18:42-kor írtam legutóbb.

Te láttál már családos embereket?

Te láttál már másodállásos embereket?

Te láttál már munka mellett (komolyabban) tanuló embereket?

""Komolyan láttok embereket a szabadban cigizésen felül?"

Komolyan te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG dohányzó embereket látsz az utcán? Mert akkor elég szelektív látásod lehet."

Nem tudom, bárkihez átmegyek, akinek kertesháza van, a környéken is mindenki a házban kuksol és azok is, akikhez megyek.

Irodában, tanfolyamokon, sulikban is a bagósok mennek ki.

Nappali szakomon anno volt kellemes kiülős hely, de csak a bagósok mentek ki.

""Hol láttok egészségesen étkező embereket?"

Bárhol..?"

Mert a rántott hús sült krumplival szinte minden nap, zöldség nélkül marha egészséges. Reggelire a kakaós csiga és a túsóstáska felváltva, szintén semmi zöldség. Az emberek többsége ezen és hasonlókon él.

Ráadásul túlsózott, tele van nyomva ízfokozóval, zöld fűszer nincs használva és az alapanyag minősége is szutyok.

A többség sima, bubi nélküli vizet sem iszik, csak cukros löttyöt, aminek a minősége szintén trutyi és nem hidratál úgy.

Segítek, ez se az egészséges idős éveknek és a hosszú élethossznak kedvez.

2022. febr. 22. 09:19
 58/91 anonim ***** válasza:
77%
ahhoz képest hogy olyan elfoglalt vagy sikerül kb a nap 24 órájában itt lenned. Amúgy meg természetes hogy egyetem és munka mellett kevés az időd, majd elvégzed és neked is a nyakadba szakad egy csomó szabadidő, ez csak átmeneti állapot.
2022. febr. 22. 09:50
 59/91 A kérdező kommentje:

Nem unjátok a személyeskedést?

Most per pillanat olyan meeting van, ami nem érint. Amúgy az ember lehet villamoson, vagy home office-ban ebédszünetben, a gyakorlat nem minden perce hasznos, az ember itt lehet tanulás közben 5-10 percre.

Egyik sem jelenti azt, hogy szabadideje van. Ráfrissíthet erre az oldalra, az nem jelenti azt, hogy olvasgat és aktívan válaszolgat kérdéseket.

Én már az egyetem előtt illetve közben is tanultam, konkrétan amióta főállásban kell eltartanom magam. Amikor ennek vége lesz, egyrészt eltelt a fiatalságom másrészt lesz más dolgom.

ESTE és hétvégén sosincs szabadideje az embernek, max pár alkalommal.

De a kérdés most:

Az emberek miért akarnak/miből gondolják, hogy 80-90 éves korukig élni fognak?

2022. febr. 22. 10:25
 60/91 anonim ***** válasza:
80%

Te nem unod még, hogy oldalas üzenetekkel válaszolgatsz és idézgetsz? Mit pörögsz ezen ennyire?

Az emberek okkal gondolják, hogy ennyi ideig élnek, mert tudnak értelmezni statisztikákat. Pont. Takarodj dolgozni.

2022. febr. 22. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!