Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért akarnak/miből...

Az emberek miért akarnak/miből gondolják, hogy 80-90 éves korukig élni fognak?

Figyelt kérdés
Mármint itt látom ezt, a valóságban nem.
2022. febr. 21. 09:59
 41/91 anonim ***** válasza:
73%

Megmondom az igazat: láttam pár ilyen kifogáskereső hülye faszt testközelből és ha csak annyi szabadidejük lenne, amennyinek beállítják, 2 hónap alatt kikötöttek volna a pszichiátrián.

Rengeteg idejük van az embereknek. Nem csak dolgozni kelnek fel és nem 10-re érnek haza. Ez mese...

2022. febr. 21. 13:46
 42/91 anonim ***** válasza:
77%

Mi értelme a kérdésnek?

A kérdezőnek írhatunk bármit, úgyis csak cigiző embereket lát a szabadban, számára úgyis csak a fizikai munka jelenti az edzettséget és csak szennyezett levegő meg mérgező ételek léteznek és senkinek nincsen szabadideje.

De gondolom este is ugyanúgy itt fog lógni mint egész nap annyira nem ér rá.

2022. febr. 21. 13:55
 43/91 A kérdező kommentje:

41

Végeztél már komolyabb sulit munka mellett? Segítek. Bemész dolgozni reggel, letolod a munkát, bemész a suliba, óráid vannak, hazaesel este 10-re.

Mondjuk pénteken nincsenek óráid, akkor beadandót csinálsz, számonkérésre tanulsz. Hétvégén is tanulsz, mellette család, mellette házimunka.

Ha éppen COVID miatt home office és távoktatás van, akkor annyi a segítség, hogy mondjuk ebéd után elmosogatsz, munka és suli között 20 percben elvégzel pár gyakorlatot mondjuk súlyzóval, szünetekben egészséges vacsorát csinálsz, óra alatt megeszed és órák után vagy pocsék óra közben csinálhatsz akár beadandót, nem kell mindent a hétvégére hagyni.

De arról sincs fogalmad, milyen egy mellékállás (láttam embereket) vagy ápolás (ilyet is láttam) vagy egy gyerekes család élete (nyilván sok kollégám érintett).

Nos, egyik csoport se ül a tévé előtt este, mert nincs mikor.

2022. febr. 21. 13:58
 44/91 A kérdező kommentje:

42

Este olyan órám lesz, amin ha nem dolgozom, nem lesz meg a tárgy.

Upsz, utána lehet, hogy itt IS leszek, mert nem edzhetek jelenleg. Mindmeghalunk. Apropo, te miért is írkálsz itt? Bagoly mondja?

2022. febr. 21. 14:00
 45/91 anonim ***** válasza:
79%
Sok a duma...
2022. febr. 21. 14:02
 46/91 anonim ***** válasza:
70%

"Apropo, te miért is írkálsz itt? Bagoly mondja?"

És ezzel most mit is igazolsz?

2022. febr. 21. 14:27
 47/91 A kérdező kommentje:

Nos akkor.

Miért akarnak az emberek tovább élni, mint 60-70?

Miből gondolják, hogy tovább fognak élni a mai világban és életmód mellett, mint 60-70?

2022. febr. 21. 14:34
 48/91 anonim ***** válasza:
94%
Akik sokáig akarnak élni, azok kivétel nélkül mind fiatal és egészséges emberek. Ők sem akarnak majd olyan sokáig élni, ha egyszer megöregedtek és betegek lesznek és kínszenvedés lesz a létezés a részükre. Húszéves, makkegészséges emberként könnyű azt mondani, hogy 90 éves korodig akarsz élni, mert úgy képzeled el, hogy még 90 évesen is olyan életerős leszel, mint most. Aztán majd jól arconcsap a valóság. Ha mondjuk 60 évesen hirtelen lerobban az egészsége, akkor már tuti nem fogja mondogatni, hogy jajj de szeretnék még 30 évet ebből a fájdalomból, ebből a szenvedésből! :D
2022. febr. 21. 14:45
 49/91 anonim ***** válasza:
74%

"Apropo, te miért is írkálsz itt?"

Cicavirág, te hisztizel, hogy nincs időd, nem mi. Nekem délután vége a munkának, utána elmegyek tanfolyamra, majd edzeni. Holnap nincs oktatás, holnap elmegyek edzeni, majd szórakozni a barátaimmal munka után. Nekem van időm. Másnak is, csak én legalább nem hazudok magamnak.

2022. febr. 21. 15:13
 50/91 anonim ***** válasza:
70%

Nos akkor.

Miért ne akarnának az emberek tovább élni, mint 60-70?

Miből gondolják, hogy nem fognak tovább élni a mai világban és életmód mellett, mint 60-70?

2022. febr. 21. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!